Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szép csendben hű lett a gúnynevéhez

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Boldog feltámadást kívánok!” Nekem elég durva volt, de így búcsúzott a félisten a nagypénteki rádiókabaréja igehirdetése végén. Beszélt megint mindenről, de legfőképpen az oltásellenes baloldalról és a gaz Nyugatról, amelyik nálunk felsőbbrendűnek képzeli magát. Itt nincs diktatúra, itt szabadság és demokrácia van, igaz, ezt állandóan meg kell védeni, mert támadják. Állandó a támadás, ezért sem értettem, miért állította, hogy ez a húsvét más, mint amit békeidőben megszokhattunk? Hiszen mióta ezek belekényelmesedtek a hatalomba, itt minden van, csak éppen békesség nincs, úgyhogy ez így nekem elég hottentottául hangzik. Mindegy is, mert az Európai Néppártból meg azért léptek ki, mert azok nem képviselték azt az értékrendet, amit állítólag a Fidesz képvisel. És micsoda dolog az, hogy szegény Salvininek bíróság elé kell állnia, mert belügyminisztereként védte a hazáját a kivont karddal támadó migráns hordákkal szemben? Minimum szentté, de alsó hangon is hőssé kell avatni, nem pedig bíróság elé állítani. 

Tehát itt hagytuk abba április első, húsvétba mártott hétvégéjén, a harmadik vagy negyedik, már követni sem lehet, pontosan hányadik legnehezebb két hét előtt, ami után majd lehet enyhíteni (holnaptól!), amely Vírusölő Szent Viktorunknak még magasztosabbá tette a pénteki szónoklatát. Nos, újra szól a hatlövetű, mármint nálunk itt a Szalonnán is, mi ugyanis letettük a tollat pár napig, ellentétben a Kárpátok dakotaüldöző kipcsakjával, aki viszont meg sem állt a hosszú hétvégén, pardon az áldott keresztény húsvéti ünnepek alatt.

Így nyilván ő lett a szupersztár, ellopta a show-t a nyúl elől, sőt majdnem el is ütött egyet a Transporterrel, amit kivételesen ő vezetett, a sofőr biztos szabadságon volt. Száguldott az oltóanyag logisztikai raktárba, vadul ellenőrizte a szállítmányt, hogy minden flottul megy-e. Hajnali 3:44-kor. Ezek szerint akkor 11-kor feküdt le és 3-kor kelt fel, kialudta a 4 óráját, és ellentétben nem csak velünk, de a henyélő pedagógusokkal és egészségügyi dolgozókkal is, a hátára vette az országot, és megfogta a munka végét. Teljesen az volt az érzésem, mint amikor egy szállítási vállalkozó ellenőrzi a beosztottjait, hogy mindent jól csinálnak-e. Kétségbeesetten teper, mert most az a fejlövése, hogy 2,5 millió beoltottnál elkezdi a nyitást. Azt telibeszarja, hogy az elhunytak száma népességarányosan még mindig nálunk az egyik legmagasabb az egész világon, egy a lényeg: ő mindenkit be fog oltani. Orrvérzésig nyomják a „baloldal oltásellenes” kampányt, megtalálták az egybiteseknek címzett lebutított szöveget, ebben nagymester a habonyista stáb.

Őfelsége tehát lubickolt megint a húsvét örömére a Facebookon, a lakájmédia vele és az ő legendás munkabírásával volt tele. Nem áll meg egy percre sem, kell a figyelem és a szavazatok, el kell játszani újra meg újra a hős megmentőt. Ha egyszer ezt a szerepet osztotta magára. Ő lesz a nemzetvédő, bármi áron, ha kell, toronymagas halálozási adatok árán is beáldoz és feláldoz mindenkit a választás oltárán. Megteheti. Övé az ország, nem titkolja. Már nincs látszat, már nincsenek allűrök. Már nem kell rébuszokban meg többes számban beszélni. Mindent megszerzett magának, így nyilván nem az ország lakóit védi, hanem a saját gazdaságát. Nem gazdagságát. Nem, jól olvastátok: gazdaságát, azaz birtokát, üzemét, gyárát, boltját, földjét, mindenét. Azon mi megtűrt haszonállatok vagyunk, akik termelik neki a GDP-t. Ennyi. Nem szeret ez bennünket, sőt. De pechére kénytelen elviselni, mert belőlünk él. A sajátjait is leszarja, mindenkit csak használ. Kit mire. Nem ad segélyt, nem támogat, nincs alamizsna. Takarodj el dolgozni, ha nincs hova, az a te bajod. Annyi munkahelyet fog létrehozni, amennyit a vírus elvitt. Akkor meg? Nem kell jajveszékelni, hanem cselekedni kell. Kanyarban előzni, teherautó mögé állni, hátha leesik valami, de nyivákolni semmiképpen nem szabad. 

Orbán szép csendben hű lett a gúnynevéhez, valóban földesúr lett. Megcsinálta. Mi meg hagytuk, néztük karba tett kézzel, és nem csináltunk semmit. Jogprofesszor legyen a talpán, aki ebből a helyzetből ki tudja majd billenteni egy esetleges választási bukta után őfényeségét. Lehetetlen. Annyira becementezte magát nem csak a Karmelitába, de az egész Kárpát-medencébe, hogy képtelenség lesz kivésni innen. Nincs olyan szeglete az országnak, ami felett ne ő rendelkezne valamilyen formában. Ha kénytelen lesz esetleg ellenzékbe vonulni, akkor is röhögve átvészel négy évet, sőt szanaszét hekkeli a kormányzó pártokat, mert minden az ő kezében van. Nem először írom le: tökéletesen olyan, mint a maffia. Állam az államban. Brutális módón leuralta az országot, ez az igazság. Tehát amíg sokan ebben a 4 napban próbáltunk másra koncentrálni, hogy meg ne őrüljünk, addig ő pörgött mint a ringlispíl. 

A hívekben ez kétségtelenül elismerét ébresztett, és még az eddiginél is jobban hasra estek a kisnagyember Duracell-nyúlra emlékeztető munkabírásától. Meg kell hagyni, nagyot megy ebben a szerepben, miközben hazugságokon menetelve mindenkit oltásellenesnek titulál. Ez most a mantra. Finoman presszionál mindenkit, aztán kirekeszt. Most oltassa be magát mindenki, aztán majd jöhet a diadalmenet. Orbán a vírusölő. Az a lényeg, hogy ők nem kampányolnak, nem csinálnak politikai kérdést a járványból, nem ez van a zászlóra tűzve. Nem a szart nem. A baloldal oltásellenességéről szóló kampány több héten át tart majd, és – miként Hollik István fogalmazott – „több videót készítünk még, amivel alátámasztjuk, hogy a baloldal oltásellenességéről szóló szavaink nem légből kapottak”.

Erről ennyit. Aki akarja, hallgassa vissza a nagypénteki alakítását, bár szerintem felesleges, úgyis ezek lesznek jövő ilyenkorig a fő csapásvonalak: oltásellenes baloldal, migránsok, mocskos Nyugat, valamint Isten, család, haza. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.