Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Ferenc pápa megint kihúzta a gyufát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akár előre leírhattam volna, lezárt borítékban letétbe helyezhettem volna, annyira rohadtul biztos voltam abban, hogy Ferenc pápa kihúzza a gyufát fideszéknél. Megint.

A homoszexuális embereknek joguk kell legyen ahhoz, hogy családban éljenek. Ők is Isten gyermekei. Emiatt senkit sem szabad kiutasítani vagy szenvedésre késztetni. Bejegyzett élettársi kapcsolatra vonatkozó törvényre van szükség, hogy ily módon jogilag védettek lehessenek.

Ezt merte mondani a pápa. Pont most, amikor Arthur J. Finkelstein fájó űrt hagyott maga után a maffiakormányban, Habony Árpád halovány lenyomatát sem tudja produkálni annak az elemi erejű gyűlöletnek, ami Finkelstein politikai eszköztárának jellemző fegyvere volt. Valamit persze ki kell találni, ami legalább annyira eldöcögteti a pártot a választásig, amennyire azt a Soros György és a migránsok elleni hadjárat meg tudta tenni. Valamelyik idióta barom azt találta ki, hogy a melegek legyenek az ellenség, az elég sok agyhalott szavazatot fog hozni. Uralni lehet vele a közbeszédet, szítani lehet az indulatot, rettegni lehet tőlük, félteni az utódokat. Tehát nagyjából ugyanazt az érzelmi stimulálást végre lehet hajtani segítségükkel, amit előtte a migránsokkal. A kedves néni cekkerrel a kezében majd nem attól fog rettegni, hogy jönnek a mocskos migránsok és megerőszakolják, kirabolják, megölik, hanem attól fog visongva parázni, hogy ő, a gyereke, az ártatlan kicsi unokája meglát egy buzit és azon nyomban elkapja – mert fertőző az is, mint a koronavírus – a kórságot.

A gond ott kezdődik, hogy még előtte valami másik – vagy ugyanaz a – barom azt is kitalálta, hogy így lehet a legjobban egyben tartani a nyájat, amelyik elegendő szavazatot szállít, nem zavarja őket a korrupció – nem is értik a kifejezést -, nem értik, hogy tőlük is lopnak, nem fogják fel, hogy egy félművelt gázszerelő nem lesz multimilliárdos öt év leforgása alatt, ha negyvenöt éves koráig nyomát sem mutatta az üzleti tehetségnek, és az sem jut el az agyukig, hogy az ő segítségükkel fosztja ki a maffia a saját unokájukat is. Na, nekik kell a vallás, mert az összetartja őket, ebben az összetartásban nagyon komoly szerepe van a magyar keresztény egyházaknak. Remek üzlet ez mindenkinek, az egyházak megkapják a fizetségüket, a hívek egyszerre imádhatják Jézust és Orbánt, mindenki boldog és elégedett.

Azzal valószínűleg senki nem számolt, hogy olyan pápa kerül a katolikus egyház élére, amilyen került. De ez történt, így aztán már nem csak a büdöslibsikkel kell megküzdeniük fideszéknek, hanem a pápával is, ráadásul úgy kell ezt megoldaniuk, hogy ez egy melldöngetve, üvöltve, elvártan, fideszeseknek kötelezően keresztény párt. És ha a párt az, a szavazók is.

Minden alkalommal, amikor a pápa olyasmit nyilatkozik, ami ellentétes az állampárt érdekeivel, lépni kell valamit, nehogy a debilis hívek a pápa szaván elkezdjenek gondolkodni, netán kétségbe vonják Orbán szavát. Volt már ilyen régebben is, akkor Bayer Zsolt rohant a harcostárs-jóbarát-főnök védelmére, szemrebbenés nélkül demens vénembernek nevezve a katolikus egyház fejét. Mégpedig olyan demens vénembernek, aki lehet, hogy nem is demens vénember, hanem gazember. De mindenképpen alkalmatlan pápának. Bár mondjuk eddig sem Orbán udvartartásának volt módja pápát választani, valószínűleg ez ezután sem lesz másként, de mindenképpen ellensúlyozni kell az egyházfő szavait, amennyiben azok szembe találnak menni az Orbáni tanokkal. Most is ez történt.

A pápa szerint a melegek éppen úgy Isten gyermekei, mint a heteroszexuálisok. Nem betegek, nem veszélyesek, pláne nem üldözendők. Ha valami, ez most egyáltalán nem hiányzott az állampártnak, hiszen jó ideje azon dolgoznak – közvetlenül is, különféle áttételeken keresztül is – hogy ellenséget fabrikáljanak a melegekből. A pártmédia hónapok óta gyártja a propagandát, minden napra jut valami szörnyű felfedezés, mely bizonyítja a melegek társadalmi veszélyességét és aljasságát, hosszú hónapok óta igyekeznek összemosni a homoszexiualitást a pedofíliával, hergelnek, uszítanak szorgosan. Erre jön megint a demens vénember avagy gazember (by Bayer) és keresztbe tesz a szép terveknek.

Indul az ellentámadás. Egyelőre még csak a nyolcaskán láttam feszegetni a dolgot, de biztosan lesz majd több vitéz kiállás is. Nem lesz egyszerű dolguk szegény propagandistáknak. A Soros ellenzéke portál alkalmazottja lányos zavarában azt találta ki, hogy Pál apostol rómaiakhoz írt levelére hivatkozik. Merthogy:

Az argentin egyházfő ugyanis tegnap beállt az LGBTQ-sorba azzal, hogy világszerte szorgalmazza a homoszexuális családok elfogadását. (888.hu)

Én ugyan nem vagyok vallásos, de szerintem a hívek többsége sem ismeri a Biblia minden szavát. Ráadásul az a baj ezekkel a vagy létező vagy nem létező, vagy megírt vagy meg nem írt levelekre való hivatkozásokkal, hogy azokban többnyire olyan dolgok is vannak, amikre a fideszes mélykeresztények sem nagyon akarnak emlékezni. Márpedig ha Pál apostol levele bizonyító erejű a nyolcaska hittudós szerzője szerint, és a pápa ostoba, mert Pál apostol szerint a homoszexualitás bűn, akkor talán a többi okosságot is figyelembe kellene venni a fideszeseknek, hiszen ugyanabból a levélből valók. Mutatok néhányat.

…Ezért nincs mentséged, te ítélkező ember, mert amikor más felett ítélkezel, magadat ítéled el, hiszen magad is ugyanazt cselekszed, miközben ítélkezel!…

… Például a férjes asszony is, amíg él a férje, hozzá van kötve a törvény szerint; de ha meghal a férfi, akkor fel van mentve a törvény hatálya alól, amely a férjéhez kötötte. Amíg tehát él a férje, házasságtörőnek számít, ha más férfié lesz, de ha meghalt a férje, megszabadul a törvényes kötöttségtől, és már nem házasságtörő, ha más férfié lesz… 

…A hitben erőtlent fogadjátok be, de ne azért, hogy nézeteit bírálgassátok…

…Mi erősek pedig tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk, és ne a magunk kedvére éljünk…

Az a jó a Bibliában – sőt, bármely vallás bármely vallási szövegében -, hogy bármi és annak az ellenkezője is alátámasztható a segítségével. Mindenki azt magyaráz bele, amit akar. Ami az érdekében áll.

Pál apostol rohadtul régen élt, már ha élt. Ferenc pápa most él, ahogy mi is most élünk. Igen sok dolog változott 2000 év alatt, de valami örök. Az emberi gonoszság és ostobaság. Attól képtelenség megszabadulni. Kötve hiszem, hogy Pál apostol azért írta az irgalmatlanul hosszú leveleit a rómaiaknak, hogy 2020-ban egy firkász arra hivatkozva hülyézze le a pápát egy csúti kocafocista érdekében.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.