Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A gyűlöletbeszéd itt kezdődik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy tűnik, nemzeti kormányunk uralkodásának tizenegyedik évében igen komoly szintre jutott el a valláskárosultak száma. Az egy dolog, hogy a kormánytagok jelentős része ma már kereszténynek vallja magát úgy, hogy ívesen tesz a kereszténységre és a vallási alapvetésekre, de már a propaganda médiájuk is teljes vallásos áhítatba merült, nem is beszélve a több tucat megmondóemberről. Egy olyan durva szintre sikerült eljutnunk, hogy a Vadhajtások nevű szélsőjobboldali uszítóoldal védte meg a keresztényi gondolatokat terjesztő Szász Péter katolikus apologétát, akinek élő videóját a Facebook törölte, majd a szerzőt 1 hónapra eltiltotta a platform használatáról. Persze már sejtheti az ember, hogy mennyire keresztényi gondolatok merülhettek fel a videóban, ha azt a Vadhajtások megvédte, ugye.

Nyilván a melegekről volt szó benne, akik olyan mértékben felhergelték a nemzeti-keresztény oldalt az elmúlt időszakban, mint talán még soha. Novák Előd nem győzte letépkedni a szivárványos zászlókat, a 888, a Magyar Nemzet pedig 0-24 órában jelentetett meg írásokat arról, hogy mennyire undorító az, hogy a főpolgármester nem ítéli el a homoszexualitást. Ez a videó is természetesen ehhez kapcsolódva született meg, és vált a jobboldal fontos videójává, amivel bizonyítottnak vélték azt, hogy a keresztényüldözés már a Facebookon is jelen van. Ez természetesen egy ócska hazugság, de mit is számít ez?

Aki isten akaratával szembeszáll, az végső soron maga okozza a kárhozatát. És jegyezzük meg, úgy az ószövetségi, mint az újszövetségi szentírás – ezt az üdvözítő sem írta felül – rögzíti, hogy azok, akik ezt a bűnt elkövetik, égbekiáltó bűnt követnek el. Vagyis istentől közvetlen megtorlást követel ez a bűn. Olyan fokú bűn, mint a szándékos kioltása az ártatlan emberi életnek. A szodómia minden formája, ahogy klasszikusan a jogrend nevezi, a természetellenes fajtalankodás és annak minden ága az abc-től  az x,y,z-ig elnevezhetik ezt bármilyen szépítő jelzővel, ez akkor is így marad és így lesz mindörökre, mert ez isten örök törvénye és isten akarata ellen való. A nemiségnek a meggyalázása, a sátáni meggyalázása.

Ezek itt fent bizonyos Szász Péter szavai, amelyeket a Facebook letiltott – véleményem szerint – érthető okokból. Ez nyilván nem a teljes videó leirata, csak annak egy része. Később Szász kifejti azt is, hogy mindenki, aki elfogadja, esetleg egyetért ezekkel az emberekkel – a homoszexualitásról beszél leginkább –, az ugyanúgy bűnösök isten előtt és pusztulásra van ítélve. Elhiszem, hogy ez szerepel a Bibliában és azt is elhiszem, hogy évszázadokkal ezelőtt ez a vélemény teljesen normális volt, de hogy a XXI. században ez nem mondható el, az egészen biztos. Aki véresen komolyan így gondolkozik, az nyugodtan vonuljon el egy szigetre, vagy zárja magára a lakása ajtaját és a négy fal között vagy egy lakatlan szigeten terjessze a hülyeségeit.

Már nem a sötét középkorban vagyunk, amikor is egy könyv különböző értelmezéseire alapozva éljük életünket. Ma valódi törvények léteznek, amelyeket a társadalomnak követnie kell. Létezik bűn – ilyen a rablás, gyilkosság vagy épp adócsalás –, azonban ezek közé nem tartozik a homoszexualitás, mint ahogy a házasság előtti szex, vagy a falánkság sem. Aki akar, higgyen a Bibliában, senki sem akadályozza meg ebben, de azt nagyon gyorsan felejtsék el, hogy arra kötelezzék a teljes lakosságot, hogy ők is ezt tegyék. A vallás nem kötelező senki számára, még akkor sem, ha egyesek ezt szeretnék elérni. A homoszexualitás nem bűn, és éppen ezért nem is büntetendő életforma.

Ezek a törvények vonatkoznak mindenkire, legyen az ember vallásos, vagy sem. Aki pedig egyes embercsoportok ellen gyűlöletbeszéddel nyomul – nehéz a fenti beszédet másnak nyilvánítani, hiszen a homoszexualitást a gyilkossággal tekinti egyenértékűnek –, az ne lepődjön meg, ha korlátozzák a szólásszabadságát. Éppen elég valláskárosult van már az országban, a francnak sem hiányzik még egy tucat ilyen, akik igéiket terjesztik a közösségi médiában. Az sem érdekel, hogy egy többezer éves könyvben leírták, hogy a homoszexualitás bűn, hiszen a Biblia nem az ország alaptörvénye, csupán egy könyv. Ha majd bekerül a törvények közé, hogy a homoszexualitás bűncselekménynek számít, akkor pofázhatnak az ilyen valláskárosultak, akkor viszont nyugodtan kitehetjük akár az elmegyógyintézet táblát is az országhatárra, vagy esetleg az Oroszország feliratot. Jelen állás szerint örüljünk annak, hogy az ilyen emberek a kisebbséget jelentik, hiszen ha valaki még ennél is több kútmérgezési lehetőséget biztosítana számukra, egy még a jelenleginél is borzasztóbb országban kellene élnünk. Ami valljuk be, nem lenne egyszerű. Mert már most sem az.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.