Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gendermesék

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Hír TV-nek van stockholmi tudósítója is. Nem tudom, hogyan működik egy ilyen tudósító, hogy ő jelentkezik-e, ha valami érdekességet talál a messze idegenben, vagy rendelnek tőle irányított tartalmakat. Inkább az utóbbira gyanakszom, nem hinném, hogy létezik ember, aki magától képes ennyire napra készen aládolgozni egy csatornának.

A kormányoldali média azokat a híreket gyűjtögeti a nagyvilágból, amelyek a hatalmon levők politikai céljaival egybevágnak. Svédországból általában migránsos borzalmakról kapunk tudósításokat, feldúlják a városaikat, megölik a svédeket az utcán, a nőket, kivált a kislányokat megerőszakolják. Most másféle beszámolóval jelentkezett a tudósító. Elmondta, hogy a svédeknél genderpropaganda folyik, már a ’90-es évek óta zajlik az óvodákban és a bölcsődékben a kötelező érzékenyítés, amit a balliberális magyar városvezetők most szeretnének kötelezővé tenni az oktatási intézményekben. A svédeknél ez már része a korai oktatás-nevelésnek, a tudósító kutatásainak eredményeként megtudhatjuk, hogy ott egy 1998-as óvodáknak és bölcsődéknek készült módszertanban már szerepelt, hogy az intézmények érzékenyítsenek.

Kérdés, hogy aki a konzervatív táborhoz tartozik, miért értelmezi következetesen félre az érzékenyítést? Végül is elképzelhető, hogy náluk ez egyszerűen egy képesség hiányából fakad, egy fajta fogyatékosság, nem tehetnek róla, amolyan velük született elváltozás, amelyen nem lehet segíteni, tehát el kell fogadni őket olyannak, amilyenek. A nevelés által módosítható lenne, de mert náluk a családi háttér is érzéketlen és esetleg az iskola is ráerősített erre, ezek a tulajdonságok megcsontosodnak, ők ilyenek is maradnak, így élik le az életüket. Abban a meggyőződésben, hogy csak fehér és fekete létezik. Nem fogadják el a szinonimákat, a saját nézőpontjuk szerint címkéznek mindent és mindenkit, szegregálnák az emberiséget, azaz eltávolítanának maguk közül minden olyan embert, aki valamiben eltér tőlük. Jóságosak is a maguk módján, a másféléknek megengedik a korrekciót, ha megfelelnek az elvárásoknak, akkor megtűrik őket.

Az elvárások sokfélék. Kiterjed a bőr színére, a vallásra, a világnézetre, sőt, a szexuális irányultságra, a nemek közti rangsorra is. Annak érdekében, hogy ez a tulajdonság minél kevésbé jellemezze legalább a következő generációt, az érzékenyítés lehet hatásos, ezért is szorgalmazzák azok, akik nem szenvednek ettől a csőlátástól, hogy már apró korban meg kellene kezdeni a gyerekeknél. Mert a másság igenis létezik, és nem eltávolítani kell, nem harcolni ellene, hanem tudomásul venni, elfogadni, hogy nem mindenki olyan, mint mi vagyunk. Ha egy gyerek mondjuk lábak nélkül születik, nem lelökni kell a Tajgetoszról, nem elrejteni mások elől, hanem lehetővé tenni számára, hogy a saját korlátai ellenére teljes életet tudjon élni. Ha valakinek nem olyan a bőrszíne, mint a miénk, ha más a vallása, netán ateista, ha férfi létére óvodában szeretne dolgozni, ha egy nő minden álma, hogy vadakat terelő juhász legyen, azon nem kellene felháborodni, mint ahogy azon se, ha valaki a saját neméhez vonzódik.

A kormányoldali megközelítésben az érzékenyítés nem egyéb, mint genderpropaganda, amelynek az a célja, hogy a gyerekek fejét összezavarják, a fiúkat lányokká, a lányokat pedig fiúkká akarják átnevelni, klinikák sora állt át a nemváltoztató műtétekre, és erre a lehetőségre fel is hívják a gyerekek figyelmét. Arra sajnos nem térnek ki, hogy ennek mi értelme lenne, pedig igazán érdekelne a magyarázatuk. A gender szó önmagában egy hívószó számukra, ha ez bárhol elhangzik, azonnal támadásba lendülnek, és képesek a végsőkig vitatkozni például arról, ha a női és férfi egyenjogúság kifejezést használják egy egyezmény megszövegezésekor. Nemrég Orbán azzal érvelt az Európai Tanácsban, hogy mi ezt a szót nem ismerjük, és hosszasan kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig a gender szó nem szerepelhet az afrikai szerződésben.  A végén kompromisszumot kötöttek, most elégedett lehet nagyon, hogy ekkora eredményt tudott kiharcolni, aztán hogy ez miért volt neki ennyire fontos, azt sose fogjuk megtudni.

Miközben világszerte az érzékenyítésre törekszenek, egyes országokban – sajnos, Magyarország is közéjük tartozik -, ezzel pont ellentétes a szándék. A kormánypropaganda, a kormányzó pártokat kiszolgáló média azon munkálkodik, hogy érzéketleníteni igyekszik a társadalmat. Egyebek mellett olyan módon, hogy készségesen gyártja ehhez a ferdített híreket. Aki csak ezekből tájékozódik, az a kép alakul ki benne a világról, hogy Európa elveszett, elözönlötték a terroristák, akik leöldösik a papokat, elfoglalják a templomokat, nem dolgoznak, csak késekkel riogatják az ottaniakat és hajkurásszák a nőket, az őslakosság eközben elfajzott, a gyerekeket egynemű párok nevelik, időnként átoperáltatják őket, tőlünk nyugatra általános a pusztulás.

Ebből következik, hogy a Kárpát-medence maga a paradicsom, természetesen mindez a kormánynak köszönhető, csakis az ő kemény ellenállásuk eredménye, hogy nálunk nem hódított tért semmiféle istentelenség. Nyilvánvaló, hogy a migránsok, a homoszexuálisok és a libernyákok nem isteni teremtmények.

A fene tudja, hogyan kerültek ide.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.