Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Szputnyik – ocseny harasó

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A felcsúti udvar legújabb döntése alapján, a világot megváltó vakcina most már egyenesen Moszkvából érkezik. Épp annyi, amennyire a idős honfitársainknak szüksége volna, bökte ki magasságos csillagunk múlt péntek reggeli expozéjában. Ideiglenesen örök és megbonthatatlan testvérbarátságunk alatt rendesen szívünkhöz nőtt a Junoszty tv, a Rakéta porszívó, valamint Brezsnyev elvtárs utolsó bosszúja, Feri bátyámék családi ékköve, a bugyikék Zaporozsec. De kaptunk már ajándékba sugarat is Csernobilból, legutóbb meg a korszerűen újjá varázsolt, öngyulladó 3-as metrókocsit, az alvázban, kasztniban csámcsogó rozsdával, a rejtélyes ajtóbotlasztó fakockával együtt. Jöhet tehát a Szputnyik. Igaz, az uniós gyógyszerügynökség még nem adott rá engedélyt. Hát aztán? Nekünk egy görög uniós biztos ne mondja meg, hogyan kell védekezni. (Mocskos Brüsszel küldje a zsét ne pofázzon). A gyártó óvatosságra int a 60 év felettiek esetében, mert ők még nem lettek letesztelve. Nem számít, mi felülírjuk a gyártó szaktanácsait is.

Szakembercsoportot küldtünk ki, mindjárt a gyárba és igen jó benyomással tértek haza, nagyon szép, korszerű gyártósoruk van, az orosz emberek nagyon kedvesek, barátságosak. Kár, hogy nem azt a vakcinát tesztelték, amit nekünk küldenek. Mi akkor is beadatjuk. De felsőbb utasításra, csak rendkívüli körültekintéssel. Körültekintünk, hogy nem lát-e valaki és gyorsan beszúrjuk. Orosz gyártmány, jár hozzá a Vodka is. Máris megérte. Belőhetnek csapvízzel is, ha ráöblítünk egy stampedlivel, mindjárt más színben látjuk a világot. Akár már aznap visszamehetünk második oltásra. Ez az igazi magyar virtus. Nem küldjük vágóhídra az öregeket. Elvárjuk, hogy önként menjenek. (Az ellenzékre nem lehet számítani). A rothadó nyugatról érkező vakcinát meg szépen elraktározzuk a porosodó horkolásgá…lélegeztetőgépek mellé, majd később megpróbáljuk elajándékozni azeri, kirgiz, türkmén nemzettestvéreinknek.

Ha befejeztük az egészségügyiek oltakozását, következnek a 60 év felettiek. Oltópontoknál kell majd jelentkezni. Nem kell, ők majd megkeresnek. Kimennek lakásra, ott adják be. Nem mennek ki, csak a mozgássérültekhez. Mégis kimennek, de csak a háziorvosok. A rendelőkben kell jelentkezni. Nem kell jelentkezni, majd megkeresnek, ha sorra kerültünk. Aki rendelőbe mehet, az menjen oda. Ne menjen, mert a rendelők nincsenek felkészülve tömeges oltásokra. Menjenek oltópontokra. Csak előbb várják meg, hogy értesítsenek, ejh… Mindenkit meggyógyítunk. Leszámítva persze azt a több mint 12 ezer honfitársunkat, akik hát… De ezért sem vagyunk felelősek. (Moslék koalíció). Oltakozunk ezerrel. Először az egészségügyiek, majd a nap végén a megmaradt kiolvasztott vakcinákat kukába dobjuk. Nem dobjuk ki, beadjuk a csókosoknak. Előbb a csókosokat oltjuk. Soron kívüliek szivárogtak a rendszerbe. Országos tiszti főtörzs szankciókat helyezett kilátásba. Mindenkit szankcionálunk. Előbb keresünk egy soron kívül beoltott ellenzékit, azonnal lebuktatjuk. (Gyögyös polgármestere). Na de mi lesz a többivel? (Erre a kérdésre nem válaszolunk).

Rengeteg embert beoltottunk a hétvégén, 528-cal többet, mint amennyi vakcinánk volt. Ez meg hogyan lehetséges? (Erre sem válaszolunk). Lényeg a védekezés pontos, előre gondosan megfontolt, szakszerű megszervezése. A kórházak irányítását átveszi a belügyminiszter, a vakcinák beszerzését és terítését megoldja a külügyminiszter, az oltakozást megszervezi az operett főtörzs, az egészségügyi miniszter pedig felkutatja Hunyadi Mátyás csontjait, összeillesztgeti, majd rendez neki egy királyhoz méltó temetést. Ebben a sorrendben, mert előbb meg kell találni a csontokat. Ha valamelyik hiányzik, radioaktív izotópos eljárással kifaragjuk nikecellből, vagy gipszkartonból. Egyelőre csak ide, a horvát szomszédokhoz kellett átugrani értük, de ha annak idején Petőfi csontjaiért képesek voltunk Barguzinig elkalandozni, Matyi apánkért, szerintem elmehetünk Vlagyivosztokig ha kell, a védekezés nem állhat le, meg kell mutatnunk Brüsszelnek, hogy a totojázásuk miatt nem halhatnak meg magyar emberek.(Hejj mocsok Soros).

Ezer éves történelmünk alatt megmutattuk a világnak, milyen a magyar virtus. Kivívtuk a pálinkafőzés szabadságát, világra szóló sikert arattunk, most sem fogunk meghátrálni. Mi hátrafelé is tudunk nyilazni. Állig felfegyverkezve tatamira visszük a vírust, ott birkózunk meg vele. Már készülnek az óriásplakátok a történelmi győzelemre. Vezess minket győzelemre ó magasságos, fényességes, ragyogó csillagunk! És amíg e sorokat faragom, befutott a lélegzetelállító szenzációs hír: kemény, megfeszített, ádáz küzdelem után sikerült felkapaszkodnunk a korrupciós ranglista legfelső fokára, könyökölve, izzadva, csörtetve, de helyet szorítottunk magunknak Bulgária és Románia között. Egyelőre velük holtversenyben, de már most üzenem nekik, hogy ne örüljenek, le fogjuk taszítani őket is a dobogóról. Ha emlékeim nem csalnak, erre a performanszra még egyetlen kormány sem volt képes ez idáig. Eldöntöttem, most már biztosan Szputnyikot kérek, dupla adagot egyszerre, ide rögtön az ülepem alá, a lehető legnagyobb robbanó töltettel. Kéretem azonnal alágyújtani, mert ki szeretném lövetni magam a világűrbe. Magamfajtának itt már nem igazán terem babér…

 Fűrész Elek

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.