Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Igenis meg kell fúrni, és hangot kell adni a nemtetszésnek, minél több fórumon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lehet, hogy nem most kellene ezeknek békejobbot nyújtani. Pontosabban azt kellene hangsúlyozni az ellenzéki oldalnak, hogy Orbán leszarja a segítségüket. Sőt, úgy adja elő, hogy a moslékkoalíció a halálnak drukkol, és oltásellenes. Kicsit át kéne venni a kezdeményezést retorikai szinten. Ha kell hekkeljék meg a rendszert. Ez is egy opció lehetne. Értem ezalatt azt,  hogy a bokszmérkőzés utolsó előtti menetében nehogy már egy kifulladt, elfáradt, erőtlen, túlsúlyos törpe irányítson. Eddig lehet, hogy a sarokba volt szorítva az ellenzék, de ki kéne végre törni onnan, és most pár jól irányzott ütéssel kiüthetővé válna az ellenfél. Nem övön alul és szabálytalanul, hanem korrektül. De ehhez kezdeményezni kellene, és most van itt az ideje a támadásnak. Az, hogy ezek azt rikácsolják, meg vonyítják, hogy a baloldal a nemzetet támadja, hazugság. A kormányt és Orbánt kell most ütni, méghozzá kíméletlenül. Ahogy Orbán tette, amikor a járvány elleni védekezés első intézkedéseinél hülyére vette őket az utolsó percben, mert meglátta a lehetőséget a rendkívüli felhatalmazásban. Akkor a 133 bátor felé fordult, és egész egyszerűen szembe köpte – összefogás helyett – a baloldalt. Gusztustalanul és aljas módon. Azóta sértődötten játssza a mártírt a doktorminiszterelnök úr, mert a számok kicsit másképpen állnak, mint akkor. Megint kinyilatkozta, hogy „Ha vissza akarjuk nyerni a szabadságunkat, akkor szeretni kell a hazánkat. Az ellenzéknek is meg kell értenie, hogy a haza nem lehet ellenzékben.”

Értem. Itt senki nem lehet ellenzékben, még az ellenzék sem. Gyöngyszem. Tehát a feladat adott. Most a konkrét tényeket kellene vastagon és nagybetűkkel az égboltra is kiírni. Mégpedig az elbaszott járványkezelést és oltakozást, a kétes eredetű vakcina-beszerzéseket, kvázi lopásokat, a nulla segítséget a bajbajutottaknak, az impotens kommunikációt, a folyamatos hülyének nézést és az eszemet pénzszórást. Gőzerővel, bizonyítékokkal megtámasztva, orrvérzésig a Facebookra, a megmaradt ellenzéki médiákba, sőt ha kell, a közrádióba betelefonálva, ahogy azt Czeglédy Csaba tette, mikor egy betelefonálós műsorban mindenféle bűnözőnek elmondta a műsorvezető.

Igenis meg kell fúrni, és hangot kell adni a nemtetszésnek, minél több fórumon. Most kezdődik az összecsapás, a gigászok harca. És kérdezem én, Orbán mikor volt sportszerű? Orbán mikor volt korrekt vagy egyenes? Soha. Miért kéne vele szemben annak lenni? Játszunk az ő szabályai szerint, úgy látszik, itt minden megengedett, az a szabály, hogy nincs szabály. Mondják majd most, ezért különbözünk tőlük. Ez így van. De akkor várhatjuk a változást, mert az soha nem fog eljönni. Orbán azért vette elő megint a nagy nemzeti blöfföt, mert mert ezzel akar takarózni. Tudja, és arra játszik, hogy az átoltottság és a nyájimmunitás körülbelül az év második felére felold mindenkit a béklyó alól. Akkor nem a szarra fog emlékezni senki, hanem arra, hogy végre vége ennek az egésznek, és fellélegezhetünk a több mint egy éve tartó bezárás alól. Akkor majd magára fogja ölteni a Superman jelmezt, és előadja a megmentőt. Már most is arról vizionál, hogy 2021 az ő győzelme lesz a vírus felett. A halottak és betegek hátán fog felmászni a csúcsra, és magasba tartani a nemzeti zászlót. Ömlengeni fog magáról a sajátjainak, gyalázni fog mindenkit, aki kritizálta. Ezért kell kifogni a vitorlájából ezt a lehetőséget. Az ő szavaival élve: támadni kell. Őt kell támadni, és az elbaszott stratégiáját. Ő a felelős most mindenért (mondjuk 11 éve az,de az most mellékes), most majd számon kérhető lesz. Ezt akartad, Viktor? Oldd meg, hajrá! Nem kell a segítség? Akkor majd mi különutas megoldással megoldjuk, ne aggódj! Egy ilyen ember, mint ez is, akkor legyőzhető, ha meggyengül. Most van itt a pillanat. A néppárt már megszabadult tőle (lehet, nem véletlenül most, mert érezték, hogy most vagy soha), a szövetségesei egyre kevesebben vannak. Itthon is olvad a nemzeti máz a ország tortájáról, a felszín alatt ott a valóság.

Mindenki azon gondolkozzon el, hogy mit tenne ez az ember fordított esetben? Ha most ő lenne ellenzékben? Amikor minden nap azt hisztizi jobbra-balra, hogy az ellenzék a halálnak drukkol!

Jusson eszünkbe, mit művelt akkor, amikor kitört a világgazdasági vállság, és utcára vitte a híveit, az ébresztőórával a kezében. Amikor kiprovokálta a rendőrattakot. Amikor a szélsőségesei felgyújtották az MTV székházat. Amikor mindenki ellenség volt, és akkor is mindenki támadott. Most is. Ennek mindegy, hol van, támadják. Mikor volt olyan segítőkész Viktorka ellenzékben (soha), amit most elvárna magával szemben? Mondjuk ez sem igaz, mert mindenki segíteni próbálna a maga szintjén, de ez a geci nem engedi. Csak rinyál, hazudozik, vádaskodik és mutogat. Holott ő az, aki egyszemélyben kineveztette saját magát fővezérnek. Az, hogy kritizálja mindenki, mert amit csinál, azt egy óvodás is simán megugraná, az egy dolog. De őt nem lehet, csak körbenyalni, ajnározni és sztárolni. Egy diktátornak nem lehet nemet mondani. Egy diktátort csak fényezni lehet, semmi mást. És ma ez többszörösen is bizonyságot nyert. Nagy Ferenc (alias Nagy Feró, a nemzet csótánya), ma Kossuth-Díjat kapott. Szerintem ez gyönyörűen megmutatja a szintet, amit Orbán elvár magával szemben, és azt is, mi a mérce. Nemzet? Csótány? Ez is mutatja, hogy a csótányok és patkányok mindent túlélnek, és a végén még ki is tüntetik őket! Megérte, neki meg.

Élete végéig tarthatjuk el ezt is! Undorító.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.