Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Viktorkáéknak levetített az élet egy szép, szélesvásznú, HD minőségű filmet arról, hogy mire számítsanak 2022-ben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gondoltam én, hogy nem lesz ez egy normális gesztussal lezárva, egy szimpla gratulálokkal vagy egy ilyesmi közleménnyel megfejelve: “Gratulálok, Biden elnök úr a választásokon elért győzelméhez, és támogatjuk a demokratikus visszarendeződést az országában, ahol 4 év alatt Trump elnök úr igen nagy károkat okozott, valamint elítéljük a Capitolium elleni támadást a csőcselék részéről”. Faszt. Ebben a teletabik szintjén vergődő országban pont az a reakció született, amire mindenki számított. Árpi elővette a kést a fiókból, és elindította a kormánymédián az agysejtek elleni verbális vérfürdőt. Mindenki ugatja Bayertól- Lomniciig, sőt, kezdenek egyre nagyobb teret kapni az ifjú titánok is, mint például Deák Dániel 28 éves politológus szakértő, akit – ha meglátok vagy hallok az ATV-ben akkor a – hideg futkos a hátamon. Íme a fiatal demokrata oldaláról egy pártatlan bejegyzés, ahogy megszakérti az eseményeket.

Azt mondja: hogy itt nem az van, ami látszik, miszerint hónapok óta felhergelt trumpista csőcselék egész egyszerűen megtámadta a Capitolium épületét, és 2006-hoz kísértetiesen hasonló akciót (MTV ostroma)  hajtottak végre, hanem radikális baloldaliak beépültek a békés tüntetők közé, és azok provokálták szegénykéimet. Érdemes a kommentszekciót végigolvasni ahol, új szitokszavak vannak a láthatáron: “radikális baloldal” és az “USA kommunista ország lett”.

Nem engedik el a témát, megfogták a lényeget. Beszarva kapkodnak levegő után, ami igencsak fogyatkozik körülöttük. Akibe tudott, Viktorka beleállt, az USA-tól Brüsszelig, nyíltan szélsőjobbos országok prominenseivel bratyizik, kommunista Kínával üzletel, türk Diktatúrákkal pacsizik. És ezek után kijelenti, hogy itthon is a baloldal többször is radikalizálódott, mert a momentumos fekete-Győr András eldobott egy  játékboltban vásárolható lila színű füstpatront a 2018-as tiltakozáson, ahol – mint ismeretes – botrányos módon a Semjén aranykeretes szemüveges fővadász által benyújtott törvények elfogadása miatt vonultak utcára az emberek. Majd az MTVA székházba mentek be képviselők, hogy beolvassák a petíciójukat, ahova törvényesen és nem törvénytelenül hatoltak be, majd a szervilis MTVA vezetője Óbuda jegyzőjénél birtokvédelmi eljárást kezdeményezett, amit a jegyző haladéktalanul el is indított ellenük, és szó szerint kibaszták őket a köztelevízió épületéből, mint macskát szarni. Még egyszer mondom, abból az épületből és intézményből, ami mindannyiunk adójából üzemel, és a köz pártatlan tájékoztatására lenne hivatott, nem pedig Orbán szócsöve és propaganda tévéje kellene, hogy legyen, és ugyanez igaz a Rádióra is. És a lényeg, hogy az elmúlt 10 évben senki nem sérült meg tüntetések alatt, bezzeg a szemkilövető Gyurcsány 2006-os békés tüntetői ellen elkövetett emberiség elleni bűntett, az igen! És Gyurcsány nemhogy szabadlábon van azóta is, de még újra visszamászott a DK által a politikába. Ez tűrhetetlen! Ezt nem hagyhatjuk!

Akkor elmondom, mi van szerintem. Az van, hogy Viktorkáéknak levetített az élet egy szép, szélesvásznú, HD minőségű filmet arról, hogy mire számítsanak 2022-ben. Annyira azért nem hülyék, bármennyire is azt hiszik sokan, hogy nem látják, mi történt odaát és mi van születőben itt az országban. Az, hogy minél nagyobb hangerővel üvöltik, hogy itt minden fasza csak azt jelzi, hogy a nadrágot már teleszarták és fosnak az urak a választástól. Előre kell menekülni, már most fel kell hergelni a híveket egy esetleges bukta okaira. Hogy természetesen a Soros, a külföldi nagytőke, a kommunisták, a háttérhatalom, a gyíkemberek, és az univerzum minden élőlénye azt akarja, hogy ez a szent ember megbukjon, és ezért mindent be fognak vetni. És ha ne adj isten ez bekövetkezne, na akkor aztán itt vége lesz az életnek. Mindenki meg fog halni, és csak felgyújtott, füstölgő földek lesznek mindenhol, és Soros emberei megtorolják azokat, akik eddig Viktorka az ország javaival telepakolt szekerét tolták. Még az sem kizárt, hogy minden mindegy alapon itt is a moslékbaloldal azért, hogy átvegye a hatalmat Mária országa felett, elkéri a kemencében sült csecsemő receptjét Bidentől, és hatalmas lakomákat fog rendezni Hadházy szekszárdi borospincéjében, csak azért, hogy halhatatlanok legyenek. Na akkor lesz igazán nagy a baj. Nincs visszaút, mert érzi Orbán is, hogy békeidőben jópofizni az nem ugyanaz, mint amikor éles a helyzet és valóban egy halálos áldozatokat követelő járvány tombol a világon, és ezzel kézen fogva egy gazdasági válság is kirobbant a planétán. Ez már nem annyira vicces. Ez itt valóság.

Most kéne a tudás, ami nincs, mert minden szakterületen olyan emberek üldögélnek, akiknek lövésük nincs ilyen helyzetben mit kellene tenni. Brüsszel nagyítóval nézi ezeket, az USA olyat oda fog baszni ezeknek, hogy beleremeg a Karmelita, előbb utóbb mindenki benyújtja a számlát, és azt rendezni kell majd. Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy addig még átírják egy párszor a választási törvényt, ha pedig az sem használ, itt olyan polgárháború lesz szerintem, ami még nem volt a történelem során. Mindez azért, hogy ez a tolvaj, megosztó, illiberális, elmeroggyant ember mentse a bőrét a felelősségrevonása elöl. Mert ha bukik, akkor úgy mint Trump, felkészülhet büntetőperek százaira, és a világszégyenre. És arra is mérget veszek, ha itt is kikristályosodik majd, hogy nincs tovább, a most legnagyobb hangú harcostársai lesznek azok, akik lemondanak, vállalhatatlannak, és őrültnek fogják nevezni mesterüket csak azért, hogy mentsék a bőrüket.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.