Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez a farkas fogja felzabálni ezt a velejéig korrupt rendszert, méghozzá szőröstül-bőröstül. Csak a csontokat fogja kiköpni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már megint vérvörösre veregette a saját vállát egyes szám, első személyben. Amikor meg azt mondja, hogy ők, az nála azt jelenti, hogy mi. Mármint ők, akik kurva jók és ügyesek, és a világon a legjobbak mindenki mással szemben. Itt a világ legjobb stábja gürizik, bármiről is legyen szó, ezek minden szakterületen verhetetlenek. De főleg az egyes szám első személyre, a járványt birkózó szőnyegre küldő jogászprofesszorra érvényes ez, aki a gazdasági válságot fikagombócként pöccinti az impotens brüsszeli bürokraták közé.

Egyszerűen nincsenek akadályok. A 11 éve beígért egymillió munkahely nemsokára meglesz, már decemberben többen dolgoztak, mint a járvány előtti évben. Hasítunk, száguldunk, karcolunk. Ilyen máshol nincs. Mindenki, aki egyebet mond, hazudik, vagy csúsztat, vagy a kormány ellen szurkol. Mindenki ellenség, mert most támadnak a legjobban. Értsétek már meg végre, hogy itt a munkaalapú társadalom a fő csapásirány. Dolgozni kell reggeltől estig, más opció nincs.

A kegyelmes úr majorságai közben épülnek, a legfontosabb helyeken már ott a pénz. A vej brüsszeli százmilliókért ültethet bioerdőt, a Gazsi 40 milláért okleveles Rambo lett egy kurva drága brit katonai elitakadémián. Apu újraéli az elcseszett fiatalságát, a gyerek is végigmássza a létrát. Viktort Soros finanszírozta, Gazsit mi finanszírozzuk. Vagyis ő, apu, a mi pénzünkön. Foci kipipálva, miután pénzért nem lehetett neki tehetséget venni. Aztán a Felház-projektje is gyorsan bedőlt, bár a pénzt így is nyelte a szekta rendesen. Most már csak remélni tudjuk, hogy a gyermek végre meglelte a helyét ebben a gaz világban, és majd védi a hont, mint a fater. Mondjuk lesz mivel, mert apu bevásárolt rendesen játékszerekből, van itt vállról indítható rakéta, harckocsik, fegyverarzenál, egy komplett military Disneyland. Legfeljebb az maradt hátra, hogy Felcsútra építsen egy kiképzőtábort, Alcsútdobozra meg egy magyar Guantánamót. Ide majd el lehet vinni a renitens migránsokat, meg a politikai hazaárulókat a kis játékvonattal, legalább az utóbbi is ki lesz használva. Hányinger az egész. Alig várom, mikor üzen hadat a mi elnyomott, ideológiazavaros Fidel Castrónk Brüsszelnek. Ott is vettek egy rohadt nagy irodát, gondolom, a nemzetközi helyzet fokozódik, nem árt közel lenni a tűzhöz, ha már az Európai Parlamentben lassan nincs fideszes, akit komolyan lehetne venni.

A vezér péntek reggeli agymenése, a zavarbaejtő krákogása és belebüfizése a mikrofonba, csak növeli az émelygést, amit érez az ember, miközben hallgatja az éppen soros, de legalább szürreális helyzetértékelését. Ez a kínai vakcina dolog is bűzlik, mint a többnapos pelenka (köszönjük, Ráhel), de lassan megértem, miért forszírozza ennyire az 50%-os oltóanyagot. Mert a magyarnak megvannak a szokásai. Érthető? Akkor ez azt jelenti, azért rendel egy valag ki tudja mennyire hatásos szurit, mert a magyar szeret a józsefvárosi kínai piacon vásárolni, meg a falvakban lévő kínai üzletekben? Vagy mert olcsó volt? Ebből indult ki őfényessége? Kínai papucshoz és nejlon gatyához, kínai oltás dukál! És akkor tudnak ők is egy kicsit nyerészkedni rajta? Mert a Pfizer meg a Moderna drága? Vagy azért mert azon nem tudnának lopni? Vagy az a probléma, hogy az Nyugatról jön és 97%-os védettséget biztosít? Milyen piszkos és halálos üzletet kötöttek ezek a mi bőrünkre? Még engedélyt sem kapott, de az eddigi adatok szerint sokkal szarabb, mint az amerikai. És ha Brüsszelre várunk, akkor csak ősszel szabadulunk, így akár nyár elején? Ki nem szarja le? Ha az a biztos, akkor inkább várunk még 3 hónapot, azon már kurvára semmi nem múlik. Szerintem az van, hogy már amikor az Európai Unió jelezte, nem lehet különutas megoldásokat csinálni, ez dafke berendelt ebből a kínai szarból. Csak azért is! Mert neki ne mondják már meg! Mert ő tudja, mindenkinél jobban. Ez megy neki. A mi faszunkal veri a csalánt, a felelősség és a valóság elől pedig testőrök gyűrűjében szélsebesen menekülni. Az ellenzék, de legfőképpen a lyukas zoknijú Hadházy meg állítsa már le magát, ne demoralizáljon itt, ahol minden rendben van.

Mert az egészségügyet mindenki szidja, és nem azért mert szar, hanem mert a magyarok már csak ilyenek? Atyaég. Az, hogy Hadházy elénk tárja a valóságot, az kamu meg hergelés. Holott nem kell itt a hangulatot kelteni, nem kell lerántani a leplet a valóságról. Ellenben akinek segítség kell, annak segítenek. Ja, mint Don Corleonéék, csak cserébe be kell hódolni, és szívességet kell majd tenni a Kárpátok Keresztapjának, ha eljön az ideje. Minden csak szándék kérdése. Mert ahol a pénz, ott az igazság. És csiribí-csiribá, ennyire még sosem volt optimista a mi drága Viktorunk, mint most, mert olyan intézkedéseket hozott hoztak, amilyeneket máshol nem. Ez mondjuk így igaz. Egyetlen kormánynak sem jutott eszébe, hogy arra bíztassa a polgárait, hogy egy világválság idején kezdjenek el lakást felújítani, vagy hiteleket felvenni. Közben mondott olyat is az aranyszájú, hogy a bankokat most megszívatta, mert a moratórium miatt nem kell a hiteleket törleszteni sem. De jól hangzik, nem? Azt kifelejtette a géniusz a mellveregetésből, hogy a törlesztés szüneteltetése után a kieső kamatot is be kell majd fizetni, mint a katonatisztnek, csak hogy maradjunk a tényeknél.

Akkor is, ha a tényeket és a valóságot a közrádióban gyönyörűen ki lehet hagyni a propagandából, a híveket meg lehet nyugtatni. De ki tudja meddig? Lehet úgy csinálni, mint 10 évig egyhuzamban, de ez már nagyon kevés. Ez a hajó lassan, de biztosan elment. Addig kiáltott farkast Orbán, míg meg nem jelent az egy világjárvány formájában. Azt hiszem, sőt, most már biztos vagyok benne, hogy ez a farkas fogja felzabálni ezt a velejéig korrupt rendszert, méghozzá szőröstül-bőröstül. Csak a csontokat fogja kiköpni, azon majd rágódjanak a hívek, ha még lesznek közöttük olyanok, akik felvállalják majd ezt a díszes társaságot. Minden ki fog derülni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.