Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


2010 óta minden felelősség a tietek, senki másé

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Győző: Eddig voltam udvarias. Figyeljenek, én híres vagyok arról, hogy goromba vagyok, és nem szeretnék gorombáskodni, különösen hölggyel szemben nem.

Tessék, ez itt a NER. This is the NER. Hát elmentek ti a büdös francba, Győző bácsi. Meg Deutsch Tamás nagypofa. Meg úgy en bloc az egész banda, kéz a kézben.

Így működik, kérem tisztelettel, tudtuk eddig is, de most már bizonyíték is van rá, el kell csak olvasni. Nem mendemonda, meg legenda. Ez az igazság. True story. Orbán papa vénségére sem nyugodott le, még mindig erős embernek képzeli magát. Főleg ha a meggazdagodását firtatja egy újságíró. Még jó, hogy nem pofozta fel az újságíró hölgyet, mert meg merte kérdezni, mi a szarért lopja a közöst. A NER Rambója, az egyisten faterja majd kioszt itt még egy-két sallert annak, aki sokat kérdezősködik. Hát húzzon már mindenki az anyjába, aki nem érti meg, hogy Győző bácsinak 80 évesen semmi nem elég. Ahogy a nóta is mondja: még, még, még, ennyi nem elég! Tömjük ki még jobban az Orbán klánt! Megérdemlik, de tényleg, főleg a fő-fő párttag. Valamiből majd örökséget is kell adni szegény Viktor fiúnak. Az öreg biztos birkózó szőnyegen alszik, azért ennyire kemény. Vagy sok csípős paprikát evett, azért ilyen erős a dumája. Én összeszartam tőle magam, bevallom férfiasan. 

Nem csodálom, hogy Viktorkának bizonyítási kényszere van, most már értem, mi motiválja, hogy négyévente nyerjen. Ha elveszíti a választást, az apja szíjat hasít a hátából. Szerintem jobban fél tőle, mint a teljes ellenzéktől. Megfejtettem a titkot: ez az ember még mindig terrorizálja a fiát, az tuti. Bár az is lehet, hogy az egész Fideszt ő terrorizálja. Valahogy így lehetnek vele a fiúk: Gyerekek, ha nem húzzuk be 2022-öt, akkor Győző bácsi lerendez mindenkit! Úgyhogy kapjuk össze magunkat! 

De tegyük félre a viccet. Komolyan ez megy 2020-ban Magyarországon? Ez a szint? Ez a mérce? Ehhez tapsol és asszisztál egy csomó ember? Mi ez, ha nem össznépi terror, erőfitogtatás, hatalommal való visszaélés? Ráadásul úgy, hogy az ember a magyarok pénzét lopja, csalja, vissza él vele és ebből gazdagszik? Semmi nem elég, semmi nem szent, még látszatra sem adnak. Nyílt izmozás és erőfitogtatás? Itt tartunk? No meg Deutsch Tamás az ATV-ben?

A szereptévesztett nagypofa? Az Európai Unió pankrátora? Aki csak úgy csinál, mintha? Mert ha emberére akadna, úgy menekülne, mint a süllyedő hajóról szokás? Ezekkel az emberekkel már nem lehet emberi nyelven beszélni, szép szóval érvelni, és tényekkel igazoltan meggyőzni. Mert minden érvelés addig tart, hogy 2006-ban rendőrattak volt, meg testüreg vizsgálat egyetemista lányoknál. Atyaég.

Az egész világ ezeken rökönyödik meg (lásd legutóbb George Clooney-t, aki természetesen Soros embere), miközben értetlenül szemléli és talán sajnálja is a magyar népet. Vicc ez az egész, de tényleg. Ez pont annyira gyenge és szánalmas, mint az egész orbáni politika. Se eleje, se veleje. Egy kipukkadt lufi, amiből kifogyott a hélium. Egy fonnyadt kis műanyag darab, ami csak lefele jön, bármennyire azt akarják, hogy szárnyaljon, mint a turulmadár. Ezekből a megnyilatkozásokból is látszik, hogy elfáradtak, ez már legfeljebb a végjáték. Térdre rogytak, mert lehet hazudozni, de az lelepleződik. Már leleplezni sem kell őket, mert elszólják magukat. Lásd Orbán hitelfelvétele. Szerintem pont ott fognak elvérezni, ahol nem számítottak rá, nevezetesen az egészségügy kritikán aluli állapotán, a szakemberhiányon és az üres államkasszán.

Nagyobb a hiány, mint 2008-ban volt, borult minden, megy a fejetlen jajveszékelés. De az már kevés, hogy ezt is Gyurcsányra akarják kenni, meg a Sorosra. Elvtársak! 2010 óta minden felelősség a tietek, senki másé, úgyhogy ez a kiindulási pont, bármennyire próbáltok hárítani. Szerintem ti mélykeresztények, kezdjetek el imádkozni. Mert lehet, hogy Isten majd megbocsát, de a magyar nép nem fog.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.