Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha a Lőrinc nevén van, akkor nem tudják ellopni, nem érted?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha eddig valaki még nem tudta volna, akkor itt van, tessék:

Mi, ezt sokszor kijelentettük már, de a nemzeti oldal – ha tetszik – ellenzékben van.

Ifj. Lomnici Zoli lerántotta a leplet, mert ezt ez idáig senki nem tudta. Tehát 10 éve volt a rendszerváltás, és azóta a Fidesz ellenzékben van (itt megtekinthető az egész borzasztó okfejtés). Nem tudom, hogy ezek után kell-e még valamiről beszélni?

Valószínűnek tartom, hogy a történelemkönyvek is így, ennek megfelelően lesznek átírva. Kurva szar érzés lehet mártírból egoista áldozattá válni. Kegyetlen az élet. Mielőtt ezek átügyeskedték maguknak a kormányrudat 2010-ben, és „rendszert váltottak”, mindenhol azt  üvöltözték, hogy a haza, mármint a többségnek hazudott kisebbség, azazhogy a Fidesz nem lehet ellenzékben. Azóta ugyan ha csalással is, de behúzták a harmadik kétharmadot is, amellyel úgy élnek vissza, ahogy akarnak, de még mindig sír a szájuk, hogy ellenzékben vannak. Atyaég!

Ezek után min csodálkozunk ebben a feje tetejére állított országban? Ezek mazochisták, komolyan mondom. Egy óvodás csoport nem tudna ekkora sértődött hisztit levágni, mint ezek. Minden áldott nap hülyének néznek mindenkit, törvényesen rabolnak, hazudoznak, betiltanak mindent, és még mindig ők vannak ellenzékben. Nem vagy bolond, kedves olvasó, ne aggódj, nem mi hülyültünk meg. Én sem akarom elhinni, ami itt megy, de ez a valóság. Nem pártok, értékek, ideológiák, hanem egy kettészakadt ország felett megy az adok-kapok. Nincs konzervatív, liberális, demokratikus, jobboldali, baloldali – honnan is lenne? -, amikor az emberek azt sem tudják, mit jelentenek ezek a szavak. Pláne az a szó, hogy demokrácia.

Helyette van libsi, libernyák, komcsi, zsidó. És vannak ők, az ellenzékiek, a nemzeti oldal, akik vért izzadva védik a hazát. Kitől? Elmondom. A külső hatalmaktól, akik meg akarják szerezni az identitásunkat, az anyanyelvünket és a vízkészleteinket. Ezek a láthatatlan erők éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy itt mindent megszerezzenek. Ennyi. Ha nem hiszed, járj utána. Ha bizonyíték kell, akkor fizess elő az UFO-magazinra. A vízkészleteinket úgy védik, hogy felvásárolják a mi adóforintjainkon a Balatont, és utána visszajátsszák strómanokon keresztül maguknak. Szegények. Más sem hiányzott nekik a sok napi teendő mellett, minthogy megvédjék, és a saját nevükre írassák az országot, nehogy a háttérhatalmak tegyék ezt meg. Ha a Lőrinc nevén van, akkor nem tudják ellopni, nem érted? Ez a csel. Ez nem bűncselekmény, hanem áldozatvállalás. Aki ezt nem tudja felfogni, az hazaáruló, mert csak egy libsi szar hagyná, hogy a sok izraeli ellopja az országából a vizet. Vagy a földeket. Muszáj mindent a nemzeti érzelműekre íratni, nehogy a labanc idejöjjön, és jól ellopja. Be kell biztosítani magát szegény nemzeti oldalnak azokra az időkre, amikor esetleg nem ők lennének ellenzékben. Bár ezek mindig ellenzékben vannak és lesznek, és ha bármiért vállalni kellene a felelősséget, akkor a válasz: „elmúltnyolcév”, Brüsszel, Gyurcsány és Soros.

Meg az milyen lenne már, ha a magyar világnyelv lenne, mint az angol, spanyol vagy a francia? Mindenki magyarul beszélne, mi meg itt állnánk némán, mert ellopták az anyanyelvünket, és mindennek a tetejébe mondjuk ezt huszárruhában vagy matyóhímzéses ruciban tennék?

A hívek meg már maguktól gyártják a konteókat és sopánkodnak, hogy szegény Viktor. Azt mindenki bántja, gáncsolja, támadja. Még jó, hogy a Szűzanya és a Jóisten vele vagy felette vannak, és fogják az enyves kezecskéjét, amit minden nap meg kéne csókolni, annyit dolgozik értünk. És mi ezt nem vesszük észre, nem látjuk, mi munka és odaadás van a nemzeti oldalon. Mi csak oknyomozunk, tényfeltárunk, szaladgálunk az Európai Unióhoz, tüntizünk, pedig nehogy azt higgyük, hogy más jobb lenne. Ezek legalább nem adják a multiknak, hanem amit tőlünk ellopnak, azt este szétosztják maguk között. Ez mindenhol így megy, nem tudtad? Azt hitted, hogy más országokban ez másképp van? Te ennyire hülye vagy? Ott még durvább, csak az ide nem jut el, mert a háttérhatalmak blokkolják az információkat, de tegnap este a Facebookon volt egy videó, amin egy ufó virágot szedett a Kilimandzsáró tetején, azt megosztottam, mert az tuti igaz. Ezért van az, hogy ha itt bárki bármit csinál, akkor nem kell bizonyítani semmit, elég ha ráfogja a Sorosra. Az bőven elég, még sok is. Kurva drága minden, nincs elég pénz, alig jövünk ki a fizetésből, na és akkor mi van? Nem a Viktor miatt van, hanem a libsik miatt, akik mindig lázadoznak, és nem akarnak dolgozni, nem akarnak hazait venni és tagadják Trianont. Mocskos egy népség.

Igazad van, Zoli. Nem is akarok veled vitatkozni. Amíg ezt el tudjátok adni a híveknek, és azok erre fogékonyak, addig ti mindig ellenzékben lesztek. Respekt.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.