Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A piszkos munkát is el kell végeznie valakinek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Indul a szezon, emberek! A Fidesz állítólag még nem kampányol. Akkor mondjuk nem tudom, mit csinál. Illetve pontosan tudom. Szerintem tizenegyedik éve tolja a mi pénzünkből a parasztvakítást. Most is az van, hogy a legkisebb sorozatvetőt is csőre rántották, és éles fegyverrel álltak neki verbális értelemben kaszabolni.

Van nekik egy olyan vállról indítható csodafegyverük, mint a Rákay. Mármint a Philip. Aki azt mondja magáról, ő egy  PATRIÓTA kommunikációs- és médiaszakember, producer. A lelkem. Hogy miért lett Kálmánból Philip, azt a kutya se tudja, ő maga biztosan, de mondjuk ez annyira nem is érdekes. Legfeljebb annyiban, hogy a nagyfene patriotizmus így kevésbé jön át nekem. De mindegy is.

Maradjunk a lényegnél, Rákay Philip megmondásainál, aki nem finomkodik a saját közösségi oldalán, ahol mostanában a Facebook pankrátoraként páros lábbal száll bele minden ellenzéki politikusba. Bayertől tudjuk (aki szintén Facebook-huszárnak állt), hogy aki nem politikus, az bármit megtehet a másik oldallal szemben. Már ami a mocskolódást, hazudozást, rágalmazást, alázást és társaikat illeti. Végül is igen. Nem túl szép gesztus, de hát a piszkos munkát is el kell végeznie valakinek. Úgyhogy gondolom, Rákay is ennek tudatában cselekszik, noha szerintem a busás ellenszolgáltatás sem lehet utolsó számára. Aztán persze lehet, hogy van már ebben a nevetségesen pitiáner és szinten aluli fröcsögésben némi túlórázás is, hiszen elkezdett a főnökre rászakadni a mennyezet. Annak ellenére, hogy a főnök természetesen kurva erős, fél kézzel elbánik a libernyákokkal, még a hátán is elcipel párat, ha kell, de egyedül azért ő sem tudja megtartani a plafont. Azt a plafont, ami a rajta összegyűlt hazugsághalmaz okán repedezésre van ítélve. Ha ez a nyakukba ömlik, akkor nekik konkrétan végük van. Vége van Rákaynak is. És ő ezzel tisztában van, annyira azért nem hülye. Az ilyen Rákay-félék az elsők, akik visítani kezdenek, amikor léket kap a hajó, amin eddig elvoltak csapatostul. Ám amikor elkezd süllyedni, általában elsőként hagyják el a fedélzetet. Tehát Rákay most még csak vonyít, méghozzá annyira színvonaltalanul, hogy az ember esze megáll. Most éppen Jakab Pétert találta meg, és alpári módon elhordta tulajdonképpen mindennek. Például ilyeneket írkált:

„Pedig nem vagy te más Jakab, mint egy virtigli bunkó, a Dobrev Klán politikai bolhacirkuszának – egyelőre még hasznosnak látszó – verbális verőembere. Akihez képest még Gyurcsány is konszolidáltnak és kevésbé bicskanyitogatónak tűnhet. Ferenc a decens, az egész világot keblére ölelő, kenetteljesen bölcselkedő államférfit, te meg a kellő gőggel megáldott, öntudatosan hőzöngő, agresszív prolit adod, valljuk be: roppant hitelesen”.

De van még ilyen is:

„Jól kifundálták ezt Kláráék a Szemlőhegy úti villa politikai szereposztó díványán. Te pedig a hatalomba álmodva magadat, boldogan elvégzed a piszkos munkát helyettük is, eljátszva a rád osztott, visszataszító szerepet. Magadnak köszönheted Jakab, csak magadnak!”

És elértünk a szereptévesztés legfelső fokáig:

„A kisnyilasok a II. Világháború után, hogy megússzák a felelősségre vonást – vállalhatatlan, múltbeli nézeteik és tetteik miatt -, gyorsan átvedlettek kommunistává. Zsidógyilkos antiszemitákból így lettek sokan ávh-s, szadista állatok, akik Rákosiék ártatlan politikai foglyait kínozták, likvidálták nagy odaadással. Aljas prolik voltak ők is, akik bármilyen aprócska hatalmat kaptak a kezükbe, azonnal ezerszeresen visszaéltek vele, s önérdekből bárkit örömmel kiszolgáltak és elárultak, ha kellett. Ismerős, Jakab? Mert a te roppant kártékony, verbális politikai teljesítményed is pont ezt az attitűdöt idézi. Ne csodálkozz hát, ha olykor kisnyilasoznak és proliznak, amikor szóba kerülsz…”

Nem ismerem Jakab Pétert, de ezek után egy feljelentést azért megtennék a helyében ez ellen az Erős Pistán nevelkedett Z+ tévésztár ellen, aki a hatalom segglyukából ökölrázva nyilasozik, prolizik és keménykedik. Bár az ilyen nem ér annyit, de lehet, hogy mégis. Ám van itt még a jóból. A hörgés végére megvilágosodik az olvasó, hogy tulajdonképpen mire is ez a nagy arc. Hát persze. Megsértődve kikérni magunknak a miniszterelnök úr helyett a bántást.

„»A lábadat ne csókoljam meg, te kis mini Putyin?« – provokáltad egy hete a miniszterelnököt az Országházban. A helyzet úgy fest Jakab, hogy – politikai értelemben – neked még ahhoz is toronydaru kellene…”

Helyben is vagyunk. A túlcsorduló nemzeti öntudat önjáró megmondóembere megvédte a főnökét. Azt nem tudom, mi lenne, ha az utcán szemtől szembe találná magát Jakabbal, de sanszos, hogy már nem lenne ennyire kemény gyerek, mint a saját Facebook-oldalán. Aki akarja, olvasgasson bele az emelkedett igéibe (itt találja őket), de előtte a biztonság kedvéért ne egyen semmit, mert lehet, hogy lehányja a monitort.  

A lényeg, hogy kinyílt a virtuális Fidesz-vásár, ahol a kofák hangosan kínálják a politikai méreggel töltött termékeiket. Minél hangosabban óbégatnak, annál többen figyelnek fel rájuk a zsibvásárban. Lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere. Akciós: elmúltnyolcév, gyurcsótány, bolsevik liberális, sorosbérenc. Ezeket azért ha olcsóbban is, de még mindig el lehet adni a nagyérdeműnek. Aztán vannak az alig valamivel frisssebb, ropogósabb szlogenek, amelyek viszont akár az idei év sláger várományosai is lehetnek: szemkilövető, gyurcsányné, libernyák, moslékkoalicíó, hazaárulók és még nagyon sok finom, ízletes kifejezés. Csak tessék, csak tessék!

És még mindig csak február van. Belegondolni is rossz, hogy mi lesz még itt. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.