Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Azért élünk és halunk, hogy Orbán verhesse a mellét, megcsinálta

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megpróbálom a lehetetlent. Elmondani az én logikám szerint, hogy mi zajlik itt. Vegyük ezt a történetet: nekiestek egy étteremnek, mert a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendégek más színű tálcát kapnak. Az élet írta, de ennél jobban nem hiszem, hogy szemléltetni lehetne a mindennapokban kialakult helyzetet. 

Barna tálca, fehér tálca. El is érkeztünk arra a pontra, amelybe ennek az egész történetnek a végkimenetele eleve kódolva volt. Adott egy végtelenül diszkriminatív, kirekesztő kormány, és ezzel szemben egy végletekig, a társadalom legapróbb szintjéig megosztott lakosság. Mi következik ebből? A választ szó szerint az élet adta meg. A francia újhullám tetszőleges filmjébe illő látlelet is lehetne, hogy miként kel életre egy torz rendelkezés, és azt egyénenként hogyan próbálják meg alkalmazni az érintettek, hogy nehogy a végén őket érje retorzió a törvények nem betartása miatt. Itt van, bazdmg, oldd meg, ahogy tudod, és ha nem sikerül, hát így jártál. Azaz lóhalálában oltsunk be mindenkit, és egyik napról a másikra nyissuk ki az országot, mintha mi se történt volna.

De hát a kurva életbe, ez nem így működik. Egy lábtörés után, ha leveszik a gipszet, hónapokig gyógytornáztatni kell az elrenyhült izmokat, meg kell erősíteni a szalagokat, aztán lehet újra szaladgálni. Itt ugyanez történt, vagyis nem történt. Nem lehet egyik napról a másikra úgy tenni, mintha mi se történt volna. Orbán beteg emberkísérlete ez. Nekem már az gyanús, hogy boldogot, boldogtalant oltanának lóhalálában, mert ez az őrült a fejébe vette, hogy ő lesz a világ egyik leggyorsabban beoltott országának vezetője, akinek a nevét győzelmi énekekben harsogják majd a fürkészek meg a portyázók, amerre járnak, hogy micsoda dicsőséges nagy uralkodó őfensége. És majd veri a nyálát itthon és külföldön, hogy az unortodox oltási stratégiájával ő mindenkit kanyarban előzőtt, bezzeg a hitetlen Nyugat, még ezt sem tudja megoldani.

Akkor álljunk meg egy szóra! Induljunk ki ebből:

A kormányfő már felnőttként tanult meg síelni, amikor egy síversenyen Anikó asszony után csak második lett, az eredményhirdetésre elintézte, hogy külön férfi és női kategória legyen.

A legfontosabb alapvetések Holy Viktorral kapcsolatban pedig a következők:

Amíg éhes, ne kérj tőle semmit! Ulti közben ne zavard! Ha kikap a csapata, kezeljük a lehető legnagyobb tapintattal. 

Ezeket a First Lady mesélte még 2014-ben, úgyhogy szerintem illik komolyan venni a szavait.

Tehát, van egy ilyen attitűdű vezetőnk, aki nem szeret veszíteni, konkrétan a saját feleségét diszkvalifikálja a családi versenyen csak azért, hogy ő lehessen a győztes. Azt hiszem, nagyjából meg is van a magyarázat nagyjából minden tettére. Ha az asszonyt így odadobja, cserébe az első helyért (a család szentsége, LOL), akkor velünk vajon mit tesz? Pontosan. Ne higgye senki, hogy ez rólunk szól, ez mindig is róla szólt. Ezért ha kell – márpedig nagyon kell -, akkor 28 ezer halottat és családjaikat, a tálcák fölött ölre menő vendégeket, de még a hamburgerező mentősőket lesifotózó házmestereket, az oltásellenes baloldalról nem is beszélve, mindenkit maga alá fog gyűrni csak azért, hogy magasba tarthassa a győzelmi serleget. Egy önző, kleptomániás, eltorzult erkölcsű diktátor agyament bizonyítási kényszerét láthatjuk, és nap mint nap tapasztalhatjuk, hogy mennyire leszar ez mindenkit az önös érdekei miatt. Zanzásítva az van, hogy szerintük, akik szemrebbenés nélkül lecigányoznak, lebuziznak, lehazaárulóznak bárkit, és nyilvános inkvizíciót folytatnak mindenki ellen, aki nem az ő áporodott ideológiájuk szerint él, cselekszik vagy gondolkozik, az egész egyszerűen feláldozható. Sőt, azt a többi miatt legalábbis magától értetődően be kell áldozni, hiszen veszélyt jelent a keresztény nemzethy kultúrára.

Itt tartunk, a kurva életbe. Közben a szerencsétlen vendéglőst is meg lehet érteni, aki gondolom kínjában, azért, hogy kint és bent is tudjanak táplálkozni a népek, azt találta ki, hogy megkülönbözteti a tálcák színét, nehogy a vendéget inzultálják a hatóságok. Teljesen érthető, hogy büntetést sem szeretne fizetni a szabályok be nem tartása okán, a fél éves kényszerpihenő után különösen nem. És akkor hogyan máshogy? Bár azt nem értem, miért van veszélyben egy beoltott az oltatlannal szemben. Fordítva értem, és úgy tartom helyesnek, hogy magára vessen mindenki, ha nem szándékozik beoltatni magát, ugyanis egyedül magával baszik ki, szerintem senki mással. Ezért azt is gondolom, senkit nem lehet megbélyegezni azért, mert nincs beoltva. Akkor sem, ha egyenesebb már nem is lehetne az összefüggés a Fidesz-hívő agyában keringő, Habonyék által agymosóporként használt, az „oltásellenes baloldal” és valamennyi szinonimájaként ismert propaganda csatakiáltással. Miszerint mocskos libsi, gyurcsányista szar mindenki, aki nem hajlandó beoltatni magát. Ezek a megbélyegzések és ujjal mutogatások ide vezetnek, és gyanítom, pontosan ez volt a cél. Itt azért élünk és halunk, hogy Orbán verhesse a mellét, megcsinálta. Az, hogy milyen áron csinálta meg, senkit nem érdekel, hiszen arról sehol nem esik szó. Ahol meg igen, ott egyből jön a soros bélyeg: ellenzék a halállal kampányol. Ha valaki nem szeretné a kínai vakcinával beoltatni magát, az lassan hazaáruló státuszba fog kerülni, aki meg igen, az nemzeti hős lesz.

Szakadjanak már le rólunk, így is éppen eléggé belekevernek minket az elbaszott szarságaikba. Mert mi vagyunk azok, akiket szívatnak éjjel-nappal, és mi vagyunk azok, akik nem a Karmelita erkélyéről szemléljük az eseményeket. Ha beoltotta magát valaki, akkor szerintem jól tette, mert a legfontosabb egészség. Aki meg nem oltatta be magát, azt is hagyják békén, egyelőre neki is megvan minden joga ahhoz, hogy eldöntse, mit szeretne. Egyelőre. Mert egyelőre demokráciában élünk. Vagy nem. Vagy nem?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.