Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hosszú lesz a gyógyulási folyamat, az ilyen kártékony emberekre még nem találták fel az ellenszert

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Figyelj, Viktor! Amikor a parlamenti ülésen az azonnali kérdések órájában egy ellenzéki képviselő feltesz neked egy kérdést, az olyan, mintha én vagy egy olyan ember kérdezne tőled, aki nem rád szavazott, de úgyanúgy magyar állampolgár, mint az, aki rád szavazott. Amikor téged kérdeznek az ellenzéki képviselők, azért teszik, mert kíváncsiak a válaszodra és az álláspontodra egy adott üggyel vagy témával kapcsolatban, mert ők viszont engem, minket képviselnek veled szemben. Mert tudni szeretné(nk), hogy mi lesz a következő lépés bármilyen ügyben. Mert őket viszont mi küldtük a parlamentbe egyebek mellett azért, hogy a kérdéseinkre válaszolj. 

Meg azért is, hogy szembesítsenek azzal, hogy azért mert te kétharmaddal hülyíted az országot 11 éve, nem feltétlenül van igazad. Sőt. Ha te azt hiszed, annyira vicces és frappáns pali vagy, aki mindenkit lesajnálhat, hülyének nézhet, kioktathat és büdös humorbonbonokat dobálhat eléjük válasz gyanánt, akkor menjél egy stand-up showba, és add elő ott a poénjaidat. Mondjuk nem hiszem, hogy oda kellenél, mert ott senki nem olvas fel papírból, és tudnak rögtönözni, ha kell. De nem is ezért kapod tőlünk a fizetésedet, hanem azért, hogy bármennyire is nehezedre esik, tegyél úgy, mintha mi is számítanánk. Nem vagy vicces, nem vagy jópofa, nem vagy cuki. Nem vagy te senki, csak egy 11 éve a hatalomba csimpaszkodó gazember, aki visszaél a rá bízott felhatalmazással.

Olvasom, hallom, hogy vétózol, mert megfogták a tökeidet, és ilyenkor visítasz, mint egy malac. Hazudsz és inkább más országokat is cumiztatsz, ha nem az van, amit te szeretnél. Méghogy szeretnél… Te nem szeretnél, te akarsz, követelsz, zsarolsz, fenyegetsz. Ha a mélykeresztény lengyel haveroddal nem tudtok illiberálisan lopni a jövőben, akkor felhajtasz az autópályára szemből. És nem rántod félre a kormányt, hanem mész előre, száguldasz, lesz, ami lesz. Gratulálok, így kell ezt csinálni. Csak szólok, hogy a követhetetlen politikai ámokfutásod és a gusztustalan jogászkodásod következményeit mi fogjuk megszívni, mi fogjuk kitermelni a rá valót, és minket fognak külföldön – egyébként teljes joggal – nagy ívben lenézni. Minket járatsz le, minket alázol az egész világ előtt. Mert amikor nyilatkozol, akkor mindig a magyarokra hivatkozol, mindig ránk mutogatsz, hogy ez a mi döntésünk és kérésünk. Lófaszt. Itt egyedül, kizárólag te egy személyben keménykedsz, amikor meg borul a bili, te vagy az első, aki elszalad a kérdések elől. Nagy játékos vagy: rólunk döntesz egymagad, magadról meg a 133 bátorral. Felelőség nulla, bár felhatalmaztad magad mindenre.

Mindenki hibás, mindenki támad, mindenki hülye, egyedül te vagy, aki a helyzetet meg tudja oldani, ha másnak más a véleménye, az érzékeny lelkű házelnök haverod kikapcsolja a mikrofonját. Te meg egészen egyszerűen nem válaszolsz újságírói és képviselői kérdésekre, ellenben a saját médiádban fényezed magadat. Vagy Facebookon. Nyíltan utálod a budapestieket, úgy hallom, ott, ahonnan te jöttél vidékről,  másképp mennek a dolgok. Ott szerinted a pálinka is alapvető élelmiszer. Értem én, és ha valaki jól bebaszik a folyékony alapvető élelmiszertől, akkor simán belefér, hogy jól elveri az asszonyt, és utána ráfogja a vak komondorra. Mert nálatok így szokás. Meg a sertéshús áfáját is csökkentetted, de nem azért, hogy nekünk jó legyen, hanem azért, hogy az oligarcha Csányival többet tudjatok lopni. Mindig magad felé hajlik a kezed, mindig a saját érdekedet tartod szem előtt, a többire szarsz magasról, vastagon és nagyívben. 

No meg a munkaalapú társadalom dumád, az tetszik mind közül a legjobban. Ti ebben hisztek. Vagy te ebben hiszel, fene tudja, mindig belebonyolódok a nyelvtanba. Te vagy ti, a koleszos haverjaiddal, akik az életben egy percet sem dolgoztatok a teljesítmény alapú piacon, szerintem soha semmire nem vittétek volna, legfeljebb zugügyvédek lennétek valahol a végeken, azoknak is harmatgyengék. Bár ha az a viszonyítási pont, amit te munkának aposztrofálsz, akkor nagy a baj. Mert ha mindenki ilyen hatásfokkal és eredménnyel végezné a munkáját, mint te, kurva nagy káosz lenne itt. Nagy a baj, és nem elég a világ baja, itt van nekünk Orbán Viktor is. Nekem ugyanolyan érzés várni arra, hogy a vírusra megtalálják az ellenszert, vagy a hatásos vakcinát, hogy emberek ne haljanak meg, vagy ne legyenek betegek, mint Orbánt kivezetni a hatalomból és meggyógyítani ezt az agyilag lebetegített társadalmat.

Biztos ez már egy rossz reflex, de ez a lassan 12 év sem fog nyomtalanul elmúlni, itt is hosszú lesz a gyógyulási folyamat, és az ilyen kártékony emberekre még nem találták fel az ellenszert. Csakis a magunk mentális immunrendszerét tudjuk erősíteni az ilyen alakokkal szemben, és az elménket tisztán tartani, hogy ne bolonduljunk bele ebbe az embertelen bánásmódba, amit a mi miniszterelnökünk művel velünk, mióta hatalmon van. Kitartást kívánok mindenkinek, előbb-utóbb minden véget ér, csak győzzük kivárni. De ha ezt a két nyavaját túléljük, akkor kellőképen védettek leszünk a jövőben ahhoz, hogy ne tehessenek kárt bennünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.