Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz kínja nincs a 100 legfontosabb problémám között

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt, boldog hétfőt, szép tavaszt, bort, búzát, választási kampányt! Tagnap – a vasárnap tiszteletére, gondolom – iszonyatos tömegű fotó lepte el az MTI-t arról, hogy embereket oltanak be. Természetesen Orbán Viktor történelmi, közérdeklődésre feltétlenül számot tartó megbökése is megörökítődött – talán jövőre már be is kerül a történelemkönyvekbe, már amennyiben jövőre még a Fidesz fogja írni azokat -, és ezen kívül nem kevesebb, mint 23 fotót számoltam össze ebben a témakörben. Remélem, nem lesz mind a – reményeim szerint sokmillió – oltásról fotó, vagy ha igen, akkor összerakhatunk egy igazi nemzeti arcképcsarnokot. Vagy vállcsarnokot, amennyiben zoomot használt a fotós.

Gondolom, nem csak nekem tűnt fel, hogy teljesen elszabadult az országban a pártkatonák és propagandamunkások önkéntes színjátszóköre. Főként abszurd humorban nyomják az anyanők és az apaférfiak. Deák Dániel, a Fidesz szellemi tőkésosztályának egyik tagja Karácsony Gergelyt szidja, mert Karácsony kirándulgat, miközben a szentéletű Orbán Viktor éjt nappallá téve lop dolgozik, mindeközben Varga Judit – akinek a családja és a válása sem közügy, mert első a magánélet szentsége – a nyilvános Facebook oldalán tolja az imázsépítést. Kirándulás, fotó, az összes gyerek arca megosztva az országlakókkal. Mert ugye a magánélethez való jog, meg minden. Azt néha felülírja a karriervágy, ha jól látom. Nálam a két kormányamazon hősies csatájából mégsem Varga Judit és az ő családi idillje, hanem Novák Katalin került ki győztesen. Tegnap délután ezt írta ő a Facebookra:

Elfogadhatatlan, hogy mialatt egész Európa élet-halál harcot vív a koronavírus ellen, amikor naponta ezrek halnak meg a kontinensen, a brüsszeli buborékban az Európai Néppárt képviselőcsoportja azon dolgozik, hogyan tudná a Fideszt kizárni soraiból. Mivel a jelenleg hatályos szabályok mellett nem tudták keresztülvinni a kizárásunkat, most a szabályokat akarják megváltoztatni – visszamenőleges hatállyal. Érdekes, hogy magukon nem kérik számon a jogelveket, a visszamenőleges hatály tilalmát. Mindez számunkra elfogadhatatlan, ezért ma Orbán Viktor miniszterelnök úr levelet írt Manfred Webernek, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, melyben jelezte, hogy a tervezett alapszabály-módosítás elfogadása esetén a Fidesz kilép a néppárti frakcióból. A Néppárt lakosságarányosan legerősebb pártjaként nem nézzük tétlenül, ahogy a jobbközép tönkreteszi önmagát.

Ott van a főni levele is, dehogy én most jól értem? Most éppen azért nem lehet semmit tenni, mert járvány van? Előtte önkormányzati választás volt, azelőtt parlamenti választás, volt továbbá EU-parlamenti választás, hamarosan húsvét, aztán karácsony, majd megint parlamenti választás lesz. Ezek azok az időpontok – és persze a köztük lévő hónapokat is ide kell számolni – , amikor nem szabad semmit sem csinálnia senkinek, mármint olyasmit, ami ütközik a Fidesz érdekeivel. Mert most küzdés van és járvány, ezért égjen a Néppárti frakció pofáján a bőr, amiért azzal foglalkozik, hogy rendet rakjon a saját háza táján. Nabezzeg a nagyszerű Fidesz soha nem tenne ilyet, hasonlót sem, mert most is csak a járvány elleni küzdelem foglalja le őket. Ezer szerencse, hogy közben akad egy kis idejük az alaptákolmány átírására, hogy nehogy melegek örökbe fogadhassanak, de még csak családnak se minősülhessenek, van idő alapítványokba tolni a pénzt, meghosszabbítani a nem létező migránsok okozta rendkívüli helyzetet (már hat éve abban élünk. Franc tudja, talán a Cinege utcát csak így védheti a TEK, vagy én meg nem tudom mondani, mi az oka), alagutat tervezgetni a stadion alá, terrorizálni az orvosokat és ápolókat, politikai csatát vívni Kína érdekében a vakcinával, valamint naponta mintegy negyvenhét alkalommal mocskolni az ellenzéket, mert kell a választási győzelem.

Elkanyarodtam. Tehát halunk halomra, ezért az van, ha a néppárti frakció kizárja a Fideszt, akkor a Fidesz kilép a néppárti frakcióból. Ha én jól értem. Hidvéghi Balázs szerint a liberalizmus már a demokráciát fenyegeti (:D 😀 :D), a pártmédia pediglen nekiugrott Alföldi Róbertnek. Igazából persze mindenkinek nekiugrott, aki nyilvánosan ki meri jelenteni, hogy szerinte a család az család, bármilyen összetételű, de Alföldi eleve is jó alapanyag, már régen ugrálnak rajta propagandistáék, most aztán új lendületet vettek, mindjárt bevonva mindenkit, aki mást gondol bármiről, mint amit a pártközpont üdvösnek tart. Gondolom, annak jegyében, amit a főni mondott, hogy ilyen vérzivataros időben, amikor hullanak az emberek és tombol a járvány, akkor mindenki geci, aki politikával és a másik eltilolásával foglalatoskodik. A PestiSrácok című izén olvashatjuk ezeket a szívhezszóló sorokat:

Tulajdonképpen rettenetesen unalmas már ez a vicsorgó erőlködés, amit az utóbbi hetekben előadnak a #freeSZFE maszkjukat helyenként „a család az család” maszkra cserélő kulturális alkalmazottak és betegesen közléskényszeres átlagemberek. Mint egy rács mögé zárt, elvadult kutya: egy-két percig érdekes, ahogy tehetetlenül dühöng, de aztán már elég a csaholásából, és igazán kussolhatna, mert szeretnénk a saját dolgunkkal törődni. Szóval alapvetően nincs okunk az ilyen kivénhedt forradalmár-aktivisták tájékozatlan és rosszindulatú böffentéseivel foglalkozni (igen, a mindig az újdonság befogadását és a régi elvetését hirdető forradalmároknál fontos szempont, ha megöregedtek, elvetendővé váltak). (PestiSrácok)

Tehát így, a tavasz első napján megtudtuk, hogy rács mögé zárt, elvadult kutya mindenki, aki nem a központi pártutasítás szerint gondolja helyesnek a dolgok menetét. És még van egy év a választásig. Pöpec lesz. A nyolcaskán semmi érdekes, ők naplót vezetnek Gyurcsány Ferencről. Valamelyik észlény azt találta ki, hogy akkor fog győzni a Fidesz a választáson, ha lemészárolják Gyurcsányt. Hosszú évnek nézünk elébe, az biztos. Nehéz lesz és mocskos, de én kimondottan élvezem a NER kétségbeesett visítását. Ez jót jelent mindenkinek, aki normális országot szeretne.

Megint hosszúra sikerült a jóreggelt puszi. Be is fejezem, mert lesz még mondandónk bőven a nap során. Egy kötelességem van hátra, elszámolni a múlt hónappal. A februárt 489 272 mínusszal zártuk. Kellemes ébredezést, vidám napot kívánok mindenkinek. Hamarosan jövünk vissza az első beszólással.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.