Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az emelkedett szellemű fideszes híveket fontosabb dolgokkal kell szórakoztatni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rogán Antal ismeretlen oknál fogva előkerült, és leugatta az ellenzék fejét, mert az csak természetes, hogy élből meg van ő (is) sértve. Hogy jön ahhoz bárki, hogy kétségbe vonja a kormány pénzszórását intézkedéseit, amikor ők csak teszik a jót hűvös halomba, mert például ha nem öntenék a pénzt a propagandába, akkor az ATV ott halt volna éhen. Tényleg kár lett volna veszni hagyni, főleg a tulajdonosát.

Nadehogy a kormány nem ám magától dönt arról, hogy mit csináljanak, hanem a magyaremberek pontosan, tételesen megmondták, mit csináljanak. A nemzeti inzultációban. Én nem tudom, ki olvasta végig a kérdéseket, szerintem nem sokan. Aki mégis, az görgessen lejjebb, aki viszont elsumákolta a dolgot, az most figyeljen éberen.

1. A járvány újabb hulláma esetén Ön az alább javasolt intézkedések közül melyiket támogatná?

  • kijárási korlátozás bevezetése
  • távolságtartás elrendelése
  • maszkviselés elrendelése
  • országhatárok lezárása
  • oktatási intézmények bezárása, és áttérés digitális oktatásra
  • rendezvények korlátozása
  • védett idősáv a 65 év felettieknek
  • a védekezéshez szükséges eszközök kivitelének korlátozása
  • ingyenes parkolás

2. Ön egyetért-e azzal, hogy a járványügyi készültséget mindaddig fenn kell tartani az egészségügyben, amíg fennáll a járvány visszatérésének kockázata. (A másodiktól kezdve a kérdésekhez csak IGEN és NEM válaszok jelölhetők meg.)

3. Ön szerint szükség van arra, hogy tovább erősítsük az idősotthonok járványügyi védelmét?

4. Ön egyetért azzal, hogy a kormánynak arra kell törekednie, hogy a védekezéshez szükséges felszereléseket Magyarországon lehessen előállítani, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

5. Ön egyetért azzal, hogy a járvány alatt az iskolás gyereket nevelő családok és tanárok számára legyen ingyenes az internet?

6. A járvány időben való észlelése és a védekezésre való felkészülés érdekében Ön szerint szükség van állandó magyarországi járványügyi figyelőszolgálatra, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

7. Ön szerint a járvány elleni védekezés idején a bankok és multinacionális vállalatok is járuljanak hozzá a védekezés költségeihez?

8. Ön egyetért azzal, hogy ösztönözni kell a hazai termékek, hazai szolgáltatások vásárlását, és népszerűsíteni kell a hazai turizmust?

9. Ön szerint a kormánynak a járvány elmúltával is fenn kell tartania a munkahelyvédő és -teremtő programokat?

10. Ön elutasítja Soros György tervét, amely beláthatatlanul hosszú időre eladósítaná hazánkat?

11. Ön mit gondol, Magyarország védje meg a magyar vállalatokat az ellenséges célú külföldi felvásárlástól?

12. Ön egyetért azzal, hogy a kormány továbbra is lépjen fel a bevándorlás ellen, és tartsa fenn a magyar határ szigorú védelmét?

13. Ön egyetért azzal, hogy a magyar kormány a Brüsszellel való nyílt konfliktus árán is tartson ki a bevándorlást tiltó szabályok mellett?

Egyszerűen zseniális kérdőív. Aki mást állít, az hazudik vagy Soros György. Már ebbe bele is építették a Brüsszellel kialakított remek kis cirkuszt, tehát ez nem a véletlen és Orbán Viktor pillanatnyi elmeállapotának a műve, hanem előre eltervezett hadművelet. Ha nem ez, akkor találtak volna más konfliktusforrást, de mégis ütősebb így, hogy meg lehet szívatni 25 ország néhány száz millió polgárát. Ha máshogy nem, így majd megtanulják Orbán Viktor nevét, nem is kérdés.

Ez tehát a jövőnk. Azt ugyan élő ember nem tudja, hogy mi a bánatos túró lesz azokkal, akik lassan kenyeret sem tudnak venni, de azt már előre tudjuk, hogy Soros György ellen fog harcolni a kormány minden erejével. Azt sem tudjuk, ki a tököm gazdagodott meg az iszonyatos összegből felvásárolt lélegeztetőgépeken, de azt igen, hogy az ellenséges célú külföldi felvásárlásoktól meg lesznek védve a magyar vállalatok. Annyira meg lesznek, hogy egyenesen a Nagy Magyar Vállakozó viszi őket, már amelyikre megfájdul (valaki) foga.

Olyan kérdést nem látok, hogy ön szerint a kormánynak ki kell-e fosztania az önkormányzatokat, de talán egy korábbi konzultációban szerepelt, esetleg egy későbbiben fog majd szerepelni. Tök mindegy. Sőt, azt sem kérdezték meg, hogy a drága hívek – hiszen más nem nagyon pazarolta az idejét arra, hogy idióta, kizárólag egyféle módon megválaszolható álkérdésekre válaszolgasson – akarnak-e a koronavíruson kívül egyéb kórságban elpatkolni azért, mert nem jutnak el orvoshoz, nem tudják időben kezelni, esetleg megoperálni őket, de az nem is különösebben érdekes. Ilyen apróságokkal valóban kár lenne foglalkozni ezekben a vészterhes napokban, amikor még Szijjártó Péter is elkapta a vírust, és naponta számolt be a közösségi oldalán a gyötrelmeiről. Ezer szerencse, hogy a felesége küldött neki házi húslevest – fotó is volt róla -, egy ország sóhajtott fel, hogy most aztán biztosan meg fog gyógyulni.

Azt pedig felesleges lett volna megkérdezni, hogy mi legyen akkor, ha földbe áll a gazdaság, ha százezrével lesznek munkanélküliek az emberek, ha a vállalkozók csődbe mennek, ráadásul ők még a nyomorult álláskeresési támogatást vagy mi a francot sem kapják három hónapig sem. Ezek olyan rohadtul unalmas, földhözragadt dolgok. Az emelkedett szellemű fideszes híveket fontosabb dolgokkal kell szórakoztatni, például az ingyenes parkolással. Mert az Mári néninek Alsósündörgősön marhára fontos, mondhatni létkérdés, hogy a hatodik kerületben ingyé’ lehessen parkolni. Mári néni 210 kilométerre a hatodik kerülettől nem vezet autót, nem parkol sem pénzért, sem grátisz, de van neki véleménye a kérdésről. Feltétlenül. Mert ő részt vesz az ország vezetésében, az ő véleménye fontos, őt megkérdezték, amit írt, azt személyesen Orbán Viktor drágaminiszterelnökúr, hogy a jóistenáldásaráéscsaládjára személyesen olvasta el. Otthon, a konyhaasztal mellett, lecsómelegítés közben. És Mári néni most boldog, mert pontosan úgy van minden, ahogy azt ő akarta, hogy legyen.

Ez az ország megérett a pusztulásra. Nem most, már régen. Talán akkor, amikor a Rogán Antalok forgó szemmel hőböröghetnek, mert nem vezeti el őket senki. Bilincsben.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.