Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Köszönöm, drága miniszterelnök úr! Majd Mongóliából küldök egy képeslapot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hallgatva a legutóbbi péntek reggeli epeömlést a Kossuth nevű rádióban – amit országhatáron innen és túl hallgathat az, akinek van hozzá gyomra -, abban a rádióban, amit tőlünk lopott el, és foglalt el a saját torz ideológiája terjesztésre, azt hiszem, joggal mondhatom, hogy sikerült ismételten felbasznia az agyam. Mivel nem vagyok annyira vicceskedő kedvemben, meg már kicsit unalmas is úgy kommunikálni erről az emberről, mintha egy teljesen normális ország teljesen normális miniszterelnöke lenne (szerintem egyáltalán nem az), úgy vélem, már megint jobban el fog ragadni az a bizonyos hév írás közben.

Megint közel fél órán keresztül lehetett hallgatni a felsőbbrendű, kioktató, lekezelő, pökhendi észosztást, ami természetesen saját érdemeinek ecseteléséről és magasztalásáról, valamint az ellenzék (értsd: mindenféle jelzőkkel ellátható baloldal) alázásáról szólt. Mondhatnám, már megint a szokásos. És igen, ez megy idestova 11 éve, de most úgy látom, őpökhendisége újfent sebességet váltott. Miközben természetesen az oltásellenes baloldal miatt lassul a regisztrálás, és az oltásellenes baloldalra ne hallgassanak azok, akik azon vacillálnak, hogy oltakozzanak, vagy se.

Ide figyelj, Viktor! Nálam jobban senki nem vet meg téged meg a bandádat, mégsem vagyok baloldali, bármennyire is annak titulálsz. Másodsorban ennek ellenére beoltattam magam, sőtpláne, hazaáruló baloldaliként a szűk környezetemet is erre buzdítottam. Azért, mert épeszű ember nem szeretne beledögleni egy alattomos vírusba, és mert főleg nektek, és nem az úgynevezett baloldalnak köszönhetően, sokan elbizonytalanodtak az oltással kapcsolatban. Úgyhogy ne told ránk a felelősséget, mert ez egyszerűen nem igaz!

Aztán annak ellenére, hogy tudtam, valami bűzlik ezzel a regisztrációs szarsággal kapcsolatban, mégis belementem a játékba, mert nem hagytatok más választást. Miért? Azért bazdmeg, hogy minél előbb védett legyek ezzel a kórral szemben. Aztán végül is igaza lett azoknak, akik óvatosságra intettek, és azt mondták, hogy elkapkodtam a dolgot. Mert ti a különutas sefteléseteket helyeztétek a nyugati vakcinák fölé, és ezért presszionáltátok az ország lakóit, hogy a kínai és az orosz vakcinákkal oltassák be magukat. És meg is érkeztünk, mert egyrészt jól átbasztatok mindenkit azzal a dumával, hogy ezekkel is lehet majd bárhova utazni – mármint európai uniós országokba -, másrészt természetesen túlárazva megint csilliárdokat nyúltatok le tőlünk. Gratulálok, ez jól sikerült!

Tehát a kínai és orosz vakcina utazás szempontból kis túlzással szart sem ér, és úgy tudom, a kínai ráadásul a védettségi bizonyítékok tekintetében is még mindig hagy kívánnivalót maga után. Ezek vagytok ti, ez vagy te. És akkor Szijjártó bejelentkezik ugyancsak péntek reggel a Facebookon egy szál ingben – mert már lassan azt hiszi a csávó, hogy ő fogja játszani a legújabb James Bond filmben a 007-es ügynököt – közli, hogy akkor ő most elhúz Brüsszelbe, és a turbinákat túlüvöltve mondja bele a kamerába, hogy mikor ő elrepül, akkor Pekingből viszont berepül megint egy repülőgépnyi kínai oltóanyag. Lefordítom. Lóhalálában, mindenáron túl akartok adni a seftelt keleti vakcináitokon, be kellett hozzá ugyan szaratni a fél országot, ami sikerült is, most meg már állítólag bárki bármikor hozzájuthat a Pfizerhez, mert az meg hegyekben áll a raktárakban. Szerintem kvázi direkt tartottátok vissza, mert azon nem tudtatok keresni.

Elmentek a picsába egytől egyig, ti nagy megmentők, te nagyszájú utcai harcos. Mutogatsz az ellenzékre, megteheted, mert nem tudják a propagandádat túlüvölteni, és érdemben megvédeni magukat a rágalmaiddal kapcsolatban, és röhögsz a markodba, mert megint úgy jöttél ki jól ebből az egészből, hogy végig feléd lejtett a pálya.

Visszatérve a saját példámra: januárban regisztráltam, áprilisra beoltottak Szputnyikkal, mert nincs más, május végén meg ott tartunk, hogy aki ma bemegy egy oltópontra, regisztráció nélkül megkapja a Pfizert, amivel bárhova tud utazni tesztelés nélkül. Köszönöm, drága miniszterelnök úr! Majd Mongóliából küldök egy képeslapot, mert oda például tudok menni nyaralni. Mi volt ez, ha nem nettó hazudozás és ámítás? És nem hogy annak látszik, ez konkrétan az. Így higgyen el nektek bárki bármit, amit mondtok. Tudom, megint én voltam a hülye, de a bélyeg rajtam van: oltásellenes baloldali vagyok. Te meg egy haszonleső, elvtelen gazember, aki azzal a dumával jön, hogy Izraelt másolta az oltással kapcsolatban, de azt elfelejtette megemlíteni, hogy az izraeliek mindenkit Pfizerrel oltottak, és inkább kétszer annyit fizettek érte, csak első körben megkapják. Hozzáteszem, te nagymagyar, hogy legalább Karikó Katalinra lettél volna büszke, és őt sztároltad volna a találmányával együtt, nem pedig a kínai és ruszki haverjaidat. Szégyelld magad!

Még a végén annyit elmotyogott, hogy ma van a honvédség napja (pénteken volt), és amikor ő átvette a hatalmat, amiben azóta is terpeszkedik, akkor mindössze 18 db katonája volt az országnak. Aha. Hozzátenném a nagy honvédségi öntömjénezéshez, hogy bizony ott is loptatok rendesen, mintha ez nektek kötelességetek lenne. El lehet olvasni itt és itt.  Gyanítom, hogy minden költés mögött túlárazás van, mert ez nektek a hivatásotok, a legfőbb politikátok: az úgynevezett törvényesített lopás, a korrupció. És most már ott tartunk szerintetek, hogy lassan katonai nagyhatalom lettünk. Mert aki volt katona (és meg is érkeztünk a második legfontosabb orbáni alaptézishez és rögeszméhez a foci után), az tudja, milyen fontos, hogy legyen egy országnak katonasága. Nem zsoldos, hanem honvéd, aki az életét adja a hazáért. Mert felesküdött rá.

Akkor zárásképpen idetenném őfényessége 2018-as parlamenti eskütételét, meg a 133 bátor könnyes szemű tekintetét, érdemes megnézni. Mire is esküdtél fel akkor, Orbán? Á, inkább engedjük el. Isten téged úgy segéljen. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.