Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amikor mutogatsz, akkor ránk is mutogatsz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy gondolom, ez a mostani évértékelő vagy mi, vitt mindent. Mármint ez a parlamenti vircsaft, vagy nem is tudom, minek lehet nevezni, a partvisszájú Kövér által szigorúan felügyelt, öltönybe bújt fehérgalléros bűnözők valóság show-ját?

Nem szégyellik magukat? Én kikérem magamnak ezt a népképviseletet! Ezért vesznek fel brutális fizetéseket az általunk befizetett adóforintokból? Mit képzelnek magukról? Kik ezek, de tényleg?!

Orbán becipelte a felmosóvödröt Kocsis Nembuzi Máté segítségével, és nekiálltak nagytakarítani? Csak a vizet felejtették el kicserélni, mert az már nagyon bele van rohadva a vödörbe. Azzal már nem kéne maszatolni, mert csak nagyobb lesz a szar. Nagyon gyenge a papírból felolvasó, pökhendi tolvaj alakítása. Aki nem tudná, ez a géniusz nem ott írja a viszontválaszait, annyira azért nem nagy sztár. Ez úgy működik, hogy a képviselők először benyújtják azt írásban, és – gondolom – valami Humor Herold vagy a Bagi-Nacsa duó összeállítja a potrohosnak a viszontválaszok humorbombáit. Tehát Viktorka nem olyan jó fej, mint ahogy előadja magát! Konkrétan semennyire nem az, bármennyire is annak akar látszani. Mondjuk Marcsi néninek ez biztos tetszik, és csapkodja a térdét örömében, hogy milyen jól megmondta megint ez a cuki Viktor a gaz Gyurcsánynak. De ez csak szemfényvesztés. Ez a pali egy nulla. Ahogy Kövér megint önkényesen kikapcsolja Szabó Tímeát, mert nem tetszik neki az igazság? Hogy úgy ül a pulpituson, mint egy teniszbíró – mondjuk az legalább pártatlan a mérkőzésen -, de ez? Jó, hogy le nem köpi az ellenzékieket! Nem tudom, milyen vérmérséklete van az ellenzéki képviselőknek, de ha velem így beszélne akármelyik a 133 bátor közül, az biztos, hogy már röpülne feléjük a cipőm vagy a laptopom! Milyen alapon csinálnak úgy, mintha ezek szarták volna ide a magyar népet? Milyen alapon mutogat és oktat ki Kocsis egy volt miniszterelnököt? Mi az, hogy 13 év után még mindig ezzel a demagóg, hazug, aljas őszödi beszéddel kolompolnak? Hol van a határa az aljasságnak, és hol vagyunk mi, a szavazók? Ezt a stílust, amit Kocsis megengedett magának, nem sokan tűrnék el, én biztos nem. De nem is értem, hogy veszi a bátorságot? Egyébként, mikor így fröcsög, akkor hozzám is beszél! Amikor Kövér kikapcsolja a mikrofont, az én számat is befogja, amikor Orbán hazudozik, akkor nekem is hazudozik. Ezeket az embereket mi küldtük abba a kurva parlamentbe, hogy feltegyék helyettünk a kérdéseinket, és válaszoljanak rá! Megértetted, Kocsis?

Amikor mutogatsz, akkor ránk is mutogatsz, és engem ez nagyon fel tud baszni!

És akkor egy pár szó az érdemi részéről. (Nem sok volt ilyen rész.) Azt mondja a nagy nevettető: „Aki kiesik a munkanélküli segély időtartamából, annak korlátlan mennyiségben áll rendelkezésére a közmunka, senki nem marad munka nélkül.”

Kik vagytok ti? Rabszolgatartók? Vagy földesurak? Ha egy pincér, szakács, recepciós, utazásszervező, szobalány, satöbbi elveszíti a válság miatt a munkahelyét, ami nem az ő hibája, akkor ti nem adtok segélyt, mert ti abban nem hisztek? Mi van? El lehet menni akkor havat lapátolni, vagy utcát sepregetni? Mit képzeltek ti? Azért fizettek ezek az emberek adót, hogy ha baj van, akkor számíthassanak az államra. Nem azért nem dolgoznak, mert nem akarnak, hanem azért, mert nincs hol, és nincs mit! Az Unió is küldött pénzt, pont erre a problémára, nem azért, hogy Orbán eldöntse, hogy ki kaphat, mikor és mennyit.

Egyáltalán mi ez a vörös bárózás? Miről beszél? Amikor a fél, faszt fél, már az egész országot ellopták, ez vörös bárózik? Undorító. Akinek az apja, lánya, fia, felesége, sógora, testvére, haverja, veje, meg még ki tudja, kinek a nevén van az országunk? És kiáll a pulpitusra és úgy beszél, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, és megint a Gyurcsányos bakelitet huzigálja a nagyérdeműnek, mint egy rossz falusi DJ? Ezek a nagy nemzeti-keresztény oldal működtetői? Ezek? Én nem emlékszem, hogy Krisztus idejében azzal nyugtatta a szegényeket a Megváltó, hogy húzzanak el dolgozni, és akkor nem lesznek szegények. Meg Jézus sem a munka alapú társadalomról prédikált emlékeim szerint, hanem feltétel nélkül segített a szegényeken, betegeken és bajbajutottakon. Pont az olyan elnyomó rendszer miatt, mint a Római Birodalom, harcolt, és halt mártírhalált. Jézus, ha most nem támad fel még egyszer, akkor soha! Ha van pokol, remélem, ezeket egyből oda viszi a révész.

És azt meri mondani, hogy majd csak szeptembertől fog kampányolni? Mert a vírus így, meg a vírus úgy? Ez 11 éve kampányol a mi pénzünkön, csak szólok. És megint Brüsszel a hibás, és ő egyszemélyben eldönti majd, hogy a kínai és az orosz vakcina is jó lesz nekünk. Köszi! Akkor kezdd az oltakozást magadon, meg a bátraidon. Nem vagyunk mi kísérleti laboratóriumi egerek. Emberek vagyunk, élünk, próbálunk túlélni, és nem megbetegedni. De erre az alja műsorra szerintem senki nem kíváncsi. Arra viszont annál inkább, hogy mi van a rengeteg lélegeztetőgéppel, amit egy valag pénzért megvettek, és ott rohadnak valami drága raktárban, amit szintén mi fizetünk. Hogy honnan a francból gazdagodik mindenki, aki a Fidesz körül sertepertél? Hogy miért teszik tönkre az egyetemeinket? És miért van tele a parlament Fidesz-frakciója nagypályás bűnözőkkel?

Szégyellje magát, miniszterelnök úr! Lehet az ellenzéki képviselőket az ország lakói előtt alázni, de el fog jönni az idő, amikor mindent vissza fogtok kapni, kamatostul. Akkor majd megnézem a 133 bátrat, mennyire lesz bátor, amikor ők lesznek ellenzékben. Amikor Semjén, meg Kocsis, meg az IQ-bajnok Kósa egyszerre lesznek a vádlottak padjára ültetve. Ott is majd így véditek a Keresztapát? Kétlem! Gyáva, senkiházi, megélhetési bűnőzök. Egytől egyig.

Bocsánat, hogy elragadtattam magam.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.