Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Több tiszteletet Varga Juditnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az igazságügyi miniszter. Igen, ő az. Még mindig. Nekem sem megy ki a fejemből, mióta megtudtam, hogy a 40 éves amazon a férjével kézen fogva, igazságosan és erkölcsösen dézsmálják a közöst. Ez ebben az országban teljesen természetes, sőt. Kezdem azt érezni, hogy az Orbán-kormány tagjainak egyenesen kötelező is. Ha itt valamelyik pozícióba kerül, azonnal elkezd ügyeskedni, törvényesen vagy törvénytelenül, de minden esetben erkölcstelenül gyarapodni. Én kurvára nem értem, hogy mi szükség van erre, de ők biztos tudják. Nincs már lassan olyan miniszter, akit ne értek volna tetten, akiről ne derült volna ki valami csilliárdos mutyi, helikopterezés, jachtozás, ingatlanozás.

Ennyire nem jönnek ki havi 3,5 millióból meg a juttatásokból? Ingyen kocsi, lakhatás, kaja, pia, utazás, mindent mi fizetünk nekik, de nekik ez sem elég. Ennyire pitiáner ez a nő? Meg a férjecskéje is? Meg anyóska, akit beültettek az Országos Bírói Hivatalba alelnöknek? Tényleg azon Zimmer Feriztek a milliók mellé, hogy a férj lakását évi 7,4 milláért kiadták? Meg még felvették a 300 ezer havi lakhatási támogatást is? Itt van, ki lett oknyomozva. Ezeknek a világ pénze nem elég? Felveszi a CSOK-ot a balatoni vityilló építésére (bocsánat egy egykori parasztház romjain építettek hagyományőrző házat, a tetőre napelemeket helyeztek, az udvarba pedig medencét is csináltattak), utána meg mindenkit hülyének néz, és kiírja az általa üldözőbe vett Facebookra, hogy hagyják őt békén?

Érdemes a miniszterasszony posztja alatt összerándult kommentszekciót is végigböngészni, vannak ott érdekes hozzászólások, hogy azt mondja:

Kedves Miniszter Asszony! Ne magyarázkodjon, ez magánügy, senkinek semmi köze hozzá. Főleg nem a libernyákoknak, azok kussoljanak! Lásd: Baranyi K., Dec. 24. Gergely, Pikó A. stb. ténykedése.

Kedves alattvaló és rajongva kommentelő, sajnos van egy rossz hírem. Ez kurvára nem magánügy, ez vastagon közügy. Méghozzá szégyenletes, még akkor is, ha Juditka summa cum laude minősítéssel szerzett jogi diplomát. Értem én, hogy neki a jog a kisujjában van, de nem kellene azt az emberek hülyének nézésére felhasználnia. Tehát ott tartunk, hogy az országban jelenleg miniszterként jegyzett figurák között lassan egy sincs, akinek ne lennének korrupciógyanús, vagy hatalommal való visszaélésre hasonlító ügyei. Ez a szint, és ha valaki reflektál ezekre, az büdös libernyák. Mert szegény miniszterasszony mindenben kitűnően végzi a munkáját, nem mellesleg három gyereket nevel, nehogy már bántani merje valaki. Legfeljebb majd elhúzza a nótáját, mert ugye hegedűn is kiválóan játszik. És különben is csöpög a verejték a homlokáról, azon dolgozik éjt nappallá téve, hogy minden jogszerű legyen az országban, és természetesen odahaza is a családban.

Látom magam előtt, ahogy a ceruzavéget rágcsálva tervezik Péterrel (férj), hogy kéne összehozni, hogy még a 10 millás CSOK-ot is behúzzák a balatoni otthonteremtésbe. Meg ha már ennyire meghúzták a nacit – amit a Vöröskereszt segélykonténereiből turkáltak ki, mert úgy legalább nem kell újat venni -, azon is lehet egy kicsit spórolni, és akkor belevághatnának egy 192 milliós kölcsönbe. Mert simán félre tudnának rá tenni, hiszen mindenüket mi fizetjük. Akkor meg? Ezen nem érdemes gondolkodni, Varga-Magyar család. Hajrá, hiszen megy a szekér, dől a lé, érezzétek jól magatokat, Szijjártónak így is drágább az anyu, apu által összedobott medencés kastélya. Tök hihető és támadhatatlan a sztori. Mindannyiatoké. Tök komolyan írom. Mi kérünk elnézést a miniszterasszonytól! Sőt, javaslom vegye igénybe a lakásfelújítási támogatást is, azon rögtön 3 milliót tudna keresni zsebbe. Gondolom, ha a főnöke szomszédjában vásárolt budai ingatlanokat összenyitja, lesz ott bőven mit újítgatni.

És ha majd nyáron lemegy a balatonhenyei nyaralóba házba, akkor feltétlenül menjen be a Laposa borászatba, és igyon egy laza fröccsöt a Balaton Kör elnökével, hátha az is tud ajánlani neki valami okosságot a nyaralóval házzal kapcsolatban. Mert nehogy már amíg ezek Pesten güriznek, az ott álljon üresen, kihasználatlanul. Majd Laposa úr intéz valami támogatást okosba’, és megnyitják a Varga borászatot, hogy onnan is legyen egy kis mellékes. Még, még, még, Judit, ennyi nem elég. Mint amikor az Ali baba és a negyven rablóban, bemennek a kincsek közé, és alig bírják el a sok aranyat. Körülbelül ezen a szinten mozog a Varga házaspár is. De miért nem kérnek audienciát a főtolvajtól, minden tolvajok fejedelmétől, Viktortól? Hogy mesélje már el, hogyan kell ezt szépen, sunyiban intézni. Neki van ebben gyakorlata, tulajdonképpen a gázszerelőre írta a fél országot, biztos tudna segíteni a dekázó miniszterének is pár további milliócskával.

Csak szólni kell, gyerekek, nem Hűbele Balázs módjára rabolni. Ez így nagyon amatőr és átlátszó, valamint nem vet jó fényt az amúgy is bünőzőnek kinéző fiatal demokraták gittegyletére. Csak okosan! Bár tudom, nincs sok idő hátra, és minden fillér számít, de akkor is. Kicsit olyan, mint amikor a nácik az elrabolt műkincsekkel menekültek, mert tudták nemsokára rajtuk a sor. Töltik fel ezek is az éléskamrákat, visznek mindent, mint a piros hetes. Tényleg nagyon hazafias cselekedetek ezek, és tényleg nekünk van a legdemokratikusabb miniszterelnökünk, akinek több tisztelet jár. Több tiszteletet a miniszterelnöknek! Több tiszteletet a kormánynak! Több tiszteletet Varga Juditnak!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.