Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi pedig a napszámosai lettünk Orbán Kárpát-medencei majorságának

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sokan mondják, itt kell lenned, hogy elhidd, mi megy ebben a szájbatekert országban. Elmondom én, ha nem vagy itt, mert nem kell ehhez mit tudom én milyen szakértőnek lenni: ez a közöny fellegvára. Itt majdnem mindenkit hidegen hagy az, hogy ezek a közpénzből kitartott 7 danos, feketeöves tolvajok mit, mikor, hol és mennyit lopnak el TÖRVÉNYESEN a közösből, ahova természetesen mindenki befizeti az adóját. Itt mindenki szociálisan kurva érzékeny, és szinte mindenhez is ért, de az, hogy milliárdokat szivattyúznak ki az országból a szeme láttára, az nem éri el az ingerküszöbét. Mert nem tudja kiszámolni, hogy mennyi pénz az? Vagy fel sem fogja? Vagy egész egyszerűen leszarja? Leszarja, hogy a magyar Barbie babának, Rogán legújabb játékszerének éppen földek kerülnek a nevére, a mi pénzünkön létrehozott, Mészárostól nem független Budapest Bank hathatós segítségével. Barbie apja is beállt a sorba, aki szintén szarért, húgyért szerzett részesedést egy cégben, ami utána hirtelen milliárdokat kapott szintén a Budapest Banktól. Kérem tisztelettel, egy új család ült oda az asztalhoz, Rogán „Bűnöző” Antal legújabb pereputtya. Kurva jó! És az ellenzék nem veri a tamtamot, legfeljebb Facebookon, meg az ATV stúdiójában mondják a magukét. Tényleg nem tudom, minek kell történnie ahhoz, hogy az emberek ráborítsák a Karmelita díszasztalát erre a bűnszervezetnek kinéző bűnszervezetre.

És akkor (nem bírom kiheverni) 300 milliárdért vett ez a szerencsétlen 16 ezer lélegeztetőgépet úgy, hogy szakemberek már akkor, tavaly tavasszal megmondták: felesleges, nem kell ennyi, hiszen nincs személyzet, aki működtetni tudná. De ez leszarta és bevásárolt, ott rohadnak egy kurva drága raktárban, mi fizetjük azt is. Simán lehúzták akkor is az adófizetőket, de kit érdekel? Túlárazták, és kész. A fontos az, hogy zsebbe menjen a lé. Járvány alatt lehet a legjobban lopni. Most próbálnák eladni, de a kutyának nem kell, így ajándékba osztogatják. Mert mi ezt is megengedhetjük magunknak. Valójában meg mindenkit szanaszét szopat a felcsúti, mondván, a járványügyi védekezéshez mindenkinek hozzá kell járulnia. Elmentek ti a francba, soha nem volt indokolt ennyi szart venni, mégis megvettétek, ezzel is megkárosítva a fél országot. Felháborító!

Ezek után meg jön a nagy megmentő megint, és osztja az észt arról, hogy segít, meg támogat. Mert ő majd ad hitelt. Kinek? Itt nem hitelt kell adni, hanem pénzt. Egy rakás ember tönkrement, egyszerűen felháborító, hogy bár az államon lenne a sor, hogy segítsen, nem adnak semmit. Pedig az Európai Unió is egy valag pénzt küldött pont arra, hogy kihúzza a bajból a bajbajutottakat, de ide a rozsdást, hogy azt a pénzt is ellopják. Mindent, bazdmeg. És mindennek a tetejébe, ez a nyomorult most nekiáll nemzetileg konzultálni arról, hogy mikor nyissunk ki. Ez komoly? Annyira szürreális látni, hogy fingjuk nincs arról, mit kéne tenni, ezért nekiállnak konzultálni. Hol van a hisztérikusan kizsarolt felhatalmazási törvény, amit azért kellett megszavazni, hogy őfényessége dolgába senki ne ugasson bele? Mert ő jobban tudja mindenkinél, mit kell csinálni. Meg ő mindent emberéletekben mér. Akkor most mit akar megkonzultálni? Állítólag a világ legjobb szakemberei veszik körül. Az operatív törzs világhírű és egyedülálló az egész univerzumban. Akkor minek kell megkérdezni Pista bácsit és Mari nénit, hogy mikor nyissunk ki? Megmondom: holnap, minél előbb, mert éhen hal az ország. Megy a hazudozás és a mellébeszélés. És jön a hülyeségeivel.

„Ezt lezártuk, ez volt a védekezés, a gazdaság-újraindítási terv pedig a támadás”.

Jézusisten, sürgősen vegye valaki kezelésbe ezt az embert, mert közveszélyes. Ez már nagyon nem poénos, ez inkább rémisztő. 

„A válság nem tudta ledönteni a lábáról a magyar gazdaságot, de gúzsba kötött bennünket, és nagy gyomrost adott”.

Az biztos, Viktor, de szerintem még a fejedet is beütötted, mert ehhez aztán pofa kell. Akkora hiányt hoztatok össze, hogy mindenki csak pislog, és ilyen hülye dumával kábítod a híveket? Meg azt mondja:

Ehhez lépéseket kellett hozni: a kormány hitelmoratóriumot vezetett be, amivel 3000 milliárd forint maradt a magyar családok és gazdaságok zsebében. Bértámogatást is adtak, felére csökkentették az iparűzési adót, sorolta.

Értjük. Ezek mind hazugságok. A hitelt vissza kell fizetni, csak később, de legalább kamatostul. Bértámogatást hiába kap valaki, ha nincs bevétele, kvázi csődbe ment, vagy ezután fog, amint elfogynak a tartalékai. Aki nem tud iparűzési adót fizetni, annak nagyjából szintén harangoztak, mert az iparűzési adót mindig az előző év árbevétele alapján számolják. Ha nem volt bevétel, akkor nem is kell fizetni, de hát ez kit érdekel? Akit meg nem érintett a válság – igen, volt olyan -, az meg röhög a markába, mert nem kell fizetnie. Ez az önkormányzatok pénze, azokat meg padlóra küldi ez a nagylelkű segítség. Gratuláció. Miért nem a társasági adót törli el, vagy felezi le, adózási értelemben az sokkal komolyabb tétel egy bajbajutottnak. És megint elérkeztünk a szent esszenciához:

„Min múlik a magyar gazdaság sikere? (Szerintem azon, hogy minél előbb eltakarodjatok a hatalomból, de még az is lehet, hogy késő lenne – szerk.) – tette fel a kérdést Orbán. A miniszterelnök szerint ez három dolgon múlik: a munkások, a vállalkozók és a gazdasági politikusok minőségén”.

Szerintem is. Az elsőt árokba rúgtátok azzal, hogy nem kapott segélyt, amikor elvesztette a munkahelyét. A vállalkozókat leszarjátok, legalábbis azokat, akik nem a NER csicskásai és kitartói. A gazdasági politikusok meg gondolom a Rogán-félék, akik szétosztják egymás között azt a temérdek milliárdot, amit nagyon sok vállalkozó között kellene tehetség, hozzáértés, szakértelem alapján szétosztani. Ehhez képest huszonéves libák kezén pompázó milliós gyémánt óra, szilikon mell és botox száj formájában tűnik el a nép vagyona. Meg a felhők között egy luxusjet fedélzetén. Vagy az Adrián csilliárdos jachtokon. Szép magyar siker. Hányingerem van, egyszerűen émelygek ettől a rablóbandától, de még nem adtam fel a reményt, hogy úgyis belebuknak ebbe a kritikán aluli kormányzásba.

Nagyon nagy a baj. A járvány falhoz nyomta ezeket, és  tudják: az is benne van a pakliban, hogy bukta lesz jövőre. Leszarnak mindent, csak lopnak. Minél többet, mert azt felmérték, hogy most vagy soha. Már a 2022 utáni világra rendezkednek be. Minden a nevükön van, mi pedig a napszámosai lettünk Orbán Kárpát-medencei majorságának. Állam az államban. Orbán az ország új tulajdonosa. Ezt mindenki tartsa szem előtt. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.