Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A valóság a mozin kívül van. Váltsátok vissza a jegyeket, és gyertek ki a fényre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez a tolvajok fejedelme azt meri mondani, hogy az Európai Unió a legkorruptabb intézmény, meg a németek, az osztrákok és az északi országok? Ez veri a nyálát, hogy jó-jó, itt is van egy kis korrupció, de bezzeg ott? Mindenki nézze meg, mi folyik a globális térben, mi itt is kismiskák vagyunk a nagyokhoz képest. Ez az ember meri lespekulánsozni Soros Györgyöt? Nem tudom, szerintem inkább büszkék lehetnénk, hogy van egy magyar származású milliárdosunk, aki nem mellesleg a vagyonából jó ügyeket finanszíroz. Ezt az embert külföldi egyetemeken tanítják, és élő legendaként tekintenek rá a pénzügyi világban. Kikérik a véleményét, és nem azért mert egy idióta barom, hanem mert egy befektetési zseni. Aki történetesen érdekelt a működő demokráciákban, a nyitott és elfogadó társadalmakban, és hatalmas nagy hangsúlyt fektet a tanításra és kutatásra. Ennyi erővel Orbán nyugodtan basztathatná Elon Muskot, Warren Buffetet, Bill Gatest, és még sorolhatnám a nagyágyukat, akik szintén a tőzsdén gazdagodtak meg.

De a forgatókönyvet már megírta évekkel ezelőtt Finkelstein, ahogy az egyik munkatársától megtudhattuk. Gondolt egyet, és rábökött Sorosra. Zsidó is, gazdag is, mi kell még? Ennyi bőven elég ahhoz, hogy az egybitesek ökölrázva utálják, és minden baj forrásának kikiáltsák. Aztán a fideszes közrádióban úgy beszél róla – mit beszél… mesél -, mint az óvodában a dadus a gyerekeknek. Van az a csúnya Soros, aki odamegy Brüsszelbe, megvesz mindenkit zsebből, azok meg azt csinálják, amit ez mond nekik. Meg a Soros egyébként magyar újszülött gyerekeket eszik ebédre, és mellé keresztény szűzlányok vérét issza. És jó lenne már elzavarni onnan, mert úgy járkál ott ki és be, mint a macska a forró kása körül. És ennyivel el is lehet intézni. És ezt kurva sokan elhiszik, és bólogatnak a Sokol rádió előtt, hogy így igaz, meg tyűha, mert hát a mi mázsa feletti, krákogó libernyákvadászunk az egyedüli, aki ki mer állni ellene. Atyaég! 

Akkor elmondom, én hogy látom. Szerintem Orbánnál nagyobb spekulánst még nem látott az Európai Unió. Felforgató, tolvaj, hazug pávatáncos. A járvány idején Matolcsyval vállvetve nyerészkedik a forinton, kedves hívek. A csőd szélén álló cégeket, vállalatokat szarért, húgyért felvásároltatja a mi adóforintjainkon, utána pedig strómanokon keresztül átjátssza a klientúrának. Lenyúl és elkótyavetyél mindent. Amikor azt mondja, munkahelyeket teremt, akkor valójában látszatberuházásokat csinál túlárazva a haverjaival, amit természetesen mi fizetünk. Eladósítja Kínának és az oroszoknak az országot, állampapírokat bocsáttat ki, letelepedési kötvényekkel üzletel, amit szintén velünk fizetett meg. Elvon az önkormányzatoktól, miközben külföldön ruház be. Mészárosé már a fél ország, de már a határon túl is felvásárolt egy rakás mindent, amit lehetett. Ami nem jön be, azt visszaveteti az állammal, vagyis velünk, mert szopjunk mi vele (lásd: Mátrai Erőmű). Neki semmi nem drága, ha a hatalomról van szó. Akkor ki itt a spekuláns, okoskodó, ügyeskedő, taktikázó rosszarc?

Úgy van, a Soros. Aki valahol brutálisan mellényúlt ezzel a felcsúti gátlástalannal. Nagyon elszámolta magát Gyuri bácsi a Fidesszel, ezt már ő is tudja. Mert gondolom, akkor is a jó szándék vezérelte a fiatal demokratákkal kapcsolatban. A Bibós srácok révén a szocialista rendszer megdöntőit próbálta segíteni. Hát benézte. Majdnem olyan, mint amikor a kakukk a saját tojását mással kelteti ki, és utána meg néz, hogy nem az bújik ki a tojásból, aminek kellene. Ezek sem ennek készültek a keltetőben, az biztos. Ha tehetné, szerintem visszacsinálna mindent az öreg, de erre mondaná a bölcs Viktor, hogy késő bánat, eb gondolat. Ez már egy életre el lett baszva, méghozzá nem kicsit, hanem nagyon.

De valami baj azért van, mert vonyít, mint a fába szorult féreg, recseg a plafon a feje felett, és úgy tűnik, be is van szarva. Kezd a kör bezárulni, és már nem lesz hova hátrálni. Ezt a hülye dumát minden héten elő lehet adni a Kossuth rádióban, attól még nem lesz igaz. Lehet mindenkit hibáztatni, okolni, szidni, de ezt a szart akkor is te hordtad össze, nem fogjuk eltakarítani helyetted. Az Unió végre eljutott arra pontra, hogy tenni kell valamit, mert különben késő lesz. Ébredezni látszik az alvó sárkány, és remélem minél előbb lerázza magáról Orbánt, mint kutya a bolhát.

Nem értitek, hívek? A nagy varázsló olyan filmet vetít nektek, amit csak ti láttok annak, ami. A valóság a mozin kívül van. Váltsátok vissza a jegyeket, és minél előbb gyertek ki a fényre, talán még nem késő. Mert ennek a rendszernek vége lesz, de ha még sokáig húzzuk, szerintem nagyon csúnya lesz az a vég. Higgyetek nekem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!