Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Épeszű embernek belezsibbad a feje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ócska és szinten aluli az új habonyi propaganda, amivel éppen az új ellenséget fogják véres és verejtékes háborúban legyőzni. Mind verbálisan, mind mentálisan. A Facebook csataterén és a YouTube lövészárkaiban a jobboldali keresztes vitézek.

Megszólalt a harci kürt és csatába hívnak mindenkit a gaz, lázadó libsik ellen, akik árulják a hazát, mérgezik a közéletet, éltetik a homoszexuálisokat, simogatják a migránsokat, nyalják a Sorost és árulkodnak Brüsszelnek. A Kádár-korszak iránti nosztalgiában élő harci nyugdíjasok (a kivételek nem muszáj magukra vegyék), meg az IQ-bajnok morális fölények addig ütik a klaviatúrát, amíg a szivárványszínű  ellenséget le nem tiltja Zuckerberg, vagy önként le nem teszik a fegyvert. A lényeg, hogy háborúzni kell folyamatosan, valakikkel vagy valamivel. A legfontosabb a folyamatos készültség.

Annyira sekélyes, gyenge és unalmas ez az egész, hogy épeszű embernek belezsibbad a feje. A kevésbé épeszűek viszont egyenesen élvezik. Erre van igény. Kádár alatt a gaz imperialistáktól és a romlott Nyugattól kellett rettegni nullahuszonnégyben, most meg a LIBSIKtől. De a nagy és mindenható, mázsa feletti, 150 centis utcai harcos most a tettek mezejére lép, és hátára kap majd néhány libernyákot, akiket félkézzel utána földhöz is csap. Majd megmutatja a jobbseregnek, hogyan kell ezeket egyszer és mindenkorra elintézni. Ő már csak tudja, ismeri ezt a fajtát, lágerben a helyük, azt is lassan lehet építeni. Mert neki megjelent a mindenható álmában és megmutatta a helyes irányt: le minden másképp gondolkodóval!

Ha egy Hrabal film lenne, még el is röhögcsélne ezen az ember, de ez nem az. Ez itt a reality, és ez a pali idestova 11 éve fullba nyomja a kretént, amire ráadásul szemlátomást még büszke is. Szóval elég undorító, hogy most már tényleg kettészedte az ország lakosságát jókra és rosszakra, és kitalálta, hogy akkor már ki is válogatja a férgesét. Nehogy az illiberális állam csecsein ballibsi élősködők csüngjenek. Ide nem kellenek értelmiségiek, művészek, gondolkodók, feltalálók, ide droidok kellenek, akik parancsra várnak és elismerésre, cserébe bármit megtesznek az Orbán-klánnak.

Ez lesz Orbán modernkori keresztes háborúja amit a saját népe ellen kíván megvívni, és ahogy ismerjük, véghez is fogja vinni. Mondjuk az már annyira nem vicces , hogy ezt az agybajt természetesen abból a pénzből fogja finanszírozni, amit a retardált libsik is befizetnek a közösbe. Mert a pénz, ami közös, valamiért ilyen agyament dolgokra mindig rendelkezésre állt, addig rendelkezésre is fog állni, ameddig ez az elszabadult elme tarja kezébe az ország kormányát. Egyre inkább az az érzésem, hogy itt még nincs vége, lesz ez durvább is, mert a dolgok természete már csak ilyen. Ahogy elnézem ezt a mazochista társadalmat, az ingerküszöb éppen elég magasan van ahhoz, hogy emberünk kísérleti alanyoknak tekintsen minket. Mármint azokat, akik – mint én is – kikerekedett szemmel állunk a történések előtt, és várjuk, hogy mi lesz még a folytatásban. Mert eddig nagyjából meg tudtuk jósolni azt, hogy minek mi lesz a kimenetele, és ha kis eltéréssel is, de általában  bejöttek a tippek.

Akit akartak, azt már eddig is kitiltottak minden létező kormánypárti felületről, vagy elnémították, vagy levadászták, a lényeg ugyanaz. De ezek után mit akarnak még? Lesznek gyalogsági trollok, akik este hat után fognak támadni, ha vége a közmunkának? Meg lesz a könnyűlovasság a fidesznyugdíjasok irányítása alatt, narancssárga rózsás profilképpel? Meg külön nehéztüzérség, akik zsoldot is kapnak majd egy libernyák skalpjáért? Fantasztikus elképzelés az orbáni Battlefield eme facebookos verziója. Mennyi büszke Medal of Honor lesz itt, még bónuszkreditet is kapnak majd. Az lesz az igazi dicsőség.

Szánalmas és gyermeteg próbálkozás ez, mondjuk az eddigiek is azok voltak, de mindamellett, hogy kurva unalmas is, egyben groteszk és lényegében félelmetes is. Nem mintha engem ezzel meg tudna félemlíteni bárki is, de nem mindenki olyan, mint én. Kellenek a fantomok, kellenek a lidérces hátborzongató mesék azokról, akik részben hagyták idáig fajulni a dolgokat. Mert sajnos ez a mi sarunk is, de most már nincs mit tenni, mert minél jobban kapálódzunk, annál inkább el fog nyelni a mocsár, ami alattunk van. Ha összefogunk, és egymást támogatva segítünk azoknak, akik küzdenek, írnak, képviselnek bennünket, talán a felszínen tudunk maradni. Ha nem, akkor végérvényesen ránk fogják hordani a földet, és élve eltemetnek mindent és mindenkit.

Akkor lesz itt baj, és sajnos jó úton haladunk afelé, hogy ez bekövetkezzen. Nem akarok vészmadárkodni, barátaim, de mindenki kösse fel a gatyáját, mert ez a meccs még egyáltalán nincs lejátszva. Orbán szerint legalábbis.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.