Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha akkor nem kapom meg a vakcinát, lehet, hogy ma már nem élnék

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

– Minden ki fog derülni!

– De mi?

– Minden! Majd meglátod, csak figyelj.

– Oké. De mire? Mi fog kiderülni?

– Amit most még nem látsz.

– Könyörgöm, mondd már el!

– Rendben. Január 20-án Trump lesz az elnök újra, minden más lesz, és kiderül, hogy az egész egy színház. Ha meg nem, akkor ez a világ vár ránk, és még ennél is rosszabb. 

– Komolyan?

– Igen. És a gyíkemberek, akik nem emberek, itt vannak közöttünk, és repülőről basszák le ránk a vírust. Szóval én szóltam.

– Köszönöm! Rendes vagy.

– Nincs mit.

– Nem tudja véletlenül valaki az elmegyógyintézet számát?

Na tehát. Mi a szaron csodálkozunk, amikor ilyen emberek élnek köztünk, akik a közösségi médiából tájékozódva, azon keresztül terjesztik a abnormalitást? Amikor ezek az elmebetegek egymásra találnak a közösségi térben, és érzik, hogy nincsenek egyedül a lázálmaikkal, akkor még jobban felbátorodnak. Mint a helikopter, úgy szállnak fel, és pusztítanak. Nem is tudom, mi lenne ezekkel az internet nélkül. Ha mondjuk el kellene fáradni egy könyvtárba, és utána kellene nézni a tényeknek, a valóságnak. Ha nem lenne terük és lehetőségük a sok clikbait, kamuoldal faszságait kérdőjelek nélkül osztogatni.

Egyáltalán osztogatni? Ezek azt is elhiszik, amit mondjuk a Man in Black című filmben láttak? Vagy azt, hogy a Függetlenség napja című film cselekménye valóban meg fog történni? Lehet, csak én érzem így, de mintha egyre több lenne ebből a fajtából, főleg az oltással kapcsolatban. Ezeknek ez most maga a Kánaán, végre történik valami, amiről lehet fantáziálni. Ami nem lenne baj, mindenki azt csinál, amit akar, de azt ne adja elő tényként. Onnantól már nagyon kártékonnyá tud válni az agybaj, és sajnos fertőzővé is.

Itt ez a kurva vírus, beszopta az egész planéta, van is rá oltás, erre mindenki elkezd kombinálni. Elég nagy baj ez azokra nézve, akik a megszokott, normális életre vágynak, de a többség megint hülye, és csak szövik az összeesküvés-elméletes hálót. Nyilván ebbe a kormányzati és nem kormányzati kommunikáció szinten aluli módja is belejátszik, de azért ne fogjunk mindent erre. Ha én beteg vagyok, elmegyek az orvoshoz, az kivizsgál, és felír egy gyógyszert a bajomra. Elmegyek, kiváltom, beveszem. Ha nem használ, visszamegyek, és kapok másikat. Ennyi. Azért vannak az orvosok, hogy meggyógyítsanak. De lehet, hogy mind UFO, és pont az ellenkezője a cél. Kiirtani az emberiséget, mert túl sokan vagyunk. Halál a megszállókra. Mindez 2021-ben, nem Krisztus előtt 400-ban.

Szóval, igen felháborító, hogy a sok oltásellenes, vírustagadó idióta miatt lehet, hogy sokkal tovább fog tartani ebből a szarból való kilábalás. Amikor én 4 éves gyerek voltam, az I. Sz. Gyermekklinika pulmonologia osztályán kezeltek gyerekkori asztmával és allergiával. Konkrétan befulladtam mindig, a hörgőim nem kaptak oxigént, sokat voltam emiatt kórházban. Az akkori főorvos megkérdezte anyámat: van egy új svájci vakcina, amit erre a betegségre fejlesztettek ki, hajlandó-e részt venni velem az injekciókúrán? Persze, hogyne! A gyerek gyógyuljon meg, a többi nem számít! 4 évig havonta kétszer kellett oltásra mennem a klinikára. Most 47 vagyok, és semmi baja a tüdőmnek. Ha akkor nem kapom meg a vakcinát, lehet, hogy ma már nem élek, vagy még mindig szenvednék a betegségtől. És akkor anyám nem kezdett el Ufó magazint venni, vagy könyvtárban kutakodni, hogy vajon gyíkemberré változok majd az injekciótól, vagy sem. Gondolkodás nélkül igent mondott, sőt, úgy is igent mondott, hogy akkor még azt hiszem, külön fizetni is kellett érte, mert nem támogatta a tb.

Következésképpen én személy szerint alig várom, hogy megkaphassam az oltást, és védetté váljak ezzel a szarral szemben. Másodsorban szeretném visszakapni az életemet és a szabadságomat, ehhez meg arra lesz szükség, hogy sokan beadassák maguknak a vakcinát. Nem kéne kételkedni mindenben, és el kéne fogadni bizonyos dolgokat. Lázadni lehet, de azt ne mások kárára tegyék azok, akik nem hisznek benne. Harmadsorban: ez nem hit kérdése, hanem a tudásé. Ha másért nem, akkor azért tegyük, mert a feltaláló magyar, és kurva okos azok alapján amiket olvastam róla. Remélem, a Nobel-díjat is megkapja a találmányáért.

Úgyhogy lehet engem majd itt a cikk alatt szidni, mindennek elhordani és lesajnálni, az oltás igenis a jövőnk záloga szerintem. Aki meg nem hisz benne, látogasson el Hadházy képviselő úr oldalára, és csemegézzen az ott látottakból. Senkinek nem kívánom, hogy megbetegedjen, mindenkinek azt kívánom, hogy egészséges legyen. Ha egészség nincs, semmi nincs. Úgyhogy én igenis oltakozni fogok! 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.