Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Sorra mindenkiről lehull a lepel, és el fog dőlni a dominó

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha eddig nem, akkor most takarodjatok el a jó büdös francba, egyesével. Atyaúristen de hülyének érzem magam, de komolyan. Mindig tudtuk, mindig elmondtuk, mindig minket néztek hülyének. Aztán egyszer csak minden kiderül. Mindig, minden kiderül. De ezek akkor sem kérnek bocsánatot, vagy elnézést, akkor határolódnak el (saját maguktól). Ilyenkor, amikor belekerül a szar a palacsintába, még inkább eljátsszák a hülyét. Kezdem kiismerni magam a Fideszen, bár egy ideje sértően kiszámíthatóak: amit nagyon tolnak, annak az ellenkezőjére kell figyelni. Tádámm. Vasárnap még ez volt: 

Lemondott EP-képviselői tisztségéről Szájer József. Teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.

Ezen a ponton elővettem a 100-as papírzsepit és sírva fakadtam. Tényleg. Szegény mióta kiesett a Bibó Kollégiumból csak küzd, harcol, szájkaratézik értünk, mimagyarokért a brüsszeli csatamezőkön, véres szakállal. Alig töltött időt a családjával, éppen ideje visszavonulni, jön a karácsony, belefáradt, átadja a helyét, lemond a csilliárdos fizetéséről, és a neki kijáró luxuséletről. Megszedte már magát, mást is odaenged a vályúhoz. Aha. Ez volt az orbáni dajkamese. Meg a Demeter hisztije, hogy Szájer puhára essen. Mert tompítani kell a nagy magyar pusztában a vihar erejét. Igaz, eddig a család csak apuból meg anyuból állt, ezt törvénybe is foglalták. Majd most Semjén benyújtja valamelyik éjjel, hogy képviselő lehet meleg is, de lehetőleg inkognitóban. 

Tehát. Józsi megbukott, mint Rottenbiller, méghozzá nem is akárhogyan, Nadal sem adhatott volna ekkora magas labdát, mint amit ezek feldobtak az ellenzéknek. Remélem, lecsapják úgy, hogy az EP remeg bele. Álszent, hamis, műkeresztény, drogos, erkölcstelen banda. Ezek oktatatnak a család szentségéről? Ezek? Borkai, Deutsch, Habony, és mostantól hivatalos, hogy Szájer is beállt a sorba. Gratulálok. Egy igazi bűnszövetkezet, ráadásul nemzetközi. Ennyi drog a Wall Street farkasában nem volt, sem kurvák, sem partik. Mit nem tudnak az urak ennyire elviselni? A valóságot? Vagy Orbán hülyeségét? Vagy jódolgukban már csak ez az életforma segít? 

Összegezzük. Van egy melldöngető kormányunk. Amelyik keresztény, mint a Vatikán, tiszta, mint a hó, erkölcsös, mint Teréz anya, családszerető, mint a vak komondor gazdája, sosem hazudik (Münchausen báró felröhög az ágyúgolyón), szereti a gyerekeket (hallod, Kaleta?), és nem lop, nem csal, nem hazudik. Ha meg mégis, akkor az a Gyurcsány miatt van, meg a Soros miatt, és persze Brüsszel a hibás. Ők viszont sosem vetemednének arra, hogy elhallgattassanak bárkit is. Szétszakad a hasam a röhögéstől. Hitvány, szar alakok gyülekezete vagytok. Sosem voltatok ti erkölcsi világítótornyok, vagy különbek bárkinél. Azok vagytok, akik mindig is voltatok: suttyó tahók, akiket a jószerencse és a csillagok állása hatalomba repített, de ott is hoztátok a formátokat. Nagyon remélem, sok embernek kinyílik végre a csipája és a tudata, és végre észreveszi, hogy mekkora nullák vagytok. Ilyenek vezetik az országot? Ezek döntenek életről és halálról? Tényleg? És itt most megint nem az a téma, hogy Szájer meleg vagy nem, vagy hogy mit csinál a magánéletében. (Bár egy ilyen tisztségviselőnek azért ajánlott jó példát mutatnia, bármennyire is megterhelő az számára.)

Ezzel szemben az a téma, hogy megint mindenkit hülyének, ostobának néznek, és még nekik áll feljebb. Józsikának sikerült akarva- akaratlanul is lejáratnia mimagyarokat külföldön, a vétó előtt-közben-után van min röhögnie a világsajtónak. Ekkora lúzer banda, ekkora blamázs. De megérdemlitek, Viktorka, majd add elő jól a Kossuth rádióban, hogy te nem is tudtad, meg mindenkinek a magánszférája, meg blablabla.

Csakhogy sorra mindenkiről lehull a lepel, és el fog dőlni a dominó. Szar lesz nektek, Viktor! Nagyon szar. A nagy arc keservesen meg fog nyúlni, amikor az ultraradikális fideszkeresztény hívőknek leesik a tantusz, hogy átbasztad őket, és amit itt 10 éve előadsz, az egy nagy mese habbal. Amikor majd rólad derülnek ki a dolgok, amiket persze eddig is tudtunk, de valaki majd megtámasztja azokat kellő bizonyítékokkal. Amikor majd kattan a bilincs, meg homályosodik a tekintet. Akkor milyen mesét adtok majd elő a nagyérdeműnek? Te is majd a családdal akarsz lenni? Amikor majd hirtelen egyik napról a másikra elfáradsz? Akkor kell majd odafigyelnünk, mert lehet, hogy akkor lépsz olajra mint Gruevszki. Ugye? Ekkora égést, ekkora nagyszínpadot érő taknyolást! Nem kenyerem a káröröm, de most kinyitok egy üveg pezsgőt az biztos. Menjetek ti a francba!

Nagyon kíváncsian várom a reakciódat, mert gondolom, amíg Habony kitalálja, mit hazudozzatok kollektíven addig kussolsz, és bujkálsz. Aztán enyhül majd a vihar és előmászol megint valami dajkamesével. Tényleg ti átkozzák ki a melegeket? Megint csak annyit tudok mondani, hogy szégyelljétek magatokat.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.