Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tízszer annyi? Illibben normális!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az EU csalás elleni bizottsága, az OLAF közzétette legutóbbi vizsgálatainak adatait.

Magyarország jobban teljesít, sokkal jobban, mint bárki is gondolná: TÍZSZER TÖBB pénzügyi szabálytalanságot találtak, mint az összes többi uniós tagországban.

Az Európai Uniótól kapott pénzek felhasználásáról szól a jelentés, a grafikon pedig arról, mennyire nem tudnak az adott országok elszámolni a sok százezer millió euróval, amit a közös kasszából kaptak. Nem ragozom tovább, mindenki döntse el, mennyire kurva jól teljesítünk.

Mint ismert, vagy nem, Guy Verhofstadt belga EU-parlamenti képviselő, a kormány egyik legnagyobb ellensége ennyit kérdezett a jelentéssel kapcsolatban:

„Meddig fogja még az Európai Bizottság és az Európai Tanács tolerálni mindezt?”

Csatlakozom a kérdéshez. Illetve kiegészíteném azzal, hogy meddig fogja tolerálni az összes EU-intézmény a jogállamiság likvidálását, a sajtószabadság kiiktatását, a demokratikus intézmények megszüntetését, az emberi jogok semmibe vételét,  a gyűlölet szítását, az európai együttélési normák teljes semmibe vételét?

Csak azért szeretnék választ ezekre a kérdésekre, mert nincs más épeszű utunk, mint az Európai Unió, annak értékei és normái. Minden egyéb út az erőszak irányába vezet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.