Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi meg örüljünk annak, hogy ők boldogok és jól érzik magukat, hiszen megérdemlik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Majd az mondják, irigy geci vagyok. Nem, nem vagyok az, sőt. Általában örülök mások sikerének vagy boldogulásának, főleg akkor, ha amögött valódi teljesítmény, munka és kimagasló eredmény van. Mindenki megérdemli a jobb életet, ha tett érte, ha megdolgozott érte. Ha valaki a saját szellemi vagy fizikai erejével keresett rengeteg sok pénzt, felőlem megtölthet egy medencét is 500 eurós címletekkel, és egy jót fürdőzhet benne, lelke rajta. Engem aztán biztosan nem zavar.

Viszont amikor azt látom, hogy a mi befizetett adóforintjainkból Rogán helikopterezik, Kósa motorozik, Borkai a Maldív-szigeteken nyaral és az Adrián kurvázik, Tiborcz felvásárolja Mészárossal az országot, Orbán apja csilliárdos, a fia a Kárpát-medence Donja, Szijjártó meg 6 milliárdos luxusjachton nyaralgat a pereputtyával, az igencsak felbassza az agyamat. Ez megint egy gyönyörű villanása volt ennek a nemzethy-konzervatív NER-vitéznek „mi nem lopunk, csak a szocik, különben is Gyurcsány luxuskormányzása” jeligére. Aki – mint láttuk – egyébként a Facebookon lelkesen osztogatja magáról a munka hőse fotókat, aki éjt nappallá téve gürizik értünk, és ha kell, agyonaláz mindenkit a szájával. Mert ugatni az tud, akár angolul is, ha kell, de amikor meg kéne szólalnia érdemben, akkor sunnyog, és lapít, mint szar a gazban. Vagy amikor az Átlátszó munkatársa lefotózza a luxusjachton, akkor a biztonsági szolgálatot, vagy a legénységet, vagy kit küld az oknyomozó újságíróra, mert milyen alapon koslatnak a miniszter úr után.

Érdekes, ilyenkor kikérik maguknak, holott kurvára közszereplők közpénzen, de az nem számít. Amikor bukó van, akkor sunnyognak és menekülnek. Most miért nem állt ki a feketeöves szájkaratés a hajó tatjára, és miért nem magyarázta el a sajtónak, hogy miből futja neki ilyen eszement luxusra? Miért menekül el úgy, hogy még a nyomkövetőt is kikapcsoltatja a jachton? Szánalmas, beszari alakok gyülekezete, akik ha felkapcsolja valaki a lámpát a spájzban, amikor lopnak, és ezáltal sajnálatos módon lebuknak, utána még nekik áll feljebb. Ezt az embert, aki a fél világ diplomatáit kioktatta, aki egy rakás nagykövetet elküldött az anyjába, aki kajánul vigyorog az ellenzék pofájába, megfutamította egy gumicsónaknyi újságíró? Hát hogy van ez, kérem tisztelettel?

Soros megint cseszegeti szegény fideszes politikusokat, akik egész évben hajszolják a migránsokat, küzdenek a vírus ellen, harcolnak Brüsszelben. Amikor meg szegények végre eljutnak a tengerre nyaralni, ott sincs egy perc nyugtuk? Miért nem lehet őket békén hagyni, hogy feltöltődjenek, kicsit érje őket a nap és együtt legyenek a családdal? Amúgy is csak 3 millióba kerül átlagban a miniszter úr egyetlen külföldi repkedése, akkor ez most miért baj, de komolyan? Majd jön a duma, hogy Péter apukája meg anyukája dobta össze a vakációra valót, mint annak idején a kastélyházra, na és akkor mi van? Fasznak kíváncsiskodnak ezek a libernyákok, miért nem azzal foglakoznak, hogy a Gyurcsány meg a Gyurcsányné?

Nem hiszem, hogy csak engem irritál ez az egész rongyrázás, főleg úgy, hogy itt soha semmire nincs pénz, de ezek élnek, mint hal a vízben. Itt az ideje, hogy ne csak osztogassuk a fehérorosz eseményeket a Facebookon, ahol a nép végre rájött, hogy helyettük senki nem fogja elkergetni a korrupt diktátort, hanem ébredjünk fel mi is, és lépjünk a tettek mezejére. Mert ezek a drága emberek addig fognak a fejünkre szarni, ameddig hagyjuk. És megint csak az lesz ennek a történetnek a tanulsága majd a Bayer show-ban, hogy az irigy balliberális hazaárulók. És ennyivel el lehet majd ezt is intézni megint, megy a többi szemétkedés közé, és megy minden tovább, mintha mi sem történt volna.

Mi meg örüljünk annak, hogy ők boldogok és jól érzik magukat, mert megérdemlik. Ha meg nem tetszik, akkor írnak erre is egy törvényt, mert megtehetik. Mindent megtehetnek velünk és ellenünk, ezt kellene megérteni, és ezen kellene sürgősen változtatni, mert ennek soha nem lesz vége. Ez csak egyre rosszabb lesz, higgye el nyugodtan mindenki.

És még mindig nem látom a levágott kezeket, amelyeket Pokorni elvtárs beígért 2010-ben. Pedig már lassan magasabb halom lenne belőlük, mint a Gellért-hegy. Szégyelljék magukat egytől egyig.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.