Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amikor a nemek harca mestertervvé válik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ígéretes olvasnivaló jelent meg a könyvesboltokban, a héten már kapható a Genderőrület – Útmutató a globális mesterterv megértéséhez című kiadvány. Marguerite A. Peeters francia szerző művészettörténész-teológusként vállalta fel az emberiségre leselkedő veszedelemre való figyelmeztetést. A kiadó a Jogállam és Igazság Nonprofit Kft., amely az egyre ismertebb Alapjogokért Központ egyik nagyszerű gyermeke. A 2013 óta működő elemző és kutatóintézet az utóbbi időben gyakran ad hírt magáról, nemrég a Megafon nevezetű népiskolai programjuk tört a sikerre, amellyel szélesebb tömegeket vállaltak felkészíteni a közösségi média aktív használatára. Arról, hogy ez mennyire volt eredményes, sajnos nincs információ. 

Az ismertető szerint a Genderőrület rávilágít, hogy „a nemek közti egyenlőség propagandája az értelmet és a tudományt a tényleges valóság tagadására használja fel. A nyugati szekularizmus szülöttét most minden kultúrába elviszik, ami azzal a veszéllyel jár, hogy elpusztítja azok lelkét, és tönkreteszi a szent iránti érzéküket.” Az irányzat célja, hogy mindinkább aszexuálisakká váljanak az emberek, tagadják meg önnön nemi jellegüket és szabadon válasszák meg, hogy férfiak, vagy nők akarnak lenni.  

Minden korban voltak haladók, akik változtatásokat sürgettek, és voltak konzervatívok, akik pont ellenkezőleg, sőt, rendszerint a civilizáció pusztulását vizionálták, amelyeket a reformok előidéznek. Kétségkívül hiba lenne azt állítani, hogy minden változás jó, hiszen nagyon sok kezdeményezés nem állta ki az idő próbáját, de ha egy közösségben egyre többen úgy látták helyesnek, hogy inkább az újat választják a régi helyett, akkor előbb-utóbb be is következett a fordulat, ha nem így történt volna, megragadtunk volna a fejlődés valamelyik korábbi szintjén. Ha a géprombolók elérték volna a céljukat, ma is lovak húznák az ekét és gyalog járnának a városlakók, nehogy elborítsa az utcákat a trágya, a nőknek nem lenne szavazati joguk és senki se lehetne például református, hogy csak néhány példát említsünk. 

A mai konzervatívok a genderelméletet szűkítik le a nemiség kérdésére, úgy beszélnek róla, mint olyan szörnyű elképzelésről, amelynek hatására megszűnünk férfiak és nők lenni, sőt, egyenesen szokásunkká válik, hogy mindig mások akarjunk lenni, mint akik vagyunk. Mindezt tényként közlik, azzal, hogy vannak országok, ahol már az óvoda is a majdani nemváltoztató műtétre készíti fel a gyerekeket. Nem lehet könnyű dolga annak, aki ezt így elhiszi, talán úgy képzeli, hogy a kisfiúk csak babákkal, a kislányok pedig kizárólag autókkal játszhatnak, fene tudja. 

Most, a veszélyhelyzet idején, amely célja a járvány megfékezéséhez szükséges minél gyorsabb intézkedések bevezetésének lehetővé tétele, előkerült egy fontos és halaszthatatlan tennivaló. Módosítani kell az Alaptörvényt, ki kell hangsúlyozni, hogy az anya nő, az apa pedig férfi. Az indoklás szerint erre azért van szükség, mert a minden hagyományos értéket, így a két nem (egy nő és egy férfi) teremtettségét is viszonylagossá tevő „modern” gondolatkészlet azonban növekvő aggodalomra ad okot. Ugyancsak most kerül a parlament elé a törvényjavaslat, mely szerint csak házaspárok fogadhatnak gyermeket örökbe, különösen indokolt esetben egyedülállók esetében is lehet kivételt tenni, feltéve, hogy a családügyi miniszter ezt engedélyezi. Természetesen erre is van magyarázat: a gyerekek mindenek felett álló érdeke, hogy ne instabil, kiszámíthatatlan viszonyok között, hanem valóban tartós szeretetközösségben nőjenek fel. 

Hát így állunk most, a harmadik évezred 20-as éveinek kezdetén. Rettentő veszedelmek leselkednek ránk, szerencsére olyan kormányunk van, amely még önmagunktól is megvéd bennünket, időben felfedi a mesterterveket és megteszi a szükséges lépéseket, segít abban, nehogy bedőljük a hamis ideológiáknak és ne akarjunk tudom is én, nő létünkre szakállt növeszteni. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.