Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez megint rólad szól, ez megint nem rólunk szól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sakrebalanojti mindenkinek! Bár péntek reggel óta annyi minden történt, hogy egy örökkévalóságnak tűnik, most sem mehetek el szó nélkül amellett, hogy Holy Viktor tegnap megtartotta szokásos kampánybeszédét a saját bejáratú, de általunk fenntartott és finanszírozott rádiójában. Azért fontos ezt minden alkalommal leírni, mert nála ez az abnormalitás alapvetésnek számít. Mármint a tulajdoni viszonyok tekintetében. Tehát ami a mienk (értsd: közös/közvagyon/köztulajdon), az őfelsége eltorzult felfogásában az övé. Kisajátította magának, maguknak. Ha érthetőbben akarok fogalmazni, akkor egész egyszerűen ellopta. El kell magyarázni, mert sokan még mindig nem értik. Ő egyszemélyben nem csupán a párt,  de az állam, a nemzet megtestesítője is. Amikor rólunk beszél, akkor mi vagyunk a baloldaliak, hazaárulók, kommunisták, libernyákok, sorosisták, oltásellenesek, stb. Amikor magukról, a sajátjairól beszél, akkor az úgy értendő, hogy ők a nemzethyek, konzervatívok, keresztények, erkölcsösek és mindenek felett állók. A személyes névmások huncut játéka ez. Az én, te ő, mi, ti, ők freestyle stílusban előadott monológja.

Tehát amikor „mi” mondunk valamit, mármint hozzánk képest „ők” mondanak valamit, akkor azt „ő” mondja. Amikor azt állítja, hogy javaslatot teszek a miniszter úrnak vagy államtitkár úrnak vagy az operatív törzsnek, akkor saját magával beszélget. Amikor elhangzik, hogy eldöntjük, akkor ő dönti el. Amikor megszavazzuk, akkor ő megszavaztatja. Amikor ő minden magyar miniszterelnöke, akkor valójában a 2,5 milliós tábor, valamint a határon túli kitartottak bálványaként hivatkozik magára. Amikor korlátlan felhatalmazással kormányoznak, akkor ő kormányoz. Ám amikor a felelősség az övé lenne, mert elcseszte, akkor az miattunk van. Vagyunk mi, meg vannak ők. Nincs más opció. A lényeg: ha semmi nem vagy, akkor is más vagy, tehát nem lehetsz ők. Világos. Vagy az vagy, amit ők kijelölnek számodra, vagy mehetsz a másik oldalra. Várom már a sárga csillagokat, a megkülönböztető jelzéseket. Ami egyébként nagyon úgy néz ki, hogy mostanra kezd kiforrni, mégpedig az oltottsági/védettségi (?) plasztikkártya formájában. Most az van, nem most, már jópár hónapja, hogy az oltásellenesek baloldaliak. És az oltásellenesek miatt nem tudnak a „védettek” nyugodtan létezni.

Csak azért nem küldelek el oda, ahova megérdemelnéd, mert holnap mégiscsak anyák napja van, és szegény anyád nem biztos, hogy tehet róla, hogy ekkora gazember lett belőled. Viszont. Kikérem magamnak – és sok más olyan ember nevében ezt a gusztustalan megbélyegzést, akik már oltakoztak, ellenben mélyen megvetnek téged meg a bandádat -, hogy leminősíts minket. Hogy honnan a faszból szedtétek ezt a statisztikát, miszerint a kormánypárti gondolkodású embereknek a 71 százaléka hajlandó magát beoltatni, míg a baloldali pártok híveinél ez csak 59, nem tudom, de gyanítom, hogy a valósághoz semmi köze nincsen.

Mert Holykám, egyelőre ott tartunk, hogy a kínai és orosz vakcina, amivel az ország egy részét beoltottad, mindenre jó, csak utazásra nem, legalábbis rohadtul nem jogosít fel automatikusan az uniós tagországokba való beutazásra. Legfeljebb a szélvédő kaparására a májusi hajnali fagyok idején, másra nem nagyon. Kurva kíváncsi leszek, hogy külügyér Peti milyen műsort fog lenyomni a hanyatló Nyugaton, hogy ezt a problémát elintézze. Mert az a geci baloldal semmi mást nem mondott az oltással kapcsolatban, csak az igazat. Mégpedig azt, hogy az európai gyógyszerügynökség általi jóváhagyással nem rendelkező vakcinák általi beoltást valószínűleg nem fogadják el majd Európában. Ennyi. Értem én, hogy Szerbiának és Montenegrónak is van tengerpartja, sőt, Bulgáriának és Romániának is. De nem mindenki a tengerhez akar utazni, ezzel szemben olyan nyugati országba biztosan akar, ahol a családja lakik, vagy dolgozik, és nem látta őket több mint egy éve. Azoknak meg dugják fel az agyáig minden alkalommal a PCR-tesztet, mert megint mindenkit átvertél? Többek között azért, mert te majd megmutatod a világnak, hogy ha kell, erővel is, de beoltatsz mindenkit. Ez megint csak rólad szól, ez megint nem rólunk szól. Mi csak az áldozatai vagyunk a megalomán tervednek. Kimentél tanulmányi kirándulásnak álcázott propaganda pofavizitre Izraelbe, ahol mindenkit beoltottak, csak egyet felejtettél el: hogy ott a világon mindenhol elismert Pfizerrel, nem pedig kínai vakcinával oltották be az embereket. És bár senki nem mondja, hogy ne lenne hatásos, de jelen állás szerint szart se ér, legalábbis hátrányt jelent, ha valaki utazni szeretne.

Olyan mértékben húzott fel megint ez az ember, hogy amiről eredetileg írni akartam, azt szinte teljesen felejttetem. Azért gyorsan összefoglalom, ha már belekezdtem. Az oltás olyan, mint a golyóálló mellény, mert lepattan róla a vírus. Úgyhogy aki még nem vette fel a kevlárt, az gyorsan tegye meg, mert a cucc ott áll hegyekben a háziorvosoknál és az oltópontokon. A lagzikat különben meg azért nem lehet megtartani a nagy nyitási tivornya közepette, mert a násznépet nem lehet félbevágni. Mármint oltottakra és nem oltottakra. Azt nem tudom, mi van akkor, ha a mennyasszony mondjuk oltott, a vőlegény meg nem, akkor elmarad a nászéjszaka is? Vagy csinálnak az ágybabújás előtt egy tesztet?

Nade ennél is fontosabb, hogy a sok hülye nem érti, mégis mi szükség volt az egyetemek alapítványi formába terelésére. Butusok vagytok. Elmondta miért, figyelj: azért, mert annak idején a kommunisták államosították ezeket az intézményeket, és emiatt mára nagyon szarul és átláthatatlanul működnek. Ezért. Meg azért, mert most van (11 éve!!!) az, hogy nemzeti kormány van, ezért csak természetes, hogy a kinevezett kurátorok csakis nemzetiek (fideszes csicskák) lehetnek, mert a nemzeti kormány most ezt minden ellenvetés nélkül meg tudja tenni. És meg is tette. Hát igen. Kimagyarázta ezt is, mint ahogy a MTA szétverését is, meg az összes többit. Sőt, azt is mondta, hogy az egyetemek becszóra elhitték, milyen fasza lesz az új rendszerben minden, ezért egymást letaposva ők kérték a modellváltást. Hiszen őfelsége a kommunistáktól meg az internacionalista erőktől védi a hont, és hoz véráldozatot. És ezt így bele a mikrofonba, röhögés nélkül.

Úgyhogy igen, Lölő mester kinyit, mehet mindenki szórni a pénzt, amit a válság alatt megspórolt. Hol a fenébe lennél te táskás szemű stróman, ha annak idején nem kerül hatalomra a falubeli szomszédod? Tehetségtelen, félművelt senkik. Márainak igaza van, lett. Itt vannak, megérkeztek. És eltökélt szándékuk, hogy maradnak. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.