Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A polgárháború polgárok hiányában elmarad

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Leoltva

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ne tessék jönni. A kamarai tagdíjból az elnök egyelőre csak a védett személyt tudja megfelelő körülmények között fogadni. Különben se érnek rá kendet babusgatni (már ha egyáltalán akarnák) mert most éppen a magyar bírákat érzékenyítik a keresztény értékekkel szemben. A kormánykoalíció politikusait is próbálták. Nem sikerült. Érzéketlenek.

Amúgy nyugi van itt. Polgárháborútól nem kell tartani, mert az polgárok hiányában elmarad. Rabszolgalázadás se lesz, mert a pária prolik annyira nincstelenek, hogy nem telik nekik lázmérőre, ezért láztalanok. A jobbágyokat pedig a kegyúr papi palásttal álcázott sameszai – az Isteni parancsolatokat feledve – másodállásban mélyaltatásban tartják, és eszükben sincs felkelni. A brüsszeli libernyákok miatt titkos vakondjáratba kényszerült védett személy, mint az országot hitbizományként birtokló kegyúr – akinek a túladagolt önteltségtől lefagyott szeizmográfja azt érzékeli, hogy körülötte sistereg a gyűlölet – viszont kendet a jámborsága, meg az emberséges viselkedése miatt Iványi Gábornak nézi, és leoltatja kendet valamelyik hatóságával, mint a Bigét.

Írtam én már ezekről a történésekről. Csak összevissza. Ahogy jött a fülembe, már avelt is a kezemen át kendhez. Most viszont a kórteremből kitoloncolt egykori szobatársak lépten-nyomon a vészhelyzetről szkájpolnak, csetelnek, meg fészbukoznak a nagyinak, és a nagyi pipás. Egyre pipásabb. Ez a nagyira nem jellemző. Szó szerint puffog az egykori szobatársak nyavalygása miatt (ez ilyen női dolog, magánszám, nem kell hozzá közönség, önerőből amortizálja magát). A tata meg huncutságból még rá is tesz egy lapáttal a feszkójára. Pedig nagyon értik egymást. Pont azért, az anyu szerint. A tata ilyenkor igazándiból feszültségoldó funkcióban működik, szinten tartja a nagyi gyomorsavát. Meg a vérnyomását is. (Hogy mik vannak a felnőtteknél? Hogyan lesz a feszültségnövelésből kevesebb feszültség? Ez olyasmi lehet, mint a Fidesz államadósság kezelése, miszerint ahogy nő, úgy megdumálva csökken?)

A vakcinaárak összehasonlításával a tata még egy ideig hecceli a nagyit, aztán elmosolyodik, és megmutatja egy bizonyos Alma néni egyik külhoni magyar újságban megjelent kommentjét a neten. A náci propagandáról. Amely szerint a fajtiszta árja-német magas, karcsú és szőke. Persze. Magas, mint Goebbels, karcsú, mint Göring és szőke, mint Hitler. Vagyis pontosan olyanok, mint a mi fertőben dagonyázó mélymagyar hetero-keresztény minta államférfijaink, tehát logikus, hogy a magunkfajta szegények a drágább kínai vakcinát kapjuk, mert az annyira jó, hogy egy igazolt futsal-játékos nekifutás nélkül felismeri a gyártmányban rejlő, virológus számára értékelhetetlen, prolikímélő előnyöket.

És NAT-mentes kivitelben őseim máris felrajzolják nekem a folyamatábrát, miként jutottunk idáig, vagyis a tiszteletre méltó tudós magyar polgár Bibó István nemes homlokára a méltatlan utód sufnijogász mutánsok miként rajzolnak Hitler frufrut oly módon, hogy az avatatlan szemlélő a kopasz Rákosinak lássa.

Így valahogy: az értelmiség mélyaltatása a pluralizmus nevű tabletta kúraszerű adagolásával kezdődött, amelyre növekvő dózisban folyékony demokráciát itattak, ami liberális tüneteket váltott ki náluk. A demokrácia a túlhevült hatalmi gőgtől elpárolgott. Vele eltűnt a munkásosztály, és a csatolt műszaki értelmiség, meg egy nagy falat közvagyon. A kutya se vette észre. A sufnijogászok száma viszont a cölibátus ellenére is gyarapodott az imádságos szaporító helyeken, ami természeti csoda, mint a család szentségéről prédikáló nemzőképes ebihal (ezt a mondatot a tata bővebben nem értelmezte, mivel én is jelen voltam).

Időközben a „Tiéd az ország, magadnak építed!” ,valamint „ A föld azé, aki megműveli!” kommunista tulajdonviszonyok keresztény hitre tértek, és az Ángyán-jelentés részletezése szerint kicserélődtek bennük a személyes névmások is. (Mostanában már előfordulnak önjáró/önkiszolgáló üzemmód-kísérletek, amikor a hűbéres a hűbérúr birtokából jegyajándékozna a soros mátkájának, a másik famulus IQ-bajnok meg bankot örökölne saját szellemi erőfeszítéséből kifolyólag, de ilyenkor a gazdájuk leveszi a nadrágszíját).

De mindez mellékszál. Csak csicsa a NER-en! Mert a fő csapás, a lényegi folyamat, a garantáltan migránsmentes narancskeresztény nemzeti megmaradás zölddel virul.

Persze a nagy ugrás a képviselők javadalmazásában és a szegények tömegtermelésében is megtörtént. Világviszonylatban Magyarországon sikerült egységnyi idő alatt a legtöbb szegényt előállítani úgy, hogy a kolostorszolgák önfeláldozó módon elnyelték az uniós támogatások döntő többségét, és így a szegények kevésbé vannak kitéve a dél-afrikai nyaralás miatti fertőzésveszélynek, sőt, anyagi fedezet-hiányos érdeklődésük miatt még az áruházláncok vírushordozó szórólapjait sem kell megfogniuk.

A Tudományos Akadémia, a felsőoktatás, és úgy általában a humánértelmiség leoltása is zökkenőmentes volt. Néhány közszolgálati intézményben, a pedagógusoknál és az orvosoknál a leoltás során néhol normál életjeleket tapasztaltak. Ezt a helyszínre kivezényelt katonák orvosolták. Egyébként is már megszűnt a közszolgálati jogviszonyuk, úgyhogy alaptörvény-ellenes lenne a további állami beavatkozás ebbe a leoltási folyamatba.

Most már majdnem Plinius idejében tartunk a fejlődésben. Sajnos ezek a – nálunk a semmiből felbukkanó – keresztények semmiben nem hasonlítanak az általa felfedezett és leírt eredeti keresztényekhez. Az sem vigasztaló hír kendnek, hogy a népegészségügy viszont már közelít az ókori állapotokhoz. Plinius leír egy ma újra sikerrel alkalmazott gyógymódot: „Ha az egyik szemedbe beleesik valami, akkor csukd be a másikat is.”

Bütyökfalva, 2020.03.02.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.