Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Szerkesztőségi közlemény

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves olvasóink!

Tudjuk, hogy nagyon sokaknak tetszett az írás, mely a Nagy Nemzeti Bukta címen itt volt olvasható két órán keresztül. Olvasói jelzésre – melyet ez úton is köszönünk ismét – kellett azzal szembesülnünk, hogy akaratunkon kívül nagy valószínűséggel plágium történt. Új vendégszerző esetében – amennyiben gyanú merül fel – igyekszünk ellenőrizni, hogy saját munkáról van-e szó, elég hatékonyan ki szoktuk szűrni az idegen tollakat. Sajnálatos módon ez most nem sikerült. Amit vendégcikként kaptunk és úgy is publikáltuk, az egy Vajákos Biri néne O1G nicknéven kommentelő – sajnos, számunkra ismeretlen illető – hozzászólásaiból összeállított válogatás volt. Okos és szellemes, nagyon jó stílusban megírt kommentek. Ameddig nem tudunk megbizonyosodni arról, hogy a cikk beküldője azonos a kommentek szerzőjével, vagy sikerül valami módon elérni Vajákos Biri néne O1G-t és engedélyt kapni tőle a közlésre (természetesen őt megjelölve szerzőként), addig kénytelen vagyunk elérhetetlenné tenni a cikket.

Bocsánatot kérünk az olvasóktól és Vajákos Biri néne O1G-től is az okozott kellemetlenségekért.

Kolozsvári Szalonna és Hír-telen Beszólunk szerkesztősége

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.