Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fogalmatok nincs, mit engedtetek szabadjára

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Előre elnézést kérek mindenkitől, lehet, hogy egy kicsit el fogom magam ragadtatni Demeter Szilárd miniszteri biztos öklendezésével kapcsolatban. Aki – sajnos már a fél világ értesülhetett róla – Soros Györgyről, mint a 21. század Führeréről delirált az alábbiak szerint:

Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.

Szili, baj van! Méghozzá úgy látom, nagy baj van. A cikked visszavonása és a Facebook-oldalad törlése ezen semmit nem változtat. Annyira belegabalyodtatok a saját magatok (nem Soros) által szőtt hálóba, hogy vergődésetekben már csak ilyen mélyenszántó, beteges, uszító szarságokra futja. Tehát a Soros már Führer is, nem csak a patás ördög, a liberalizmus és a nyílt társadalom legfőbb támogatója. 

Jó, akkor mondom, hogy te is megértsd. Kurva sok ember van ebben azt országban, aki úgy irtózik Orbántól és az ilyen seggnyaló, magukat értelmiséginek tartó, és a küldetéstudatos diktátorkezdeményt tűzön-vízen át hatalomban tartó emberektől, mint kutya a bolhától.

Te zsidózol és nácizol? Ez egy paradoxon, ember! Vagy ez, vagy az, de szar lehet ennyire sötétnek lenni, ahol a fogalmakat úgy összekevertétek a szekta fejében, hogy azt már kibogozni is nehéz. Bajban vagytok, ez itt a legnagyobb probléma, méghozzá nagy bajban. Bementetek bankot rabolni, és lebuktatok lopás közben. Nekiálltok alkudozni, hogy a bankban lévő túszokat is kiéheztetitek, mert nektek muszáj lopni, hogy életben tudjatok maradni. Mert éhes a klientúra, elfogyott a pénz. Aztán még a pénzszállító autót sem engeditek, hogy feltöltse a bankautomatát. Van még pár Stockholm-szindrómás fidesztálib aki ehhez tapsikol, bár szerintem már azon a térfélen is sokaknak vállalhatatlan ez a retorika.

Te szerencsétlen, neonáci, uszító zsoldos! Aki itt Führerezhetne, azok mi vagyunk. Azok az emberek, akiket a te nagyon okos egyistened semmibe vesz, kirekeszt, leszar. De ha a szemétkedéseit kell palástolnia, akkor minket tart maga elé pajzsnak. A magyarok így, meg az ország úgy. Hát ebből elég volt, hogy velünk takarózik, és minket éget a világ előtt! Beszéljen a saját nevében, vagy a retardált 133 bátor nevében de engem, minket hagyjon ki belőle.

Még jó, hogy le vannak zárva a határok, és nem lehet külföldre menni, mert égne a fejem mint a Reichstag (ha már témánál vagyunk) a te gusztustalan megnyilvánulásod után. Szégyelljétek magatokat egytől egyig, szerencsétlen újfasiszta banda. Azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, de mindig van. Szánalmas és káros: egy erőtlen hatalommániás kétségbeesett szardobálását láthatjuk. És megint sikerült a diktátorok tablójára feltűznie magát egy magyarnak Horthy, Mussolini, Mao, Hitler, Sztálin és a többi szar mellé. Lehet, hogy még vér nem tapad a kezéhez, de a fejekben már okozott olyan pusztítást, amit a többi is szisztematikusan megtett. Lehet, hogy nem fogjuk megúszni, ha így megy tovább. Szinte biztosra veszem, hogy előbb-utóbb ebből polgárháború lesz. A körülmények adottak: válság, felhergelt hívők, kilátástalanság, megosztottság, és kijelölt ellenség. A 2020-as év első számú közellensége: Soros, és a liberálisok. Migráns híján rá kellett mutatni az új „zsidókra”.

A konzervatív, heteroszexuális fehér faj csak akkor maradhat fenn, ha Orbánért harcol és küzd. Meg a beteg eszméiért, amiket azért kent szét a társadalomban, hogy amíg ő lop, addig az ország ezen acsarkodjon. Szilárd, ha itt valakit a nácikhoz lehet hasonlítani, azok ti vagytok, senki más. De lassan már azokon is túltesztek. Ha élne, Hitlernek biztos kurvára bejönne az, amit ez a felcsúti ember művel a saját népével, gyanítom még leckét is venne tőle. Az lenne csak az igazi dicsőség! Te meg? Szerintem kullogj el magadtól, csöndben, mert amit ebben az irományban előadtál, az egy beismerő vallomás a Fidesz ideológiájáról. Fogalmatok nincs, mit engedtetek szabadjára. Semmi sem drága, semmi sem szent. Ez már rég nem politika, meg taktikázás a sakktáblán. Ez konkrétan zsidózás, cigányozás, buzizás, liberálárjázás, migránsozás, sorosozás, brüsszelezés. Vagyis szemérmetlen uszítás és hergelés. Szégyelljétek magatokat egytől egyig. Gusztustalan banda.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.