Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Közben Pista bácsi Bodolyabéren már jobban tudja, mint a háziorvosa, hogy milyen mellékhatásai lehetnek a vakcinának

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Komolyan imádom ezt a palit, mármint a Hadházyt. Hollik nertárs beszorult a sarokba, meglehetősen szar lehetett szegénynek, hogy egyszer az életben valódi kérdésekre kellett volna válaszolnia. De sikerült? Persze hogy nem, pedig a kérdés kurva egyszerű volt:

Mondja már meg nekem az R-számot. Most hogy áll? (R-szám, mint a legalapvetőbb járványügyi mutató, reprodukciós ráta – szerk.)

Hollik hirtelen azt sem tudta, hol van, vagy miről folyik a diskurzus, ezért spontánul aljas támadásba kezdett, miszerint Hadházy inkább menjen be a parlamentbe (a munkahelyére) és ott szórakoztassa a kormánypártot az obszcén tábláival, de ne kérdezzen, ne ugasson bele a nagyok dolgába. Ez volt a válasz. Meg az, hogy a baloldal támad. 

A következő kérdés az volt, hogy az intenzív osztályokon egy ápolóra mennyi beteg jut. Erre sem kaptunk választ, mert Pityu nem tagja az operatív törzsnek, meg amúgy sincs képben, azt viszont tudja, hogy Hadházy támad. Ennyire futotta a hajbeültetett biorobotnak. Mert amikor éles a helyzet, ha mást nem is, de hárítani nagyon tudnak a nemzetikeresztények.

Karácsony előtt néhány nappal ott tart(ott)unk, hogy világbajnokok lettünk a halálozási ráta tekintetében (népességarányosan vasárnap Magyarországon volt a legtöbb áldozata a járványnak), hullunk mint a legyek, és ha az ország nagyobb része, a nyilvánosság teljesen jogosan szeretné megtudni, hogy vajon miért és hogyan sikerült ezt az irgalmatlan teljesítményt összehozni, akkor megint az a válasz, hogy a baloldal. Elmentek ti a picsába, kézen fogva, ájtatosan és keresztényien.

És ez nem elég. Viktor, az egyes számú maszatoló és másra mutogató (úgy is, mint miniszterelnök) kitalálja, hogy szenteste mindenki vonuljon, mint május elsején. Pont itt az ideje, hogy a Fidesz-KDNP szekta és rajongói klub megcélozza a templomokat, és az éjféli vagy esti misén vagy istentiszteleten – attól függően, hogy melyik egyház, mit hagyott jóvá – fertőzzék össze jól egymást Jézus születése napján. Jézus szerintem sose mondaná, hogy pandémia idején gyűljetek össze minél többen egy zárt térbe, és hazardírozzatok, hátha valakik, akik eddig még nem, majd most jól elkapják a nyavalyát. Mint ahogy szerintem arra sem buzdítana senkit, hogy most induljon tömött sorokban a bevásárló központokba vagy a plázákba ajándékot vásárolni. Márpedig itt a szívcsakra és Mária országában ez annyira halaszthatatlan feladat és felülírhatatlan hagyomány, hogy feltétlenül teret kell neki adni. Az a lényeg, hogy senki ne foglalkozzon a tényekkel. Azok nincsenek, majd elmúlnak, majd elfelejti mindenki, hogy voltak egyáltalán megválaszolatlanul maradt kérdései, és különben is boldog karácsonyt.

Közben verőembereket biztonsági őröket küldenek a parlamenti képviselőre, mert 3 hét elteltével sem kapott tájékoztatást a kérdéseire a szekszárdi kórháztól, ezért személyesen próbált meg bejutni az intézménybe. Nem sikerült neki. Ez szerintük hangulatkeltés és halálkampány. Ha egy képviselő ki szeretné deríteni a valós járványügyi számokat, mert ez alapján akarja tájékoztatni a választóit, netán számon akarna kérni a teljhatalmú kormányt, az menjen az anyjába! Hát mi ő, valami Colombo? Karácsony van, ilyenkor nem szokás a dobogós helyet érő magyar halálozási rátáról beszélni. 

Egyébként meg gondolom, idén is remélik, hogy lesz bejgli. Igaz, Gyuri? Ami idén már nem sült annyira aranyszínűre, mint tavaly a konjuktúra idején. Amikor már te is hisztibe vered magad, mert annyira vállalhatatlanok a számok, amelyekről eddig mellet döngetve hazudtatok, az a valami. Mert nyakig ér a szar, és a sajátjaitok is kezdik felmérni, hogy itt valami kurvára nincsen rendben. Mert a fél ország oltásellenes. És mert 0, azaz nulla az esélye annak, hogy aki eddig apatikusan nem hitt a vakcinában, azt ezután át lehessen fordítani az ellenkező irányba. Mármint abba az irányba, ahol tudatosítani lehet benne: ezzel a számmal semmilyen nyájimmunitást nem lehet majd elérni, és akkor itt tényleg meg lehet cseszerinteni az egészet.

Közben Pista bácsi Bodolyabéren már jobban tudja, mint a háziorvosa, hogy milyen mellékhatásai lehetnek a szérumnak. Továbbá meggyőződése, hogy innen már csak egy lépés, hogy az 5G-t aktiválják a szervezetében, aminek hatására majd világítani fog a feje a vasárnapi mise után a kocsmában. Ez az ország egyszerűen megingathatatlan a tév- és vakhitében, ha sokszor mondanak neki valamit (márpedig tíz éve főállásban ezt a sportot űzi a kormány), azt itt a zöm tuti elhiszi, és az életben nem lehet utána jobb belátásra bírni. Itt mindenki ért mindenhez, itt mindenkinek van véleménye, egyedül a tudományos tények nem zavarják a nagyérdeműt.

Pedig pont ezért kellene normálisan és érthetően kommunikálni, hogy Piri néni is megértse: az oltás gyógyít, nem pedig megbetegít. Tavasszal mindenki várta az ellenanyagot, most meg már senkinek nem kell, köszönhető ez egyebek mellett az infantilis tájékoztatásnak, a Müller-féle gyermekded bábjátékoknak, a Muppet Show-ra emlékeztető, operettbe illő törzsi előadásoknak. No meg a sok következetes jó tanácsnak, amelynek segítségével eljutottunk a „nem kell maszk” típusú jótanácsoktól az „aki nem hord maszkot, azt szarrá büntetjük” fenyegetésekig. Pont emiatt a következmények nélküli, a felelősséget magától, mint az ördög a tömjénfüstöt eltoló viselkedéstől nincs egységes és világos álláspont ebben a kérdésben. Sem. Ennyike. (Igaz, Tomi?)

Kinek a hibája és felelőssége mindez? Orbáné. Nem a szakembereké, nem az operett törzsé, meg az egészségügyé, hanem egyedül Orbáné. Aki hisztérikusan magához ragadta a 133 bátorral a veszélyhelyzeti teljhatalmat, de azt semmi másra nem használta, mint hogy átíratta a saját szája íze szerint az alaptákolmányt, a választási törvényt és minden egyebet, amihez kedve volt. Ez a mi libernyákcipelő, szamizdatot irkáló, csillagokat az égről lehazudó, unortodox miniszterelnökünk. Aki annyira messze jár a valóságtól, hogy mindenhol ellenséget lát, és ez így is marad, ameddig kitart mellette ez egész vállalhatatlan országvezetés. Azt is el tudom képzelni, hogy amikor szenteste eszi a halászlét és esetleg egy pillanatra megakad a torkán egy szálka, akkor is ezt mormolja majd maga elé: a kurva Soros miatt van ez is.  

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.