Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Családbarát hűbérurunk kegyelméből maradhatunk jámbor együgyűségben a szegénységi küszöb alatt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: marcangoló

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Maradjon. Amíg maradhat. Ha a Világméretű Metafizikai Gondolkodó végez Európával, akkor úgyis kendék következnek. Ő a SZABÁLY és az űrkatonái felkészültek a csülkös pacal földkörüli pályára állítására, hogy szétcincálják a szabálytalanul működő világegyetemet.

Persze már előre tudom én, hogy kend értetlenkedni fog, amiért nagy hirtelen ilyen rövidre fogtam az agrárproletár teraszként funkcionáló kacsaúsztatónál tartott (a békeidőben megszokott zárt téri nyárikonyha-konzultáció helyett) olvasóköri foglalkozás záró nyilatkozatának kendre vonatkozó megállapítását. Merthogy a tisztelendő úr kötelező olvasmányként az idejétmúlt szegénypárti, fajtatudatos nemzeti burzsoázia-ellenes, leselejtezett Szent Biblia helyett kiosztotta a többmilliós külön díjjakkal ösztönzött, fennhéjázó gőggel turbózott udvari krónikásnak tollba mondott POHOSTESTET ÖLTÖTT SZABÁLY könyvét.

Mindjárt kicsit részletesebben mondom, de azért nem didaktikusan, mert kendnek kompetenciája vagyon a politikához, meg a hitélethez, amiket nálunk manapság a falábú focisták koedukálva, a letarolt magyar ugaron játszanak. (Két, úgy-ahogy megoldott teszt után legalábbis úgy vélem, hogy a dallamát legalább kapiskálja kend a szövegértés tantárgy magyar közbeszéd fejezetének.)

Tehát a magyarok szabadságának megszerzése után most az Európai Liberális Internacionálé levitézlett alelnöke megindította a harcát az európai liberalizmus ellen az európaiak szabadságáért és kend biztos lehet abban, hogy amiként szétmarcangolta a magyarokét, úgy a brüsszeli szabadságnak is annyi! Kampec!

Ez a szájtépés most kendnek látszólag önmarcangolásnak tűnik, mármint az, hogy az alelnök – mint alany – kiveszi a saját szájából az állítmányt, miután jól megcsócsálta, összenyálazta és tárgyesetbe tette. De tetszik tudni, ez csak látszat. Valójában ez is konvertálás. Ha még nem felejtette el, hogy az mi. Gyakorlatilag dehogy is marcangolja ő saját magát. Azt mondják az okosok, hogy ilyenkor az érték-attitűd helyett betáplálja az alattvalóiba az érzés-attitűdöt, és a birka nép már a levegőben elkapja, mint az Unió a morcos Békemenet levélbombáit. Ezek az attitűd-galacsinok aztán megakadnak a torkukon, létrejön az oxigénhiányos állapot. És ettől kezelhetők, sőt kezelésre szorulnak. Erre való a sok kínai lélegeztetőgép.

Persze belföldi használatra intelligens buborékrendszert építenek. Ez azt jelenti, hogy a saját, ócska kis dölyfös buborékjuk falát nem hogy az intelligencia, hanem még a diplomácia etikettje sem tudja áttörni. Az előző diktatúrában az állami vagyont a proletáriátus ökle védte. A mostaniban a helytartó ökrei vontatják az állami vagyont a nagyképű kismagyarburzsoázia-keltetőbe (a héten momentán református hitre tért 12 milliárd közvagyon). A Kis Rigó is vígan billeg a borkatedrálisán, a bencés-rend sörfőző tanműhelyére valót is megspóroltuk már a Covid tesztek árán. (A Géza bácsi meg üzeni, hogy nem kell becsinálni, mert két csomag pelenka ára, ha nincs kendnek közgyógya – márpedig nincs – akkor az az öregségi nyugdíjminimumhoz közelít havonta!)

És ha nem tudná kend, már nagy erővel dübörög a balkáni népek szabadságának megszerzése. (Elég, ha a kínai vasútra gondol.) Néhányat alszik kend, és máris jogosult lesz a magyaros 13 havi minimálnyugdíj-kiegészítésre, hacsak nem falcol le Ukrajnába bérszavazó magyarnak, mert akkor még 47 milliós terepjárót is kaphat, meg levelezési kormánybiztos titulust, és kurátorságot a vészhelyzetre való tekintettel gyorsan kitalált és közalapítványba gründolt Felsőfokú Postagalamb Képző Főiskolán. (a magyar informatikai ágazat többi eleme már a Lölő bácsié, mint ahogy a felsőoktatási intézmények kétharmada –pardon 70%-a – is a pártszolga kétharmadé.)

Végül – ezt nem tudom, hogy rossz vagy jó hír-e kendnek – Magyarország 2020-ban sikeresen megdöntötte a 100 éves halálozási rátát! De nincs is ezen időm rágódni, mert morfondírozok. Magánhasználatra. Az odáig rendben van, hogy én útálom az iskolát. Kínszenvedés nekem. Kend szerint a kommunista rendszer is az iskoláztatással, meg a külföldi köztársasági ösztöndíjjakkal kínozta a politikai ellenségeit, meg a Horthy vitézeinek a szaporulatát, hogy diplomásként kénytelenek legyenek gondolkodni, a fejüket törni, hogy a tudományokkal felvértezve miként is tudnák megdönteni belülről és felülről a rendszert, mi pedig a családbarát hűbérurunk kegyelméből maradhatunk jámbor együgyűségben a szegénységi küszöb alatt és hálálkodhatunk, amiért megint meghosszabbította a kilakoltatási moratóriumot?

Bütyökfalva, 2021. május 8.

Mirtill

Ps: Ha nem esik nehezére kendnek, akkor nézzen már utána, hogy van-e még Győzelem napja? Mert ha nem késő, akkor az utolsó vesztes győzelmünk napján mi is kitennénk a nemzeti zászlót.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.