Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Egy galaxis választja el a homofóbiával házaló miniszterelnököt a jogos elszámoltatást követelő utcai polgártól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rendben, ez egy kurvára beteg ország. Aki akar, most kezdjen el bátran jajveszékelni azért, mert csúnya szót használok – szoktam és szinte biztosra állítom, hogy fogok a jövőben is ilyen kifejezéseket használni -, mert szépen is lehet. Jelzem: nem, egyáltalán nem lehet szépen. Ahogy egy tömeggyilkosra sem mondjuk azt, hogy haszontalan, egy pedofilra sem, hogy huncut. Mert a szavaknak ereje van, de gyengesége is, ha a bűnt tompítjuk velük.

Szóval ez egy kurvára beteg ország. Az egy dolog – nem mellékes távolról sem -, hogy mi bírt kicsúszni a csúti száján akkor, amikor mikrofont toltak elé, és pontosan tudta, hogy nem a libaszaros árokparton cseverészik a félhülye haverjával, hanem egy országhoz beszél. Akár azt is gondolhatnám – ha annyira szelíd lelkű és jóindulatú lennék, amilyen pedig nem vagyok -, hogy véletlen baleset csupán, kiszaladt, mint az akaratlan fing. De nem, erről szó sincs. Mutatom:

Facebook/Fidesz

Ezzel kampányol a kormánypárt. Az engem nem különösebben érdekel, hogy egy bugrisnak milyen zavaros gondolatai vannak, ameddig azokat nem böfögi bele egy ország arcába. Amint azonban megteszi, ráadásul miniszterelnökként teszi meg, már igenis van hozzá közöm. Akkor is, ha soha életemben nem szavaznék rá.

Kik hagyják békén kinek a gyerekeit, te nyomorult? A te kölkeid már felnőttek, ha nem születtek eleve homoszexuálisnak, semmi veszély nem fenyegeti őket. Az én gyerekeimhez és a mások gyerekeihez pedig semmi közöd. Ámazonban nekem van ahhoz közöm, hogy az ország, melyben élni próbálok, politikai haszonszerzés véreres és jól látható okán nem egyszerűen elfogadhatónak, hanem kimondottan üdvözlendő és helyes magatartásnak igyekszik beállítani azt, amiért minden normális országban mélységes társadalmi megvetés, bizonyos esetekben börtön járna.

Ki a tököm akar egy homofób, fajgyűlölő, náci országban élni? Miért kellene nekem tudomásul vennem, pláne szó nélkül eltűrnöm ezeket az aljas, bűzös gazemberségeket? Komolyan van ebben az országban annyi mocsárlakó, büdösszájú náci fasz, amennyi képes hatalomban tartani ezt a magyarok szégyenét?

Vörös vonal, mi? Gazember. Látni akarom, ahogy vezetőszáron visznek a bíró elé. Aki képes azt tenni egy országgal, amit Orbán és bandája tett, annak börtönben a helye. És egyáltalán nem érdekel a finomlelkűek panasza és hüppögése, hogy hát akkor mi mennyivel vagyunk jobbak ezeknél? Sokkal, bazd meg, sokkal! Egy galaxis választja el a homofóbiával házaló miniszterelnököt a jogos elszámoltatást követelő utcai polgártól.

Hogy jön ahhoz ez a senki és az összes csahos, bélférges kutyája, hogy már nem csupán kirabolja, de rettegésben is tartsa az embereket? Európa kellős közepén, egy uniós tagállam első számú keresztapja bele meri böfögni a rádió mikrofonjába, hogy mit tart kívánatos viselkedésnek az őt imádó hívek részéről. Holnap mi lesz? Agyon lehet verni a melegeket, vagy csak addig szabad rugdosni őket, ameddig el nem ájulnak? Hány – Orbánhoz hasonló – idióta barom fogja felhatalmazva érezni magát arra, hogy rendet tegyen? Hogy megvédje a gyerekeit? Mindenki más gyerekei háta mögé bújva? Mert ez a figura arról beszél. Hogy meg kell védeni a gyerekeket a homoszexuálisoktól.

Közben valószínűleg nem homofób. Egyszerűen aljas gazember. A fejére szakad az összelopott-összehazudott birodalma, fosik, és ezt találta ki. Neki aztán édes mindegy, ha a fél ország belefullad a saját vérébe, ha egymást kezdjük irtani, ha melegek és meleg fiatalok szülei halálfélelemben élnek, mert a saját miniszterelnökük prédaként lökte őket a porondra. Ennek az aljas gazembernek mindegy, csak hatalomban maradhasson.

Beszéltünk már arról, hogy Orbán bármire képes a hatalomban maradásért. Bármire. Na, ez egy ilyen bármi. És ez csak egy, a sok közül. Biztos vagyok abban, hogy elmegy a végsőkig. Ez még csak a kezdet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.