Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Képzelt program egy magyar kupáról

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
 
 
A minap véletlenül a kezembe került a Puskás Arénában megrendezésre kerülő labdarúgó UEFA Szuper-kupa ünnepi műsorterve. Íme:
 
14:00: A Puskás Aréna ünnepélyes kitapétázása nemzeti konzultációs ívekkel, hogy összetartsák a betont.
15:00: Képzőművészeti kiállítás – miután Vincent van Gogh nem adta a nevét, ezért Viktor van Gőgh ön(nagy)arcképei közül vál(t)ogat Gulyás Gergely.
15:26: Magyar gazdasági csoda – Matolcsy György egyenesen néz a kamerába. Ha elmarad, akkor az SzFE tüntetés híreinek elhallgatása és élő kapcsolás Orbán Viktor konyhájába.
15:30: Sportkonferencia – Csányi Sándor tart előadást a vityalitás fontosságáról.
15:48: A Húsképű Lovag legendája – Németh Szilárd személyesen szélmalomharcol és birkózik a rezsivel, majd kétvállra fekteti.
15:56: Staféta – Kaspó Cecíliát Tiborcz István váltja a tisztivőorvosi pozícióban.
16:00: Nemzethy focialista tömegsport – 2rule mezes- és szaros honatyák mérkőzése CÖF aktivistákkal.
18:00: Kaleta Gábor egy- és szarházi vezetőknek olvas fel neresztény testi mesét képekkel illusztrálva.
18:25: A kilátogató fideszes szavazók között nagypályás rövidlátó versenyt rendeznek. A győztes jutalma egy kitöltött 2022-es választási szavazólap, illetve friss Alapjogokért Központ tagság.
18:48: Orbán Viktor őNERletrajzi könyvéből olvas fel dicső fejezeteket Rátóti Zoltán.
19:00: Orbán Viktor szóbeli nemzeti önkonzultációja az UEFA Szuper-kupa megrendezésének fontosságáról, majd tévértékelő, melyben a miniszterelnök megnyugtatja a helyszíni nézőket, hogy a vírus nem szereti a labdarúgó mérkőzéseket.
19:23: Egy a huzat (és Orbán Viktor) által becsapott kormányablak betörése és felnyergelése.
19:25: Vadász bemutató – Szikora Róbert által felajánlott gidák fejéről lő le almákat NER Vilmosként Semjén Zsolt, természetesen hátrafelé nyilazva.
19:33: Traktorbemutatót tart Orbán Viktor, melynek keretén belül bemutatja, hogy kell beszántani egy országot.
19:50: Kásler Miklós ünnepélyesen megpucolja körmeit.
19:52: Világszenzáció – Mészáros Lőrinc alulmaradt egy kiíráson. Elvesztette a Love me tendert, ezért elénekli először a „Nélküled” című dalt, majd az „Én vagyok a kis strómanó, Orbán helyett számlát adó” című ugr(at)óst.
19:59: Orbán Ráhel főhencegnő megemlítése, nehogy kimaradjon valamiből.
20:00: Tisztelgés a két résztvevő csapat előtt – Bayer Zsolt előad néhány részletet a (co)Vidnyánszky Attila által rendezett „Sevillai bordély” című álkeresztény melósdrámából, miközben Borkai Zsolt kurvák hátán mutat be magyar vándort.
20:20: Egészségügyi világsiker – Deutsch Tamás videókonferencia keretén belül felavat egy ittenszív osztályt.
20:29: Orbán Viktor ünnepélyesen megnézi, hogy úgy állnak-e a számok.
20:30: Szijjártó Péter légibemutató keretén belül helikopterrel hozza a mérkőzés labdáját. Rogán Antalnak csak a tartaléklabdák jutnak.
20:57: Polt Péter a sheepjába fúj, mire Orbán Viktor szájában összefut a nyáj.
20:58: Orbán Viktor elvégzi a kezdőrúgást, de mivel már labdából sem elég egy neki, ezért szétrúgja Szijjártó Péter home office-ban rekedt golyóit.
21:00: Elhangzik a kezdő sípszó, mire remélhetőleg megjelennek az ápolók a fehér kabátkákkal.
 
bircanyeerow

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.