Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És mégis lapos a Föld!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az idei augusztus 20-a egy fajta mérföldkő, ez egészen biztos, előbb-utóbb majd úgy jegyezzük, hogy ez valaminek a kezdete vagy vége, hogy minek a mije, az majd kiderül. A miniszterelnöknek mindenesetre mostanra sikerült teljesen elszakadnia a valóságtól, és ebben láthatóan vele tart az egész rajongótábora is. A szívbe markoló ünnepi beszédből kiderült, hogy olyan száz évet éltünk túl, amelybe mindenki más belepusztult volna. Ugye hozzánk képest Európa többi népe ez idő alatt csak ült a napernyő alatt, és élvezte az életet, érthető, ha ők elpuhultak, míg mi a folyamatos harcban edződtünk. Olyannyira, hogy most is állandóan harcolunk, mert a meccs addig tart, amíg nem győzünk, és ezek szerint még nem győztünk. Orbán Viktor most már minden bizonnyal képes a vízen járni, remélhetőleg hamarosan be is mutatja.

Innentől kezdve én már semmin se fogok meglepődni, egyszerűbb, ha megbékélek vele, sőt, akár örülhetek is, eljuthattam Meseországba anélkül, hogy egy lépést tettem volna. Idehozta nekem a balsors, ami régen tép. Itt mézeskalácsból lesz a házikó, kacsalábon forog minden, a hajók szárazon és vízen járnak, Viktor vitéz pedig lekaszabolja a sárkányokat, a Soros-boszorkákat, megvéd a Nyugat összes veszedelmétől, beleértve az istentelen kozmoszt meg a szivárványt. Nem mondta ki, de már csak idő kérdése, hogy a Föld valójában lapos, Semjén majd egy éjszaka benyújtja a módosító javaslatot, a parlament megszavazza, és még az Alaptörvénybe is bekerül, miheztartás végett. Átrajzolják a térképeket, átírják a tankönyveket, néhány év alatt egy egész generáció ezzel lesz felvértezve – bármilyen tényhamisítás így működik, fokozatosan át lehet nevelni egy egész országot. Érdemes eljátszani a gondolattal, mert nagyon is lehetséges. Ha nem a lapos Föld kérdésével, hanem más egyébbel, de valóságos a veszély, hogy itt vagyunk Európa közepén a 21. században, és olyan eszmék, elméletek válnak nálunk elfogadottá, amelyek más, normális társadalmakban már túlhaladottak. Mi több, nálunk sem jelentettek már akkora problémát, mint száz vagy kétszáz évvel ezelőtt, dönthettünk volna úgy is, hogy inkább több toleranciával viszonyulunk például a homoszexuálisokhoz és a leszbikusokhoz.

Akik ennyire engesztelhetetlenek a szivárványos emberekkel szemben, vajon milyen veszélyt látnak az ő létezésükben? Csak annyit kellene tenniük, hogy magukba néznek és felteszik a kérdést: hogyha elfogadott lenne nálunk az azonos neműek szerelme, ez őt arra indítaná, hogy az eddigi irányultságát megváltoztassa? Elkezdene vonzódni a saját neme iránt? Ha igen, akkor eddig is nyilván érzett ilyet, csak valamiért nem valósította meg, de az, hogy megteheti, nem jelenti azt, hogy meg kell tennie akkor is, ha nincs hajlandósága. Ráadásul a demográfiára sincs ennek hatása, vannak heteroszexuális párok, akik egyáltalán nem akarnak gyereket, vagy esetleg egy gyereket vállalnak, míg a szivárványos párok sok esetben szívesen nevelnének gyerekeket, ha kapnának rá lehetőséget.

Ez persze csak egy a Nyugat megannyi veszedelme közül, de hát ők hanyatlanak, lemondtak a kereszténységről is, és ezzel aztán végképp elvesztették vonzerejüket a szemünkben. Nem tudom, mi következik ebből. Szeptember 1-jétől azt kérik, lehetőleg ne utazzunk külföldre, egyelőre csak kérik, lehetséges, hogy hamarosan meg is tiltják, azt mondják, a vírusveszély miatt, de elképzelhető, hogy igazából a liberális mételytől szeretnének megvédeni bennünket, ez a valódi nyugati fenyegetés, nem a koronavírus. Attól ugye csak meg lehet halni, de a liberalizmus a nemzet létére tör, a szuverenitásunkat támadja, a megmaradásunk a tét. Nem vitás, hogy harcolni kell ellene.

Örömmel hinném, hogy ezzel az augusztus 20-i majomparádéval kicsit kifáradt az össznemzeti hisztéria, nagyon ránk férne egy csendesebb ősz. Felavatták a nemzeti gödröt is, most örülhetnének egy kicsit maguknak, de tartok tőle, hogy péntekenként ugyanúgy rádiós monológokkal szórakoztat bennünket az istenjelölt, bár nehezen elképzelhető, hogy az eddigieknél nagyobb baromságokat képes lesz mondani, attól még tesz majd rá kísérletet. A hívek számára ez nyilván nagyon fontos. Én már csak azt várom, mikor jelenti be, hogy mégis lapos a Föld.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.