Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem mindegy, hogy az alattvalók profittermelő képessége a bölcsőtől a koporsóig mennyi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Konvertálás

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Sehova a jó helyről. Na, jó. Bárhova, csak ide ne. Mert nem történt meg a kend átalakítása. Igen. Kend forszírozta ezt a konvertálás dolgot. Én azt se tudtam eddig, hogy van. De a Tomi elmagyarázta. Ő autista. Most konvertálták át árveréssel a városi devizahiteles lakásukból a falunkba. Bűnhődő albérlővé és kereszténnyé, mert a mi sulink katolikus, másik iskola meg nincs itt. Azt már tudja kend, ebbe az országba csak átalakított magyarokat hoznak. Például magyarosított full keresztény örményt, aki magyarosan, államtitkári szinten elsumákolja, hogy ölik őket a muszlimok. 

De erről majd hosszabban írok, hátha megérti kend a „legújabb bukásra ítélt sorosista haditervet”. Egy bennfentes Soros ösztöndíjas ismertetette a tévéjükben, aki úgy tesz, hogy nem az, burkoltan zsidózik, de főleg nem Soros, sőt soron kívüli automatikus közpénznyelő. 

Lényeg a lényeg! Nem érti a magyaroschkereszténykonzervatív nyelvet kend. Már jövetbe, menetből migráns lesz, és majd jól becsukják az elkülönítőbe hiába lobogtatja nekik a latinul írott zágoni keresztlevelét. Tolmácsot meg direkt nem adnak kendnek, mert kend nem USA nagykövet, gatyában a hadiluxus röpcsin. Na. Sejti már mi lehet a konvertálás?

Nem. A luxusjacht, helikopter, repülő az csak sima bugris tempó. Kivagyiság. Megtehetem. Ezt is! Fizeti az unió! Ha meg nem, akkor ti fogjátok, mindent, beszopó csórikáim! Hellóka!

És az egyházvásárlások és templomépítések után kastélybizniszben is utazó Soros-különítményesek (pardon ösztöndíjasok) és a közpénzen bevásárolt fidesztáboripapok tíz éve tartó alattomos szociális terrorjának tetőzése idején…

Nem folytathatom, mert megint beszólt a Tomi a levezetésbe. Hosszan. 

Rövidítem: Otthon kell maradni, mert a vírus. Mantrázzák. Mégse halt bele egyetlen hajléktalan se. Vagy mindnyájukat leltárba vették, vagyis börtönbe csukták? Vagy ha nincs otthona se, akkor már eleve nincs ő maga se, tehát nem fertőződhet/halhat? Aha! Harmadával csökkent a szegénység. (A két mintaszapora miniszternaccsága már kénytelen a kastéllyal nem rendelkező gazdagoknak gyűjteni az uraktól levetett használt ruhát.)

A szegényharmadolás magyar nyelvre konvertálva azt jelenti, hogy a szegények harmada félanalfabétává konvertált, engedelmes, bennszülött alattvalóként a kormány terveinek megfelelően önállóan átcsusszant a szándékosan szétcincált szociális háló egyre táguló lyukain, és beledöglött abba, hogy rádőlt az egészségügyi ellátórendszer. Mindez azért történt, mert az üzlettárs egyházakkal seftelve osztoznak a tb- és nyugdíjkasszán, és nem mindegy, hogy az alattvalók profittermelő képessége a bölcsőtől a koporsóig mennyi. 

Ezeket mind az autista Tomitól tudom. Az okos felnőttektől nem. Jól van! A paragrafusokkal dekázó házi tündérkéjük is ezt mondta: „a kormány életpályát kínál a bölcsödétől a nyugdíjig”, vagyis az egyházi bölcsödétől az egyházi temetőig. 

Tessék tudni róla. Az örmény-azeri konvertálóst is a Tomi magyarázta el nekem. A nagyi szerint azért lát a Tomi mindent másképpen, mert ő az eredeti gyári programja szerint működik: ember. Minket pedig folyvást konvertálnak össze-vissza, hogy a rendszer alkalmas fogaskerekeivé váljunk, vagyis humán erőforrásként a hasznukra legyünk. És még mondott másik idegen szóval is valamit, de nem vacakolok már vele, ide írom úgy, ahogy mondta, kend meg azt kezd vele, amit akar: „konvertálásnak az inkompatibilis rendszerek esetében van jelentősége”. 

És példának felhozta a Tarajos Hörcsög prüszköléseit a diplomáciai szérűskertben, de ettől nem lettem okosabb. Sőt. Attól se, hogy felhozta nekem a kubai VIT küldött, 15 millió magyarnak éneklő Szocialista Kultúráért kitüntetettjéből miként lett Lovagkeresztes, „Megfeszített” és „Trianon” rockoperás Kossuth-díjas. Mikor aztán a példabeszédet megfejelte még azzal is, hogy a kommunista koszton pendült egykori libernyák expolgármester, most a csúcsra járatott narancsterror idején azon aggódik, hogy az esetleges ’22-es buktájuk esetén tanácsköztársaság típusú vendetta lesz, mert még mindig sok prolit hagytak életben, akik ráadásul egyre morcosabbak, hát akkor egyszerűen lefagyott az agyam.

Viszont a Tom-féle örmény-azeri meccs levezetést értem. Az azeri baltás a múltkor itt nem üldözte, hanem ágyban találta az örmény keresztényt. De a Soros-ösztöndíjasoknak egy magyar balta 27%-os áfája smafu. Nagy nyereséget a fegyverüzlet és a templomépítés fial nekik. Az utóbbiért annyit kérhet a Lölö bá’, amennyit nem szégyell a köbön. Tehát a Soros-ösztöndíjasok konvertálási haditerve a Tomi-féle szabad fordításban úgy szól, hogy a Soros-ösztöndíjas magyar kormány támogatja a mohamedán azerieket, hogy azok üldözzék a keresztény örményeket, akiket majd a mi magyarrá átalakított örménykeresztény államtitkárunk ájtatos dumával jól megvéd a libernyák brüsszelitáktól,  mi meg a lebombázott templomaik újjáépítésére toljuk a zsét számolatlanul a kétfülű csúti kasszába.

Na, erre varrjon gombot kend, ne a Bajszi bácsi bokacsattogtatós vitézeinek 200 ezres kacagányára!

És máris jajnekem! Mert már megint eszembe jutott valami. Egyből kettős hiba, ami három: 1. gondolkodom, méghozzá Soros-ösztöndíjas módival, ennek következtében 2. Horthy nem volt magyar, mert az unokája muszlim és 3. a keresztény Európáért harcoló mostani magyar Führer a pályája kezdetén evett az amerikai zsidó alapítvány tenyeréből, és utána konvertálta étkészlete szentfazekává az országot, amiből most kedve szerint csipeget. Horthy, a „minta államférfi” pedig fordítva. Húúúúú de ciki! Ha ezt az e-mailt anyu felplankolja, akkor nekem az anyu megbízásából eljáró Mikulás hót ziher, hogy virgáccsá konvertálja a beígért új okos telót.

Bütyökfalva, 2020. október 8.                                             

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.