Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Soros Gyuri bácsi pénzes ládájától az Európai Unió trezorjáig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: pont

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ne jöjjön! Pont most lett meg a fületlen bögre! A spájzban volt a stelázsin. Azért nem találta a nagyi, mert mikor a dédit kidobták a kórházból, akkor nálunk landolt. Talpon. És egyből átlényegült „Azúgynemjólvan!” anyós fázisba. (Ha nem tudná kend, akkor mondom, holdtöltekor ez az anyós üzemmód a fiús anyák esetében teljesen normális, bár nem mindig humánkörnyezet kompatibilis.)

És „rendet rakott” a kamrában. Is. Ez röviden annyit jelentett, hogy a falak a helyükön maradtak, csak újra meszelte őket úgy, hogy a jobb takarás miatt budai-földet és bécsi fehéret (na meg fertőtlenítésként egy kis klórmeszet) tett a mészbe, mert azt úgy kell! Minden egyéb mást „idegenrendészeti eljárás keretében” elmozdított a helyéről. Ami a mi szempontunkból most lényeges, hogy a hitlerszalonnás fa ládikából kidobálta a PET-palackos kupakokat, amit a nagyi szolidaritási célból gondosan gyűjtött és – hogy szokjam, nem egyedül vagyok a világon – nekem kell elszállítani, ha legalább 100 összejön. És a ládikót egy befőtt kellékekkel felturbózott túlélő szetté varázsolta. (Ha a sors úgy hozza, akkor erre a szettes dologra még visszatérünk a belé rejtett egész spulni fehér cérna miatt. Valamikor.)

Ebben a ládikóban úgy meglapult a bögre a befőttesgumik és celofánpapírok alatt, mint az a bizonyos hátrahagyott egy szem nemzeti narancskeresztény elem a baloldalivá korcsosult Európai Néppártban. Tudja, akiért olyan erősen imádkozik itthon a parlamenti imacsoport, mert tudvalévő, hogy „aki a korpa közé keveredik, az 300 milliárdért kórházat takarítathat.” Vagy ilyesmi, ahogy a rendszert váltott ige mondja: „Cinkosok közt gazdagszik, amíg néma.”

Persze az én tisztem pontról pontra beszámolni a pontokról. Úgymint kiinduló/referencia/gyújtó/oltó/támasz/tető/kifizető/csúcs/tám- és végpontokról. Jól látja, töréspont nincs. Nyugi. Nem lesz ez hosszú. Ahogy a mondás tartja: „A gyerek, meg a részeg igazat mond.” Esetünkben kétségtelenül én vagyok a gyerek. A részeg a politikailag megbízhatatlanná vált sekrestyés/harangozó Bálint bácsi. A nagyapja vöröskatona volt a székely hadosztályban, és nem a Turáni Vadászok Egyesületében folytatta a pályáját Horthy cimbijeként, hanem román internálótáborban. Nem jöhetett a Mária Valéria-telepi barakkokba nyomorogni, de a jobb életért már megpattant a zöldhatáron Kádár-magyarnak. A Bálint bácsi az elbocsájtásából kifolyólag alkoholista státuszba menekült, és ebből az állapotából következőleg a falu összes bögrecsárdája előtti árokparton szólott már igazat. Közmunkában.

Emlékezete szerint a Libernyák Belzebub parancsba adta jó harminc esztendőkkel ezelőtt, hogy „Csuhások térdre” és íme; ma már kövérre hizlalt papok (ahogy kend mondja „zsíros foggal”) térden és nyálon csúszva vonszolják imaláncon a bennszülött alattvalókat az uralma alá és úgy tesznek, mintha a tüzes kardú Gábriel arkangyal lenne, április 4 meg nem.

Ezt az etilalkohol ihlette valóságlátás a Felcsútot körbenyaló ezoterikus köröket a Bali bácsi képes egy bővített mondatba sűríteni: Soros Gyuri bácsi pénzes ládájától az Európai Unió trezorjáig. Felcsút az origó és a végpont. Ezt a mondatot majd a Google segítségével szíveskedjen a díszprofesszor, a betli, a modellváltás valamint a reneszánsz szavakkal és szövegkörnyezetükkel ékesíteni, és a nagyhatalmak nagykövetei rögvest engedélyt kérnek a meghunyászkodásra.

Mert bizonyságot nyert, hogy a Kárpát-medencében két pont között a legrövidebb út az önmagába visszatérő kunkor: A kollégiumi melegágyból kimenekült Fodor Gábor könyvbe foglalt „hőemelkedésétől” a narancskeresztény család-eszmény mintapéldányáig, az „elől férfi, hátul nő” Gránitfaragó landolásáig. Ez 33 esztendő pénzesőtől verve, jómódban fulladozva, önkiszolgáló és önbeteljesítő mainstream ideológiai cirádákkal ékesítve. Mert „kicsi a bors, de a mi Narancsvörös Csepelünktől a Váci úti multi irodaházakig a csülkös pacal az igazi keresztény étel annak, akit mi etetünk!”

Nos, ennyi volt a Bálint bácsi 50 egynéhány fokos folyékony vírusölő által pontrendszerbe ötvözött jubileumi szózata (vegyes gyümölcs alapanyag, erősen túlhangsúlyozott szilva, valamint cefre légköri jelenséggel). Az ünnepi megemlékezést a Bali’ bá’ delíriuma indukálta: Látta – és esküszik rá – a Nagy Imre koporsóján lovagló Kárpát-medencei Világpolitikai Tényezőt, amint Szent György metódussal ledöfi a vírust, mire a háromszoros áron bevásárolt lélegeztető gépekre pakolt alattvalóknak, csak 95 százaléka hal meg a hivatalos adatok szerint, és ez olyan történelmi magyar siker, mint Salim Omar Európa-bajnoki aranyérme.

Én ezekhez, meg az ilyesmikhez nem értek. Nem is konyítok. Nekem KEND – na és persze a nagyikámék – az IGAZODÁSI PONT! Punktum!

Bütyökfalva, 2021. április 11.

Mirtill

P.S.: Pont most szólt a papa, hogy szóltak a betűértő vasmunkás testvérei: Valamit nagyon benézett kend! Az igaz, hogy terel minket a kormány. De nincs itt gulya, pláne vezérbika, amit a gulyás kutyáztat a csahos falkájával. A tévében, az a kimerevített bérterelő az más. Az a 3D nyomtatóval sokszorosított több száz O1G közül az egyik kis cinikus cinkos.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.