Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fortélyos félelem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Minden mag a maga fajtája szerint hoz gyümölcsöt Mózes szerint, és semmi okunk rá, hogy kétségbe vonjuk ennek igazságát. Életünk szüntelen vetés és aratás, mindenki azt vet, amit aratni szeretne, ezért nincs is oka ámuldozni betakarításkor. Ha búzát vetett, akkor búza lesz belőle, ha konkolyt, akkor pedig az, ízlések és pofonok eltérnek. 

Az Alapjogokért Központ úgy döntött tavaly, hogy létrehozza a Megafont, azzal a céllal, hogy a nemzeti érzelmű embereket felokosítsa és bátorságot öntsön beléjük, hallassák hangjukat a közösségi felületeken, amelyeket megítélésük szerint a balliberálisok uralnak, ezért a naiv személőnek az lehet a benyomása, hogy a társadalom meglehetősen nagy arányban kormánykritikus, ezért időt, pénzt, fáradságot fordítottak arra, hogy kiképezzék a leendő harcosokat. Úgy tűnik, most már kezd beérni a termés. 

Most volt szerencsém találkozni az egyik mesterművel. A bejegyzés felvonultat mindent, ami elvárható: a nagyjaink zokognak az égben, látva azt, miféle csürhe tör a magyarság ellen, csupa idegen vérű, akiknek semmi közük a Kárpát-medencében élő magyarsághoz, meg akarják kaparintani az országot, de az itt élő nemzeti érzelműek nélkül, be akarják engedni a migránsokat, mi több, beköltöztetni azokat a magyar emberek lakásaiba, ahogyan azt elődeik, a kommunisták tették. Ezt követően hosszan sorolja, mi vár a népre, ha ezek a hazaárulók hatalomra jutnak. Gyarmati sorba taszítják az országot, idegeneknek adják el a közműveket, eltörlik a rezsicsökkentést, megvonják a megannyi kedvezményt, amelyet a magyar gyerekek, családok Orbán Viktortól (!) kaptak, eltörlik az adókedvezményeket, el fogják venni a határon túlra szakadt magyar testvéreinktől a szavazati jogukat, át fogják írni a devizahiteleseket segítő programot és ezzel a külföldi bankoknak átjátszani a magyar emberek otthonait, és összességében olyan diktatúrát, önkényuralmat fognak létrehozni, amelyből nem lesz többé felállás. És még hosszan sorolhatná, de nem teszi, mert egy a lényeg, ha most nem ébred a magyar, soha többé nem lesz ébredése. A végkicsengés pedig, hogy Isten tartsa meg Orbán Viktort Magyarország miniszterelnökének.

Kapott kommenteket is, például: „Magyarország európa közepén,megkerűlhetetlen tényező volt,és hála Istennek,(és Orbán Viktornak), ma ismét az!”, aztán válasz egy ellenvéleményre: „ugye Dk ás illetőségű prolinak tetszik lenni!!!?? Ezért a posztért már adnak 5kg krumlit!!???”. Többen amiatt keseregnek, hogy az ellenzék még mindig ott rontja a levegőt a Parlamentben, ki kellene seprűzni őket, sőt, börtönbe zárni mindahányat, és azt is szóvá teszik, hogy az ellenzéki oldalon csupa buta, tanulatlan, IQ-hiányos emberek találhatók, akik fel sem érnek Mészáros Lőrinc vagy Orbán Viktor bokájáig.

A szerző le se tagadhatná, hogy a Megafon neveltje, a Megafon pedig elégedetten dőlhet hátra, termőre fordult a vetemény, pontosan az kelt ki, amit elvetettek, amire számítottak. A buzgó aktivista naponta posztol, hol saját gondolatait teszi közzé, nevezetesen a fentiek különböző variációit, mert nincs új a nap alatt, hol pedig valamilyen magvas nemzeti bejegyzést, többnyire arról, mennyire silány a baloldal, csak egy részlet az egyik bejegyzéséből: „Ez az ország, a MI Hazánk! Nem engedhetjük át a nyírtassi kipás lúzereknek, a bolgár- apró-klein bolsevik dobreveknek, az elmebeteg-alkoholista-tolvaj-csaló szemkilövető gyurcsánynak, az idegenben kiképzett, magyar vér-és gyökerek nélküli feketegyyőr és szabótimeáknak, szélkakas jakaboknak!” 

Most, hogy kezdetét vette a magyar elnökség az Európai Tanácsban, Szijjártó Péter már szóvá tette, hogy szerinte az Európai Bizottság semmibe veszi az Európában élő nemzeti kisebbségeket, így azon fog munkálkodni, hogy ez ne így legyen. Fel se merül benne (bennük), hogy semmibe venni nemcsak a nemzeti kisebbségeket lehet, a Fidesz-KDNP az ország nagy részét veszi semmibe, magyarázatuk is van hozzá: mi vagyunk a kipás, magyar vér- és gyökerek nélküli idegenek, akiknek ők nem engedik át az ő hazájukat. Mert ez az ő hazájuk, a leghelyesebb lenne, ha eltakarodnánk. Hová? Hát nekünk teljesen mindegy. Mennyiben különbözik ez attól, ha másutt mondjuk bozgornak nevezik a nemzeti kisebbséget? Ezen érdemes lenne elgondolkodni, nem nekünk, hanem nekik. 

Most ezzel riogatnak, hatalmas veszély leselkedik a magyarságra, jönnek a balliberálisok és kifosztanak mindenkit. Nem tudom, kit lehet ezzel megijeszteni, az emberek többségétől nem nagyon van mit elvenni, ez a félelem leginkább azokat jellemzi, akik a mostani rendszer kedvezményezettjei, ők valóban veszítenének, nem is keveset, de nehogy már értük aggódjak, dúskáltak éppen eleget, megszedték magukat, eddig ők fosztogatták a többséget, most is csak maguk miatt, a saját önös érdekeikért jajveszékelnek.

Szörnyű idők előtt állunk. Nem közönséges választási kampánynak nézünk elébe, az ellenfél valóságos élet-halál harcnak tekinti, vagy ők, vagy mi, más lehetőséget nem ismernek, vagy az övék lesz az ország, vagy a miénk, olyan megoldást, hogy mindannyian érezzük itt otthon magunkat, el se tudnak képzelni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.