Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Másnak látszanak, de pont olyanok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A múlt heti franciaországi bestiális merénylettől zeng napok óta a sajtó, és feltehetően így lesz ez még legalább egy hétig. Az M1 igyekezett minél frissebb és jólértesültebb lenni, tette ezt a tőlük megszokott igénytelenséggel, elképesztően trehány módon lapátolva össze az információkat. Eleinte úgy fogalmaztak, hogy egy csecsen származású férfi követte el a gyilkosságot, feltehetően az egyik diák apja, aki Moszkvában született 2002-ben – fel sem tűnt nekik, hogy így a történet képtelenné vált, hiszen mégsem lehetett középiskolás gyermeke valakinek, aki maga is csak 18 esztendős. A lényeg persze nem ez volt, az ügy értékes hozadéka, hogy ismét lehet beszélni Európa haláltusájáról, meg is szólal mindenki, aki csak teheti, napjainkat a vészharangok zúgása tölti be.

Mi vagyunk a jövő letéteményesei, halljuk naponta többször is, szakértők sokasága ecseteli, mikor, hol és miben hibázott a Nyugat, elveszejtették azt az Európát, amit mi annyira szerettünk és csodáltunk – hogy pontosan mire gondolnak, nem részletezik, még az is lehet, hogy az inkvizícióra, ki tudja? Nálunk béke van, nyugalom, bennünket irigyelnek azoknak az országoknak a lakói, amelyeket elözönlöttek a barbárok, bezzeg mi biztonságban élhetünk. Itt nincsenek problémák, bizonyos történéseket felfúj az ellenzék, aztán a vízióikkal Brüsszelig szaladnak és úgy adják elő, hogy itt diktatúra van. Nagy hullámokat gerjesztett Dúró Dóra könyvdarálása, Toroczkai László is megszólalt ezzel kapcsolatban, kifejtette, a képmutató balliberálisok könyvégetést, sőt, egyenesen vészkorszakot vizionálnak, holott a képviselőnő nem egy könyvet, hanem egy propagandakiadványt és annak a tartalmát akarta megsemmisíteni.

Dúró Dórával azért nincs minden rendben, bármit olvas, homoszexuális propagandát fedez fel benne, most még a mesekönyveknél tart, de később lehet, hogy mást is megpróbál majd elolvasni. A másik halálra ítélt mesekönyvben azt kifogásolta, hogy egy gyereknek két anyja van, és szerinte ez botrány. Nem tudom, hol tehetett szert tévedhetetlenségére, láttam én már nőket, akik együtt éltek, gyerekeik is voltak, nem feltételeztem, hogy csakis szexuális oka lehet ennek az életközösségnek, számtalan más okból is hozhatnak ilyen döntést, persze az is előfordulhat, hogy leszbikusok, de nem éreztem szükségét, hogy a miérten gondolkozzak, amihez amúgy nincs is semmi közöm.

Minden korban és minden országban voltak olyan megrögzött konzervatívok, akik semmiféle változást nem voltak hajlandóak elfogadni és minden erejükkel igyekeztek megakadályozni. Tulajdonképpen pontosan olyanok az effajta hagyománytisztelők, mint a szélsőséges muzulmánok, akik a legdurvább eszközöktől sem riadnak vissza, ha szent háborújukhoz szükségesnek vélik. A franciaországi háborodott csecsen lefejezett egy tanárt, a magyarországi Mi Hazánk mesekönyveket pusztít, a kettő nem ugyanaz, mégis erős a párhuzam a kettő között.

Nem hiszem, hogy a francia médiában most turnézna valami szélsőséges iszlám vallású stúdióról stúdióra és azt magyarázgatná, miért is jogos a prófétát meggyalázó tanár elpusztítása, azt meg főleg nem tartom elképzelhetőnek, hogy a francia kormánynak ehhez ne lenne egy szava se. És nemcsak azért, mert ott vér is folyt, természetesen a gyilkosságok ellen fel kell lépni, de nem utolsó sorban az európai értékek védelméről van szó. Ilyen alapérték a liberalizmus, az elfogadás képessége, hiszen ez minden haladás alapja. Nem szabad megengedni, hogy bármiféle szélsőséges a szabadságunkat akarja elvenni, márpedig erre törekszenek az iszlám szélsőségesek, és ezt akarják a szélsőséges keresztények is.

Látszólag különbözik a kettő, az egyik keresztes zászlót lobogtat, a másik a félhold fedezékéből teszi, de mind a kettő le akarja igázni a többi embert, akik merészelnek másmilyenek lenni, mint ők. Másnak látszanak, de valójában ugyanazok.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.