Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Most azzal van a baj, hogy pénzes honfitársaink exkluzív üdülőhelyekről mutánsokat hurcolnak be

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most azzal van a baj, hogy érkeznek mutánsok Magyarországra, vagy hurcolnak be mutánsokat Magyarországra, ilyen exkluzív vagy ilyen különleges üdülőhelyekről hazatérő honfitársaink. Tanganyika, Maldív-szigetek, Dubaj, pedig ott a legátoltottabbak az emberek talán, mégis most arra kérek mindenkit, hogy ezeket a veszélyes helyekre tervezett luxusvakációkat, ezeket halasszák el. Nem azért, mert irigyeljük tőlük az ilyesmit, hiszen hát ha van pénzük, akkor tegyék, hanem arról van szó, hogy hazahozhatnak olyan vírusokat, amelyek eddig ismeretlen mutánsok, és itt bajba sodorhatnak másokat. Nem magukat, hanem másokat. Ez több esetben megtörtént már, tehát itt erőteljesen arra kérek mindenkit, hogy halasszák el ezeket az utazási terveiket

– ez szó szerint így hangzott el ma reggel a közpénzből pártpropagandát sugárzó, bármely random híradóban akár 23-szor is futószalagon gyurcsányozni képes és hajlandó, közszolgálati jellegétől megfosztott álhírgyár Kossuth rádió néven ismert üzemegységében. Ahol a miniszterek elnökének egy bő évtizede külön sávot tartanak fenn (mint kisnyugdíjasnak szokás koronavírus-járvány idején), hogy két szélsőséges kirohanás és szamizdat írás között az aktuális idegállapotának megfelelően szónokoljon ő a népnek. Vajúdott a rozsdásodásnak indult pártállami kommunikációs gépezet, és ezt sikerült kitolnia magából: egy nappal azután, hogy Gulyás Gergely lényegében bejelentette az ország lezárását, a hadvezér beült a mikrofon elé, és diagnosztizálta a probléma („tragédia lesz, ha nem lépünk”) okát. Most azzal van a baj, hogy pénzes honfitársaink exkluzív üdülőhelyekről mutánsokat hurcolnak be.

Sok disznóságot, sok helytelen, rossz, káros döntést hozott őfényessége kétharmados fennállásának tizenegy éve alatt, de ez akkor is világ trollkodása lenne, ha közben a hétvégére beígért tömeges oltás nem maradna el éppen, ha Magyarországon (hogy a Néppárt és a brüsszeli buborék is megértse: ahol élet-halál harcot vívnak a vírus ellen) arányaiban nem ölt volna meg több embert a koronavírus, mint az Egyesült Államokban, vagy ha március 5-i állás szerint Magyarország nem foglalna el olyan borzasztó és szégyenletes helyet az 1 millió főre vetített halálos áldozatok számát összesítő világranglistán.

Forrás: Statista.com

Ez akkor is egetverő cinizmus, ha nem Orbán az első, aki az állampolgárokra igyekszik kenni a kormány járványügyi védekezésének totális kudarcát, ami az elmúlt egy évben még soha nem volt annyira kudarcos, mint most. Ugyenazeket a húrokat pengette korábban Kásler doktor is, amikor tavaly a második hullám idusán, november közepén a felelőtlen, külföldre utazó magyarok és a felelőtlenül bulizó fiatalok nyakába varrta, hogy a kormány kezéből kicsúszott a járvány ellenőrzése, és ugyanúgy futottak az események után, mint most. Arra, hogy a nyár folyamán a kormány a soros nemzeti konzultációjával bohóckodott és több Balatont javasolt a népeknek, miközben a kormánytagok rázták a rongyot és adriáztak, de legalább semmit nem tettek a második hullámra való felkészülésért, az volt a megfejtés, hogy az emberek felelőtlenek voltak.

Ezek után annak a kormánynak a feje, amelyik még február elején sem volt hajlandó tudomást venni a január közepétől Magyarországon jelen lévő, a korábbinál sokkal gyorsabban terjedő és fertőző brit vírusmutációról, és amelyik Európában páratlan módon feltett kézzel, nyitott bejáratú templomokkal és kaszinókkal nézte végig, ahogy az új mutáns végigsöpör az országon, március 5-én a szájára veszi a Maldív-szigeteket és Dubajt, és nem nyílik meg alatta a föld. Nem azért, mert irigyli a pénzes honfitársaitól, hogy miközben ő keccsöl és megszakad a védekezésben, ők a világ egzotikus sarkaiban tolják a dolcevitát, hanem mert bajba sodorhatnak másokat.

Az európai és világpolitika egyik legnagyobb élő trolljának ráfér az arcára ez úgy, hogy mindeközben a NER kedvenc járműve, a Bombardier Global 6000 típusú, OE-LEM lajstromjelű luxus magánrepülőgép 2020 nyarán és őszén majdnem egy tucatszor repült például Nizzába, Zürichbe, Bordeaux-ba, Rijekába és Velencébe, az utak egy része ráadásul szeptemberre datálható, vagyis az Orbán-kormány által a hónap elején életbe léptetett határzár utánra.

Ráfért az arcára a Maldív-szigetekkel és Dubajjal jönni, miután ugyanez a gép december 26-án is megfordult a Maldív-szigeteken (ha jól emlékszem, akkor egy közel tíznapos látogatást tett ott), miután Valentin-nap körül Dubajba szállt, vagy miután legutóbb vasárnap (február 28) hajnali ötkor tért vissza a Liszt Ferenc-repülőtérre szintén a Maldív-szigetekről. Mindezt úgy, hogy két nappal azelőtt, február 26-án minden politikusok legnagyobb trollja a rádiójában arról szónokolt, a határon mindenképpen szigorítani kell, és radikálisan korlátozni kell az Európán kívüli, üzleti célú utazásokat, mert megjelentek azok, akik így próbálnak most nyaralást szervezni maguknak. Nem a szerelmes gázszerelőről, nem a NER-oligarcháiról és krémjéről, és nem is a szigorítások szükségességéről naponta előadást tartó dr. Szlávik Nyárrasemvennékmégrepülőjegyet János Dubajban nyaraló lányáról van szó, hanem azokról a közönséges honfitársainkról, akiknek van pénzük és felelőtlenül utazgatnak mindenféle különleges, exkluzív üdülőhelyekre.

(Zárójel: ugyanez a gép idén január 14-én a horvátországi Pula városába ment, ahonnan nagyjából fél óra múlva már indult is haza, és még aznap Marosvásárhelyre repült. Két nappal később ismét Pulába volt az úti cél, január 17-én pedig megint egy gyors Budapest-Marosvásárhely-Budapest kör következett.)

Ehhez képest a NER biztonsági emberei február 28-án hajnalban megakadályozták az Alfahír újságíróját abban, hogy dokumentálhassa, ugyanbiza ezúttal kik jártak a turistaparadicsomban a világjárvány közepén, amikor Magyarországról Európán kívülre utazni, de legfőképpen onnan hazatérni elméletileg – a nagyember állítása szerint és a szelektíven érvényes törvények szerint – már üzleti utak esetében is meglehetősen nehézkes, hát hiszen a kormány az újabb vírusmutációk behurcolásától tart.

Nincs még egy ilyen ország, nincs még egy ilyen megélhetési politikusnak öltözött troll.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.