Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az urizáló hűbéresek suttyó ivadékainak már a börtönszleng a magaskultúra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Címerezés

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ne tessék ide vágyakozni, kedves Kelemen bácsi. A nyomorúságunkon egyedül kend se tud változtatni. Attól meg, hogy itt búslakodna, csak eggyel többen lennénk azok, akik nem érzik magukat otthon. Arról nem is beszélve, hogy milyen fáradságos lenne kendnek a beilleszkedés az egy- és kettős kereszttel terhelt címer alatti hibridbe, amiről szerintem joggal állítom, hogy halvány fogalma sincs kendnek. Pedig egész életében mást se csinált, csak beilleszkedett. Ezért aztán kendnek különösen szokatlan lenne, hogy itten mostan pártutasításra rögvest az önmagából való kiilleszkedést kellene gyakorolnia.

Száz oka van a maradásának. A kiindulási alap: Kend székely ugyan, de nem a koporsón lovagolva mennybe menő Soros ösztöndíjas vazallusa. Jámborsága miatt alkalmatlan kultúrketrechacosnak, hogy a bennszülött alattvalókból kiverje a tudás iránti ösztönös érdeklődést, helyet csinálva az álságos vakhitnek, de nem is a tudománynak kegydíjért hátat fordító narancskeresztény akadémikus. A többi már csak ebből eredeztethető.

Elsősorban az elvhűsége, másodsorban az államegyházon kívüli hite, harmadsorban azért, mert szemérmes, gender hívő szingli, mikor a mi falunkban még a katolikus pap is a gyermekáldásért munkálkodik tevőlegesen a bisztróhírek szerint, de a piacon még azt is tudni vélik, hogy kiknek a feleségeivel. A református lelkészt meg kiküldték magyart szaporítani Amerikába, mert itthon a feleségén kívül még sikeresen munkálkodott egy gimnazista lányon is, a püspöki stallumot érő szaporasági párthatározatot teljesítve, kend meg fittyet hány erre a határozatra. De még nincs vége a bűnlajstromának, ami a legsúlyosabb és törvénytelen: kend öreg, szegény, alacsony, még kukorica címerezésre se használható, tehát halmozottan értéktelen. Sőt Európa motorjában kend a kisemmizett bennszülöttek tömegével egyetemben a légszűrő lerakódás. Még az eltávolítása is közpénzbe kerül, mikor arra a vietnámi templomépítésnél lenne szükség.

És hogy némi fogalma legyen az itteni ki-, és beilleszkedési mizériáról. A kolostorlakó apjának az óvodában ugyan nem csákány volt a jele, mégis. Csak a kőbányájából az idén lazán 1,8 milliárd osztalékot kapott ki. Vagyis jól illeszkedik a pattintott bazalttörvény hozójához, akinek két nyelv között egy kaméleon a címere. Nem vagyok nagy matekos, de az osztalék a címerezéssel kereshető napi tízesnél nekem többnek tűnik, kend pedig már azt is sokallta. Mert mi az? Sétál a koma az oxigéndús zöldben a természet lágy ölén, tájcsizik és még fizetnek is érte. Véli kend. Majdnem. A valóság azért némileg rusztikusabb. Hajnali 3 és fél négy között szobrozik a kocsma előtt. Attól függően, hogy mennyi idő alatt sikerül életet lehelni a fakaruszba. Ez a dűlőutakra specializálódott rendőr-érzékeny jármű. De az a legkisebb hibája, hogy nincs rajta forgalmi néhány évtizede. Birtokon belül jár, meg egyébként is a fakabátok ilyenkor még alszanak, mert nem telik a költségvetésből se túlórára, se éjszakai pótlékra. Ha szerencsés a napszámra pályázó méretes hímnemű, akkor befér a napi keretbe, ha nem, hurci haza, és hallgathatja az asszonyt egész álló nap, hogy milyen málé. Aki megy, ha hozott enni/inni, akkor útközben, mert nem zabálni, hanem dolgozni! Világos?

A tempót az import ukrán bio automata diktálja pirkadattól napnyugtáig, mint Vidnyánszky a színészképzést. Az utolsó háromnak automatikusan fél napszám. Nem nagy ügy. Napi 16 óra gimnasztika a jó levegőn. Ami nem mindenkinek érzékelhető, mert a virágportól egy idő után taknya, nyála folyik. Szerencsére a 35 fok a kukoricatáblában 40 fölött. Gyorsan felszárad, nem kell törölgetni, mert a törülközés egyrészt felesleges mozgás és kiesel a ritmusból, lemaradsz, másrészt a kukorica levelétől már tegnap kisebesedett a kezed fedetlen része és még jobban csíp az izzadság. Szóval a munkával töltött nettó munkaidő 16 óra/nap, vagyis 625 Ft/óra. Az utazási időt nem számoljuk, mert nagyvonalúan útiköltséget se kértek.

Persze most kend úgy gondolja. De nem úgy van. Az a néni, aki ferde szemmel néz a magyarok történetére, az Soros ösztöndíjjal Izraelben tanulta a múltról való igazmondást, csak hazatérőben az ölébe hullott milliárdok eltérítették a valóságérzetét és tavaly napi 161.290 forintért nézte a bennszülött alattvalókat címeres ökörnek.

Amit a falumbéli jobbágyok művelnek, az nem ennek az SZDSZ-es (a kend okulására liberális) milliárdos elsötétült özvegyének a manipulációja, hanem virtigli magyar szelekció. Csak nem 4:2 arányú az anyasor, apasor, mint a hibrid vetőmag kukorica előállítási technológia esetében. Ez a mélymagyar tenyésztési technológia, amit kendék még úgy mondtak, hogy „suba a subához, guba a gubához”. Ennek az illiberális változata lett az „ide nekem minden gubát”, mert az urizáló hűbéresek suttyó ivadékainak már a börtönszleng a magaskultúra és fogalmuk sincs a szavak eredeti jelentéséről, mint a pártállami béragitprophittérítő hibrideknek a kereszténységről.

És a hibrid előállítás technológiáját megkezdték a humánerőforrás tömegtermelésre is kiterjeszteni. Változó sikerrel. A közpénztápos, uniósétrendkiegészítős állampárti szaporulat már jachton is tud úszni. A vízen járásra alkalmatlan, de még hitelképes girnyó alattvalók tömegei az adósságban úszást gyakorolják, és percek alatt, csukott szemmel veszítik el a hitelképességük. Mivel a felelőtlenül költekező alattvalók búvárfelszereléssel való ellátását nem támogatja az állam, az első szaporasági hitelt felvevő generáció tehetségesebbjei már szép eredményeket értek el a kopoltyúnövelésben, de még ők is fulladoznak.

Röviden: Lassan a testtel. Várjon és szurkoljon. Ha a keresztényüldözés elleni államtitkárság ma megmenti Hodász atyát a máglyahaláltól, még akkor is korai lesz a hazatérés gondolatával kacérkodni, mert holnap a ballábbal ébredő Keresztényállam Alapító II. kerékbe töretheti a kénköves leheletű pribékjei által megkínzott, hitét nyíltan megvalló keresztény papot.

Bütyökfalva, 2020. augusztus 20.

Mirtill

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.