Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez lassan már bünetetőjogi kategória

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egészen biztosan hallottak a legtöbben olvasóink közül is arról a szörnyű gyilkosságról, ami nemrégiben történt Franciaországban. Egy elmebeteg vallásfanatikus megölt és lefejezett egy francia tanárt azért, mert az óráján Mohamed próféta karikatúráival szemléltette a szólásszabadságot. Tettére semmilyen épeszű magyarázat nincs, ezzel mindenki tisztában van. Egy ilyen elmebetegnek semmi keresnivalója nincs nem csak a francia társadalomban, de sehol a világon. Nem élte meg, hogy rácsok mögött kelljen letöltenie hátralevő életét, ugyanis rátámadt a rendőrökre, akik agyonlőtték. Úgy hiszem, ez megváltás volt számára, hiszen ennél jóval fájdalmasabb sorsot érdemelt volna egy ilyen hidegvérű gyilkos. Ez egy olyan barbár tett volt, ami egészen biztosan nem osztja meg a jobb és baloldalt, hiszen abban mindenki egyetért, hogy egy ilyen eset elítélendő. Abban is egyetért mindenki, hogy itt nem egy egyszerű elmebetegről van szó, hanem egy olyan vallásfanatikusról, akinek az agyára ment a Korán olvasása.

Tehát kijelenthetjük, hogy ez egy vallással összeköthető gyilkosság volt, ezért teljesen jogos az is, hogy most párbeszéd kezdődik a Franciaországban élő iszlamistákkal kapcsolatban. Érthető a felháborodás, és az is érthető, hogy sokan válaszokat akarnak. Az viszont semennyire nincs rendben, hogy egyből megkezdődjön az ártatlanokra mutogatás és a velük szembeni gyűlölet szítása. A franciáknak ennél több eszük van, azonban úgy tűnik, idehaza ebben már nem lehetünk ennyire biztosak. A minap a 888 ugyanis egy olyan cikket jelentetett meg, ami véleményem szerint akár bíróságon is kiköthetne, abban ugyanis olyan dolgokat állítanak, amelyek egészen egyszerűen nem igazak, sőt, egyenesen ordas hazugságok. De lássuk, miről van szó.

Ezek után azt gondolom, hálát kell adni a Jóistennek és a magyarok józanságának, hogy nem más, mint Orbán Viktor a magyarok miniszterelnöke. Ha ugyanis nem ő lenne, akkor ez a szörnyűség akár Magyarországon is megtörténhetett volna. S ha az emberek túlnyomó többsége nem értett volna egyet határozott fellépésével, akkor 2018-ban nem választották volna újra kétharmados többséggel.

Adjon hálát a Jóistennek az, akinek két anyja van. Orbán Viktorért meg pláne ne hálálkodjon itt senki, mert akkora rombolást talán senki sem hajtott végre Magyarországon békeidőben, mint Felcsút géniusza. Nem Orbán Viktornak köszönhető az, hogy ide nem jöttek iszlamista terroristák, hiszen ez nem egyetlen embertől függ. Ezzel szemben például Orbán maga csempészte ide Gruevszkit, aki egy elítélt bűnöző, nem is beszélve az azeri baltás gyilkosról, akit meg gond nélkül hazaengedett. Tovább is van, mondjam még? Hogy iszlamista terroristát pont nem engedett be, az nagyszerű, de nem tőle függött száz százalékban. Franciaország gyarmattartó ország volt, aminek következtében később igen sok muszlim érkezett az országba a korábban megszállt területekről. Ráadásul ez a jelen tragédia esetében irreleváns is, hiszen egy csecsen férfi volt a gyilkos.

Orbán menekültellenes politikájával egyre többen egyetértenek, ezt úgy hiszem, nem tagadja senki, csak ha belegondolunk, hogy ez hosszútávon hova vezet, akkor szembesülünk azzal, hogy elvágtuk magunkat a külvilágtól. Hogy ezzel sokak szerint nincs semmi probléma? Rendben, ez is egy elfogadható álláspont, de nem lennék teljes mértékig meggyőződve arról, hogy az emberek valóban kétharmada tart minden idegentől. De haladjunk tovább, és lássuk, mire mondtam azt, hogy akár még a bíróságon is támadható állításoktól hemzseg az iromány:

Ha az ön hátán is futkos a hideg a lefejezés szörnyűséges párizsi története és a 2022-ben hatalomra készülő baloldal képviselőitől származó idézetek olvastán, akkor nyugodtan mondhatom, nincs egyedül.
Ha rajtuk múlna, nem kétséges, ők már holnap beengednék az illegális menekülteket. Tisztán látszik: a baloldal Brüsszellel, Sorossal egyetemben a párizsi szörnyűség oldalán áll.

A propagandista által felsorolt idézetektől most eltekintenék, hiszen nyilvánvalóan kontextusból kiragadott marhaságokkal van teli az egész cikk. De hát mit is lehet várni a kormánypropagandától? Viszont az, hogy valakinek van mersze azt állítani, hogy a baloldal – itt nyilvánvalóan mindenkire gondolt, aki nem a Fidesszel azonosítja magát – a párizsi gyilkos oldalán áll, az igen erős rágalom. Egy ilyen kijelentést azért nem lehet csak úgy elengedni, akár kampány van, akár nincs. Ennél mocskosabb kijelentést nehéz lett volna megereszteni egy ilyen hírrel kapcsolatban, hiszen a szerző célja lényegében az volt, hogy egy tragédiát arra használjon fel, hogy megpróbálja lejáratni az ellenzéket. A kettőnek abszolút semmi köze nincs egymáshoz, mégis megpróbálkozott vele ez a szerencsétlen. Nem is igazán lehet erre már mit mondani. És hol vannak még a választások?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.