Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bocsánatot kérni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor adjuk meg a kegyelemdöfést ennek a hétnek (majd előbb-utóbb magunknak is, ha minden így megy tovább), és miközben a valóban fontos dolgokra rátérünk, áldozzunk azért az erkölcstelenség, a gonoszság és az önkritika teljes hiányára épülő bulvárposvány szintjére amortizált NER-közélet oltárán is. TGM szóhasználatával élve könyörtelenül illúziótlan jó reggelt kívánok mindenkinek! Ebben az Izaurán nevelkedett országban az ember előbb-utóbb akkor is leszámol az illúziókkal, ha korábban azt hitte, hogy semmi nem szabhat gátat az optimista lelkesedésének. Európa napja van ma, az európai béke és egység ünnepe, de azt hiszem, az elmúlt 30 évben, vasfüggöny ide vagy oda, talán még soha nem voltunk távolabb Európától, mint most. A békéről és az egységről ne is beszéljünk. Valószínűleg kevesen gondolták 30 évvel ezelőtt, hogy 30 évvel később egy olyan kormánya lesz az országnak, amelyik Európa ellen uszítja főállásban a népet, miközben jogtipró, elnyomó, nem utolsó sorban keresztényeket üldöző diktatúrák előtt hajlong, és arról a kölcsönös tiszteletről pofázik, amit ezeknek feltétlenül meg kell adni, miközben teli torokból üvöltik, hogy Brüsszel az új Moszkva.

Nos. Először is szurkolok ennek a bizonyos nemzeti kizsákmányoló, köpönyegforgató kormánynak és saját magunknak is azért, hogy a nertársak belengetett ígéretének megfelelően hétfőre összejöjjön az 5 millió beoltott, amiből tegnap még több mint 700 ezer hiányzott. Nem lesz egyszerű, mert dacára az 1,2 milliós, külügyminiszteri propagandával fogadott Sinopharm-szállítmánynak nem látszanak az egymás talpára lépő, egymást az útból félrelökő magyar emberek kígyózó sorai, nem omlanak össze a regisztrációs oldalak sem az oltakozási kedv súlya alatt. Ki érti ezt? Ehelyett dübörög az oltásellenes baloldal pofára eséséről szóló, egészséges káröröm helyett inkább valamiféle ijesztő, gurgulázó, egészségtelen halálhörgésre emlékeztető vernyogása a Fidesz erre kijelölt üzemegységeinek (Menczer, Hidvéghi, Nacsa és a komplett KESMA-pöcegödör). Igen, a Sinopharm WHO  általi vészhelyzeti engedélyeztetése újabb muníciót szolgáltat a muníció hiányában is vígan bármit és bárminek az ellenkezőjét hazudozó állampárt választási kampányának, de ha esetleg úgy is érezzük, hogy beleőrülünk ebbe a végtelenített, egybites, ócska mesébe, amivel a magyar politika legnagyobb innovátorai az Izaurán pallérozódott tábort jobb ötletek híján egyben akarják tartani, ne tegyük, korai még. A választásig ez lesz a fő csapásvonal, ez ömlik majd az összes politikai szennycsatornán. Nem csoda, a Soros-migráns mantra agylúgozó ereje jócskán veszített a hatékonyságából, az ország kiárusításával meg az ezermilliárdos törvényesített lopással mégsem kampányolhatnak, új ellenséget rajzolni a mérgező rogánista propaganda tervezőasztalnál pedig már nemigen van idő, ezért ez marad: addig oltásellenes baloldalaznak, ameddig egyszerűen beleőrülünk, belefásulunk, beleszarunk.

Persze nem mindenki ér rá ennek a hazugságnak az ismételgetésére, meg kell osztani a munkát. Karácsony Gergely keresztre feszítése, földbe tiprása, megsemmisítése mostanság azért jelentős energiákat felemészt, miután Budapest főpolgármestere a minap a The Economist című lapban a regnáló miniszterelnök és saját személye közötti elvi, elkötelezettségbéli, stílusban megmutatkozó különbségek mellett tett egy viccesnek szánt, de meglehetősen rosszízű megjegyzést a testalkatukból fakadó különbségekre is. Belátta, hogy nem kellett volna, mert az, hogy valaki alacsony és kövér, másvalaki meg magas és vékony a politikai vitában nem lehet érv semmire. Akkor sem, ha történetesen az alacsony és kövér embernek amúgy saját bevallása szerint a kövér katona a halála, és rosszul van a pocakos tábornokoktól. Karácsony Gergely, aki Orbán szerint egy bútort sem tud összeszerelni, aki ahhoz a fajtához tartozik, aki disznóvágáson vacsorára érkezik, de nem bánja senki, mert legalább nincs láb alatt, és akit az önkormányzati választás előtt szinte megsajnált, látva, hogy csetlik-botlik, BOCSÁNATOT KÉRT. Magyar politikai viszonyok között értelmezhetetlen, de ez történt.

A Fidesz ráaludt egyet a dologra, és tegnap megkezdődött az ostrom. Dömötör, Hollik, Fürjes, Tállai, Kósa, Süli, Becsó, Aradszki, és itt nagyjából el is veszítettem a fonalat, de valójában nincs is jelentősége. Hörögnek, fröcsögnek, minősítenek, forgatják a szemüket, ki vannak akadva, egy emberként védik urukat és parancsolójukat, egymást könyökölik félre az útból, hiszen a hűséget folyton bizonygatni kell. Nem akarom relativizálni a politikában elfogadhatatlan kijelentéseket aszerint, hogy kitől származnak, pont azért, mert minden nyomorúságunknak ez az oka. Azt viszont nem tudom nem szóvá tenni, hogy az Orbánt kilógó nyelvvel szolgáló udvartartás egyrészt milyen mély csendben kussolta végig az elmúlt tíz évet, amikor rendre komplett társadalmi csoportokat alázott porig a fényestekintetű, amikor nem csak politikusokat, hanem nőket, melegeket, kerekesszékben ülőket, liberálisokat, pedagógusokat, diákokat mocskolt, rágalmazott a sakálmédia, amikor pofánveréssel, taknyon-véren rángatással fenyegetőztek a csahosok. De akkor sem rezdült egyetlen izom se a pofájukon, amikor az egyik propagandista cseléd idáig ragadtatta magát:

„[…] tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói – finoman szólva – kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben. Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek.”

Vagyis azok, akik tíz éve ilyen stílusban sértegetik, máskor egyenesen fenyegetik az ország másik felét, most egyenesen meg vannak rökönyödve egy különben ócska ténymegállapításon, amiért az illető már bocsánatot kért. Azért nincsenek megsértődve, hogy a főnökük Karácsonyt üldöző bosszúja egy 2 milliós város tönkretételébe torkollik hamarosan, de akkor sem kérték ki maguknak, amikor a szent ember teli pofával libernyákozott, inasozott, asszonyságozott, közjószágozott, és tisztességes emberek méltóságába gázolt a felcsúti disznótrágyás gumicsizmájával, de ha valaki bocsánatot kér azért, mert alacsonynak és kövérnek nevezte a miniszterelnököt, akkor azt nem tudják elviselni. Egyébként igen, van egy szemmel látható különbség az állampárt és Karácsony Gergely között: ő tud bocsánatot kérni. Ameddig ez nem lesz elvárás a mindenkori politikai elit felé, addig a bocsánatkérést hírből nem ismerő morális hulladékok fogják szarrá alázni nem csak a politikai ellenfeleiket, de az egész országot is.

Közben te mimagyar ember azt kapod tőlük, amit érdemelsz. Kifizetted a 300 milliárdot a 16 ezres lélegeztető- és horkolásgátló gépparkra, aminek a 90%-ára tényszerűen nem volt szükség, de nyugi, abból már 8 milliárd meg is térült, mert 425 darabot elajándékoztak ezek a jóságos, vénülő fiatal illiberált demokraták.

A biztonság kedvéért azért 16 milliárdot hozzávágnak a haverokhoz, hogy dübörögjön az oltási propaganda (az oltás szükséges, a regisztráció pedig azért fontos, enélkül nem lehet vakcinához jutni, ráadásul a Kubatov-lista is frissítésre szorul), de 130 milliárd forintos hitelből rakétákat vesznek, és neked örülnöd kell, mert soha ilyen jó vásárt nem csináltak még a bőrödre. Nincs benne politika, kizárólag szakmai alapon harcolnak érted, bazmeg.

Mészároshoz hozzávágtak 18 milliárdot forintot, hogy felújítsa a szállodáit, de ahhoz semmi közöd, hogy ki kaszál az általad összedobott pénzen, miközben neked nincs ingyenleves, mert ők a tisztességes munkában hisznek, nem holmi segélyben, ami kihúzna a szarból, amibe önhibádon kívül kerültél. Kivéve amikor választás van, mert akkor a zsák krumpli alá is képesek lemenni, amikor éppen nem zacskóból osztogatják a választási csalási pénzt.

De ez mind nem számít, mert téged megvédett Orbán Viktor a gender-ideológiától, és neked kutyakötelességed ökölbeszorulni, amikor meghallod az oltásellenes baloldalt, és nem gondolkodni azon, hogy 36,2 dollárt fizettél egy adag vakcinára, aminek a piaci ára 24 dollár, de te természetesen nem sajnálod azoktól, akik ezen a kurva üzleten dollármilliomosok lettek, mert tudod, hogy ennél jobb úgyse lesz.

Ja, hogy az állami bank, amelyben állami pénzek vannak befektetésre kihelyez 200 milliárd forintot, és esetleg úgy gondolod, hogy jogod van legalább azt megtudni, hogy kire bízott annyi pénzt, amennyit te felfogni sem tudsz, hát bocsesz, Magyarországon ez nem így működik.

És igen, szívesen kifizeted mindennek a tetejébe nem csak a kínai kommunista janicsárképző budapesti egyetemének összes költségét, amit meg nem, azt majd az unokáid törlesztik hetedíziglen, de azt a kibaszatos PCR-tesztet is, ami azért kell, mert koronavírustól függetlenül halasztható műtétre vagy éppen rehabilitációra vársz, és nincs védettségi igazolványod. De te véletlenül se gondolj arra, hogy talán most már időszerű volna felelősségre vonni azokat, akik viszik az ezermilliárdos közvagyont és tesznek magasról a te kínjaidra, amikor meglincselheted a háziorvosodat is, akit ugyanúgy rommá szívatnak, ahogy téged. Úgyhogy frusztráltan hajolsz a rekordméretűre duzzadt várólista fölé, és közben azon füstölögsz, hogy Karácsony alacsonynak és kövérnek nevezte Orbánt. És ez nekik pont így tökéletes.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.