Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Túl sok van a rovásotokon, túl messzire rúgtátok a labdát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Vhattafakk???” Nyomni kell a fúrót. Előbb-utóbb mélyebbre megy az. Migránsok, libsik, zsidók, romák, sorosisták, brüsszeliták, gyurcsányisták, momentumosok, tetováltak, leszbikusok, melegek, szegények, transzvesztiták, hajléktalanok, arabok, négerek, iszlamisták, csak élettársak, ateisták, betegek, otthoni ápolásra szorulók, SZFE-s polgárok, munkájukat éppen elveszítők. Valakit esetleg kihagytam? Ha igen, bocsánat, gondolom, a lista még bővülni fog. Valakiket mindig kell utálni, de azért szerintem ez egy csokorba szedve így is igen komoly.

Figyelj, Viktorka! Egy miniszterelnöknek nem ez lenne a feladata, azt azért vágod, nem? Mármint nem az, hogy ellenségeket jelöljön ki lépten-nyomon, és társadalmi csoportokat, vallási, világnézeti közösségeket, különböző szexuális irányultságú embereket szembeállítson egymással, és gerjessze a feszültséget közöttük. Pontosan ennek az ellenkezőjét kéne tenned ahhoz, hogy igazi államférfi legyen belőled. Konkrétan a megbékélést, az elfogadást, a segítségnyújtást és hasonlókat kéne szorgalmaznod. Na most te ezeket a fogalmakat kurvára nem ismered. Te csak a bosszút, az aljaskodást, a szemétkedést és természetesen a lopást, csalást, hazudozást ismered. Ez a zéró pont. Innen kell elindulnunk veled és a szolgáiddal kapcsolatban. Erre van igény? Nyilván a rajongóidnak igen, ők isszák a szavaidat, maguk alá pisilnek örömükben ha te hozzájuk szólsz. Ha kell, cukisodsz, ha kell, viszkető tenyérrel és Chuck Norrisszal az anyósülésen játszod a kemény utcai harcost. A macsó, heteroszexuális, libernyákverő királyfit. Amit a közönség és a Habony-féle, közpénzből háromnaponta elvégzett közvéleménykutatások megkívánnak. Ha kell, te akármit eljátszol a kamerának, szerintem idén még az Oscar-díjra is jelölni fognak. A legjobb rendezésért és férfi főszerepért egyszerre.

A legjobban az az alakításod tetszik, amikor az országban zajló eseményekről tudomást sem veszel, pedig mindenki tudja, hogy minden mögött te állsz. Te irányítasz mindenkit, és miközben az alattvalóid végrehajtják az utasításaidat, te szotyizol a díszpáholyban, röpködsz a katonai magángépeden vagy éppen nyaralgatsz az Adrián. Ha megkérdeznek, te üzleti ügyekkel nem foglakozol, holott mindenki tudja, hogy Mészáros a te alteregód. És vajon még hány ilyen dublőröd lehet? Most éppen a melegek torkára tetted rá a kést, most éppen őket „buzerálod”, hogy egy hozzád illő primitív kifejezéssel éljek. Undorító ez a kirekesztés, ez a megbélyegzés, ez a modernkori inkvizíció, amit itt 2020-ban szemrebbenés nélkül véghez viszel. Vagy említhetem a SZFE elleni gusztustalan támadásodat a gépesített lövésszel az élen.

Mi lesz még? Nem bírjátok ha valaki a szemetek közé köp, mi? Nem bírjátok a kritikát, főleg azt nem, aminek alapja is van, nem úgy, mint a tieteknek, ami általában hazug és aljas. Kit érdekel, ha a cél szentesíti az eszközt, nemdebár? Többet költöttetek a borsodi kampányban? Csaltatok? Megvettétek a szegény szavazókat? Krumpli szavazást csináltatok megint? Majd kifizetitek a büntit, ha egyáltalán lesz belőle bünti. A mi pénzünkből nektek semmi sem drága, főleg ha a ti zsebetekről van szó. Azt pedig meg kell tömni, és utána meg kell védeni mindenáron. Nincs más alternatíva, nincs más opció: vagy ti vagy senki. Nálad okosabb ember ebben az országban még nem jött világra, itt te mindenkinél jobban tudsz mindent, kár is ezen lamentálni. Egy született zseni vagy, egy géniusz. Kár itt erőlködni, mert aki azt teszi, hosszú távon veled szemben rá fog baszni. Még az is lehet, hogy elüti egy autó, vagy megáll a szíve, vagy ki tudja, milyen szerencsétlenség éri. Úgyhogy nyugi van. Bocsánat, nix ugribugri, mert te majd tudod. Te majd megmondod. Vagy megmondjátok. Mikor hogy. Ha kizökkensz a szerepedből, akkor a nyelvtan valahogy mindig összegabalyodik a személyi kultusszal. Én, mármint te. Ti, mármint te. Ő, mármint te. Mi, mármint mi, a libernyákok. Ti, azaz mimagyarok és nemzethykereszténydemokraták. Ők, vagyis mi, a mások. Valahogy így beszélsz, és így ártasz te. 

De van egy rossz hírem. Ezek az SZFE-s diákok és tanárok csúnyán beintettek neked. Őket nem fogod tudni elvinni a hátadon, mint a libernyákokat. Ők most megmutatják neked a tükröt, te lázadó hős.

Meg itt van ez az „el a kezekkel a gyerekeinktől” dumád, amit azóta minden veled egy követ fújó szállóigeként idéz lépten-nyomon. Miről beszélsz? Miről beszélsz te, aki dugdosod, agyonhallgatod, azaz felmented a Kaleta nevű főpedofilt? Te, akinek a fő taktikája az, hogy amiről nem beszélünk, az nincs. Ennyire félsz már mindenkitől? Ennyire eluralkodott rajtad a paranoia? 

Csúnya másfél év elé nézünk, jön a járvány legjava, jönnek a választások, az Unió remélhetőleg bekeményít, még az is lehet, hogy euróeső helyett a fekália fog a fejetekre hullani. Már nincs idő visszakozni, már túl sok van a rovásotokon, már túl messzire rúgtátok a labdát. Itt már kevés lesz a függöny mögé bújni. De még mindig nem lenne késő emberségesnek lenni, és végre kormányozni ezt a süllyedő félben lévő országot, ami 10 év alatt valahogy nem jött össze. De gyanítom, ha ez eddig nem volt opció, akkor ezután sem lesz benne a pakliban. Kár. Nagy kár. 

Ahogy az egyik kedvenc sorozatomban elhangzik: Winter is coming. (Közeleg a tél.) Majd minden kiderül, és el fog jönni az igazság órája. Nagyon várjuk már. Nagyon.