Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem tudom, hogy ki a pszichopata

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Magyarországnak egy morálisan teljesen lezüllött miniszterelnöke van, de sajnos ugyanez igaz annak helyettesére, Semjén Zsoltra is, akinek kommunikációja egészen egyszerűen elfogadhatatlan. Egy – dehogy egy, sajnos sok – ilyen ember ül a Parlament épületében, hogy jóízűen mosolyogjon Orbán gusztustalanabbnál gusztustalanabb megjegyzésein. Semjén tudomásom szerint eddig igazán semmit sem tett hozzá a parlament működéséhez, már ha nem vesszük figyelembe az éjszaka beadott salátatörvény módosításait, amit egészen biztosan még csak nem is ő írt. Semjén leginkább arról nevezetes, hogy megszállott vadász, aki háziállatokra vadászott Svédországban vélhetően közpénzből, majd a kilőtt háziállatot helikopterrel szállíttatta el a helyszínről. Úgy vélem, egy ország miniszterelnök-helyettese jó esetben nem egy ilyen esetről nevezetes, nála mégis ez történt.

De megemlíthetnénk a több milliárd forintot felemésztő vadászkiállítását is, amelyet természetesen ismételten csak az adófizetők állnak majd, amire megint csak nincs semmi szükség, pláne nem a koronavírus-járvány idején. De Semjén így is tud azért még olyanokat mondani és tenni, amivel fel tudja magára hívni a figyelmet. Elég ha idézünk egy-két szösszenetet a nemrégiben tartott Budavári Fórumról, ahol elvtársaival diskurált az ország dolgairól.

Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azon a Budavári Fórumon, amelyen Bayer Zsolt publicistával és Szarvas Szilveszterrel, a PestiTV és a PestiSrácok.hu hírigazgatójával beszélgetett.

Külön érdekesség, hogy ezt a vasárnap.hu nevű keresztény lap úgy hozta le, mintha ez a kijelentés teljesen normális és megengedhető lenne. Jakab Péter nyilván azért pszichopata, mert egy zsák krumplit szeretett volna átadni Orbánnak, ami az országgyűlés elnöke szerint több, mint 4 millió forintos büntetést érdemel. Hadházy és Tordai pedig szintén a tisztelt házban „elkövetett” akcióik miatt válhattak Semjén fröcsögésének áldozataivá. Csak amikor a Fidesz ide züllesztette a magyar politikát, akkor ugyan mit várhatunk? Amikor az ország miniszterelnöke boldog karácsonnyal válaszol egy neki címzett kérdésre, amin Semjén Zsolt is jókat mosolyog, akkor mégis miről beszélünk? Ha vannak pszichopaták az országgyűlésben (nem tudom, nem vagyok szakember), azokat lehetne a nemzeti oldalon is keresgélni, hiszen valamiért állandó harcot vívnak a nem létezővel. Mutatok is rá egy példát, szintén ezen a fórumon jelent meg az alábbi valóságértelmezés:

Semjén Zsolt, Bayer Zsolt és Szarvas Szilveszter azt is megbeszélték, hogy a nemzeti oldal már nem csak Magyarországért és a nemzetért harcol a nemzetietlen oldallal szemben, mert ha Magyarországon le tudjuk győzni a nemzetietlen erőket, akkor a V4 motorja képes arra, hogy alternatívát adjon Európának, hogy a normalitás felé forduljon vissza. Éppen ezért a V4-en múlik Európa jövője, mert ha ki tudunk tartani, akkor előbb-utóbb a nyugati világ is fordulni fog. „Ha kitartunk, a normalitás győzni fog” – hangzott el a Budavári fórumon. Bayer Zsolt szerint 30 évvel a rendszerváltás után az egész világ komplett meghülyült, a legsötétebb kommunisták élik reneszánszukat.

Na ezek után mondja nekem valaki, hogy Jakab Péter vagy Hadházy Ákos a pszichopata, és nem ez a három háborút vizionáló egyén. Mi az, hogy nemzetietlen oldal? Teljesen megbolondult itt mindenki? Egészen komolyan polgárháborúról diskurálnak, aminek megnyerése esetén majd végre átvehetjük a kontinens feletti uralmat? Ha a V4-ek jelentenék az alternatívát Európa számára, akkor én holnap összecsomagolnék és a Holdra költöznék. A V4-ek politikai szövetsége minden, csak nem pozitív példa. Elvetemült politikusok vezetik ezen országokat a szakadék irányába, és olyan idejétmúlt ideológiákkal mossák az emberek agyát, amelyek – ha nem vigyázunk – még akár valóban polgárháborúhoz is vezethetnek. EU-tagok vagyunk, az lenne az egyetlen racionális döntés, ha azért dolgoznánk, hogy ez az európai szövetség minél szorosabb legyen, nem pedig azon, hogy megróbáljuk szétbombázni a közösséget, mert nem értünk egyet annak irányelveivel.

Normális helyen egy ilyen beszélgetésnek helyet sem adtak volna, de mint tudjuk, Magyarország nem egy normális hely. Itt nem lehet beszélgetést tartani arról, hogy milyen problémákkal néz szembe egy leszbikus vagy transzvesztita ember – mert verőlegényeket küldenek –, de arról már lehet, hogy a nemzeti oldal hogyan fogja legyőzni a nemzetietlen oldalt. Az évek lehet, hogy telnek-múlnak, de hogy nem előrefelé haladunk, az egészen biztos.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.