Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nekünk nem telik biciklire

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

kelemen.mikes@netkavezoabujdosokhoz. tekirdag.tr

Tárgy: bicaj

Mikes Mirtill: E- mail Rodostóba

Maradjon kend! Figyelmetlenségből megint túltolta a biciklit! Már a múltkor is kérdezte, hogy az meg mi, de valahogy elfelejtődött a magyarázat, mint a családi pótlék emelés. Majd nézze meg a neten miként is fest ez a drótszamárnak is becézett szerkentyű, amit előrelátóan az elnyomórendszerváltás utáni magyaroknak találtak ki. Nem kell etetni, mint a szamár bio változatát, csak hajtani, ezért aztán nem is rendszeridegen, sőt ha Párduc tank kíséri Kárpátia muzsikával, akkor egyenesen guruló nemzeti jelkép lehetne a turul alatt. Sajnos az a libernyák holland pali és Karácsony főpolgi bicajos mániája végett a szimbólum funkciót sztornózta a Hadúr. Pedig. Jaj de nemzeti hagyományőrző lehetne! A felnövekvő nemzedékünk emlékezetébe vésné, hogy a kommunizmus ellen mintaszerűen halálba küldött magyar kerékpáros hegyivadászok menetből, milyen alaposan keresték az ukrán falvakban a magyar nyugdíjra érdemes, szavazatképes őslakosságot és segítették kereszt alá az ateistákat, amint fittyet hánytak a T 34-es tankokra. Mert páncélöklük nem volt.

Ezerszer jeleztem már kendnek, hogy vegye fontolóra, miket irkál ide. Kend az államvallás ellenes janzenista hite, meg a folyamatos libertátezése miatt a Soros György és az Iványi Gábor után bronzérmes nyilvántartott ellensége az illiberalis Magyarországnak és még többszörös migráns is, ha úgy akarják a fejesek. Úgyhogy a családunkat veszélyeztetve ne akarjon felmászni a dobogóra, mint az a másik harmadik helyezett, a tatai környezetvédő ifiasszony, aki az unokaszülés helyett, a nemzetszoptatás dandárjában a migráns vadludak pihenőhelyének elvesztésén vajúdik a stratégiai fontosságú szállodaépítés miatt.

Kend ott el van és kedvére lapíthat a sokféle nációjú menekült között. De mi itt nagyon szem előtt vagyunk. Nem írhatom azt, hogy nyilván vagyunk tartva, mert éppen az a nyilvánvaló, hogy nem tartva vagyunk, hanem számlálva, (a kutyák már ki is érdemelték a chip beültetést, nekünk saját pénzen kell venni és magunkkal hurcolni a mobiltelefonnak hívott nyomkövetőt). Sőt. Úgy hárommilliónyiunkat már ki is számoltak. Az állam törölt bennünket a kiadási listájáról, sőt mi tartjuk el (méghozzá egyre módosabban) a nyakunkra ültetett sok semmirekellőt. És ezt az állapotot felplankolja kend. És ezek után azt írja nekünk „a gazdag akkor eszik, mikor akarja, és a szegény, mikor kaphatja.” Lázít. Felségsértő módon. És akkor még ráadásul csudálkozik is nekem, hogy az elektronikus szupersztrádán világgá szalajtott digitális futárok szerencsétlen gazdáit rabosították a múltkor.

Mert mohó pancserek. Azt hitték, hogy mozgáskorlátozottként ingyen autókázhatnak az adófizetők pénzén, és közpénzen dőzsölhetnek a parkettás VIP börtönben. Benyalták! Az ide való bekerüléshez felsőfokú keresztény szellemiségű oktatási intézményben szerzett diploma szükséges. Lógó orral, gyalog mehettek haza, és többé nem kürtölik világgá a véleményük, amiből gondolom kend is kikövetkezteti, hogy nálunk már nem csak az állami egészségügy világszínvonalú, hanem az állam erőszakszervezete is felzárkózott ehhez a gyógyító munkához, mert a mozgáskorlátozott újra járt és mindkettőjüknek sokat javult a látása, meg a belátása, sőt mi több, egyenesen kitisztult a jövőképe.

Másnak is. Vége a bizonytalanságnak, a bennszülöttek kilátásai egyértelműek. De, hogy senkinek kétsége ne legyen: Most hallom, hogy a multifunkciós Lölö bácsi, a magyarok gazdájának kétfülű pénztárcája nem csak bővül egy rekesszel, hanem az ország ügyeire is pontosul a rálátása. Mert azért írtak az újságjai valótlanságokat, meg tévedtek el a TE K-esek, mert kevés és rossz információval rendelkeztek. Nade, majd most! A Lölö bácsi nyomozói ezután mélyére hatolnak az igazságnak és a fociszurkolóknak öltözött bandériumok gatyába rázzák a nemzetet, mint hajdan a kigyúrt kopaszok a választási iroda előtt tébláboló nyakas gizdákat anélkül, hogy orosz ammónium-nitrátot tárolnánk a Csepeli szabad-kikötőben.

Miközben a jómód fokozódik. Már nem csak a jól tejelő szoptatós dajka jár a kiváltságosoknak, hanem a bébicsőszökre is kiszorítottak bruttó 4,4 milliót két és fél hónapra a megtakarításunkból. A várbéli személyzet szaporulatának istápolására. Mert a beltenyészet érzékenyebb a kórságokra, mint a pórnép.

De máris sietek kijelenteni, hogy ez a szelekció nem az, amire tetszik gondolni. A civilizációs modell-, és technológiaváltás már akkor elkezdődött, mikor a 98%-os páratartalmú, és +40 C fokos átlaghőmérsékletű dzsungelben a misszionáriusok felöltöztették a szemérmetlenül meztelenkedő négereket. Ráadásul nem a H2 RULE turulos mezbe, amitől a mostani néger muszlimok fajtatiszta, keresztény magyarrá magasztosulnak. Sajna mellékhatásként egyelőre ettől csökken a focitudásuk és a bankszámlájuk vészesen dagad, és ezért elnehezülnek, mintha kormánypárti politikusok lennének.

Úgy hírlik, akkor a hittel szállított influenza több bennszülöttet elpusztított, mint a hódító fegyveres kalandorok. De ezek csak elszórt, spontán és ösztönös kísérletei voltak a népirtásnak. És költségesek. A mi eleink már pogányként sokkal szakszerűbben rabolták ki az egykori keresztény Európát. Azt meg már kend is láthatja, hogy most milyen civilizáltan, zokszó nélkül tejelnek Európa gazdag népei kormányunknak, ha a morcos külügyérünk homlokot ráncol, netán a dekázós Jusztíciánk neheztelve toppant, keresztény vádlit villantva.

Idehaza meg? Egyenesen ihaj –csuhaj! Tessék csak belekukkantani milyen civilizáltan megy ez most nálunk. Mindenkit helyzetbe hoz a kormány gondoskodása. A fizikai erőszak – mint alattvaló kezelési lehetőség – fel se merül a hatóság részéről. Csupán néhány ellenzékinek fizetett politikus vetemedik csupasz kézzel tettlegességre a fegyveres csatlósokkal szemben, ha tévé közvetítés van, de ezt is csak azért csinálják, hogy két tévé reklám között ne az üres képernyőt bámuljuk.

Miért nem küldtem fotót a járgányomról? Nem tehetem. Nekünk nem telik biciklire.

Bütyökfalva, 2020. augusztus 7.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.