Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A több millió magyar munkavállalótól jogállami eszközökkel elkobozták a szakszervezeti üdülőket és ma már csak a fenntartásukat finanszírozzák a prolik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: böjt

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ne tessék jönni Kelemen bácsi, mert itten most kend billogozott keresztény. A várjobbágyok átírták a bibliát és a kalendáriumot. Így aztán az alattvalóknak több mint tíz éve nagyhét van. Böjtölünk. A társbérlőből várúri pátenssel tulajdonostárssá kinevezett Szűz Mária országa Európa zászlóshajójává avanzsált. Szárazföldön. És felsőbb parancsra hézagmentesen rátapadt a Lovastengerész hátuljára. Negyven év kihagyással folytatólagosnak nyilvánította a Legfelső Hadúr. Ez itt a világ csodája; a nem létező negyven év alatt megtermelt nemzeti vagyont kézi vezérléssel lopó keresztényértékmentes keresztény kurzus.

A hithű öregek is a célkeresztben vannak nem csak a hitetlenek. Levadássza őket a kormány pórázán ráncigált pogány vírus. Mert akit nem takar a Mindenekfelettálló Zászlósúr zászlaja, annak nincs ingyen ebéd. Se! Viszont kifejezetten tele bukszával üldözik az udvaroncok a nyáltermelésben vitézkedő kinevezett/bevásárolt/behódolt keresztényeket. Mert az uralkodói gőggel dúsított üdvözülés tőkeigényes. Főleg a gyűlölettel párosult. A célzott imádság meg pláne sokba kerül. Gondoljon csak a kultúrharcosnak importált Dicshimnuszgenerátor sisere hadra, akik a másik stadionmániás, a Ceausescu udvartartásában gyakorolták be a közhivatalra feljogosító popsi csókot.

Jut eszembe. És nálunk nem gyilkolják az újságírókat. Miért is tennék? Ha nem vetik önként időben, nagy svunggal térdre magukat, akkor munkanélküli hajléktalanként úgyis kipottyannak a szolgaleltárból és simán éhen döglenek. Minek pazarolnák lőszerre a mi pénzünket, ha szállodájukra, kastélyaikra is költhetik. A KÉS-MA az uralkodó kézben szúr/vág/döf és elken. Mi kell még Jézus mindennapos megfeszítése közepette a birodalom csendjének biztosításához? A süket dumákkal elbódított Unió árnyékában semmi nem látszik a csúti hódoltságból, a bűze meg éppen hogy elszivárog Brüsszelig. A multiknak adott „munkahelyteremtő” támogatások még ezt is szagtalanítják.

A mi falunkat egyelőre még csak kipányvázták az imalánccal és a lakosságot közmunkában beterelték a gyártósorra. Ahol az alattvalókat termelik. Mert ez a mostani nem külföldi, sőt nem is egy sima nemzeti, hanem egyenesen narancsnemzetikeresztény diktatúra. És kapaszkodjon: részvételi diktatúra (ha tud egyáltalán kend különbséget tenni a részvét meg a részvétel között, ha nem akkor ugorjunk, de azt tudja, hogy itt a részvét nuku).

Ezt én onnan tudom, hogy a sekrestyés bácsi pityókásan kikotyogta; az előző diktatúrában az idealistáknak nem kellett párttagdíjat fizetni. Ennek ellenére akkor és azt evett mindenki, amit akart. Ebben a diktatúrában viszont a materialistákat is törvény kötelezi az állampárti egyházak finanszírozására, de nincs napi háromszori étkezés mindenkinek állampolgári jogon, mert az egyház nem civil szervezet. És ettől a felismeréstől a szarvasgyilkos bácsi orcája úgy felderült, mint a libernyákok háton cipeléstől továbbsötétedő győztes klastromlakó a kétnapos szundi után. Úgy biza’, az álszent szelídítettvadölő vigyora szétterült, mint a nemzet mészárosának birtokai a Balaton körül. Úgy ám!

Apropó! Balaton. Jó, ha tudja kend, a Vidám Fiúk Együttes a Balaton parton turnézik. Fel vannak dobva nagyon, mert Index nélkül rohangálhatnak a kommunikációs sztrádán kedvükre. Övék a pálya, miénk az útdíj fizetés. De ez még semmi. Hanem.

Az a demokratikusan diktatórikus vívmány, hogy a több millió magyar munkavállalótól jogállami eszközökkel elkobozták a szakszervezeti üdülőket és ma már csak a fenntartásukat finanszírozzák a prolik. Oda se kell menniük. Ráadásul a Lölö bácsinak sokkal ügyesebb könyvelői vannak és a profit kamatoztatásában nem csupán az Isten meg az Európai Unió a bedolgozó mellékállásban, hanem a sajátlábon pelust exportáló menyecske is önti a lét a közös kasszából.

És még az aprópénzért se kell lehajolniuk, az is felugrik hozzájuk. A Szarvasgyilkos bácsi például most kötött örök barátsági és együttműködési szerződést az állam nevében a tévé- és hittulajdonos egyik fősámánnal. És ez a hitbéli befektetés máris kamatozik. Nekik. Szent kendőt küld a sámán a betegségben szenvedő híveknek, amely kegytárgy ima közben a fájdalmas testfelületre helyezve rapid módon fejti ki gyógyító hatását. (azt csak úgy mellékesen mondom, hogy ha pamut az a kendő, akkor ziher, hogy Kínából fürkészte az udvari diplomácia Kismorcosbűzösborza és valamelyik átnevelő táborban szőtték a szintén rövid pórázon tartott és pláne rokon keresztények, az ujgurok. Ne tessék akadékoskodni: a muszlim is keresztény, ha a várúr annak kóstolja, mint a Hagia Szophia templom, ahol a (félárpádházi/félnémet és ortodoxul Priszka, Eiréne) Szent Piroska szobra van! Punktum!)

Jut eszembe – mielőtt kérdezné, de ez csak mellékszál- Zsóti lett a borjú neve, mivel megjátssza a macsót, mint a kétgazdás druszája, pedig a Zsiga bácsi szerint a tinóból a gazda akaratára két metszéssel ökör válik és igavonásra fogják, míg a nyáladzó boci tekintetű áhítatos salátagyáros igavonót a dekadens urizálás teszi gerinctelen szopránná. Erről meg az jut eszembe, hogy a községháza mamelukjait védő villanypásztor után csatasorba rendeződnek az iskolaőrök is. Munkásőrökre most nincs szükség, mert nincs mire vigyázni. A munkásságot harminc év alatt kiirtották és a helyettük kitenyésztett, alacsony önköltséggel üzemeltethető bio robotok öntudat- és gondolkodásmentes célszerszámként termelik a profitot.

A szokásos nyárikonyhabeli konzultáció első napirendjének ezzel a konklúzióval még nem lett vége, hanem gellert kapott a téma: a Juci néni szóvá tette, hogy ciki hallgatni ezt a vernyákolást, amit az elnyomórendszerváltás egykori kegyeltjei most itt nagy hirtelen előadnak. Tudósok, írástudók, művészek, orvosok, tanárok stb. (persze a valódiak, nem a politikai szolgálatokért hozzáértőnek kinevezettek) sírnak, hogy George Floyd sorsára jutottak, nyakukra térdelt a korlátlan hatalom. A szegénységi küszöb alá demokratizált konzulenseknek a szívük szakadna meg ettől a panaszáradattól, de az utóbbi harminc év alatt a rossz tartásmód miatt járóképtelenek, süketek és vakok lettek, a szívüket pedig becsinált levesbe aprította a politikai kalandorok konyhájába szakácskodó magyar értelmiség.

És képzelje, a nagyi szinkrontolmácsolásában még én is felfogtam, hogy mekkora gáz van!

Ajjjajjjj! Megértettem, hogy mit mondott a Juci néni! Egy az egyben! Tragédia! A pandémia hullám kisodort a gondolatrendőrséggé fabrikált iskola karanténjából és jár az agyam: gondolkozom! Ebből baj lesz. A szünet végére vissza kell térnem valamilyen módon az együgyűség állapotába, mert szegény anyunak lekopik a lába, olyan sokat idézi be az igazgató a szőnyeg szélére. És amilyen naiv vagyok, ezt az egész megvilágosodást le lehet olvasni a képemről. Pedig én tényleg nem kérkedek azzal, hogy a nagyiék révén személyesen ismerem azokat, akik az előző diktatúra szekerét tolták, most meg elvárják, hogy az ő diktatúrájuk szekerét húzzuk és még közben egyházi énekeket is énekeljünk.

Valahogy, leginkább családvédelmi okokból elő kellene adnom, hogy én is nyomi vagyok. Már csak az anyu miatt is. Agyon szekálják majd miattam. Ráadásul hiába látom, hogy a bennszülött alattvalók szelektálása és irtása folyamatos üzemmódban, nagy intenzitással és példás szakszerűséggel folyik, tehetetlen vagyok. Gyerek. És a nyárikonyhában duruzsolják az öregek:„Fogy a magyar, már csak agyar!” Meg azt is mondják, hogy minél messzebb menekül innen, annál jobb sora van a magyar cselédnek. Bezzeg az importmagyar pártszolgálatosoknak rögvest kreálnak valami jól fizető sarzsit. Ha sportklub elnök, államtitkár titulus már nem jut eszükbe, akkor jönnek a „nemzeti” kreálmányok.

Most éppen a Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság élére hozták haza titokban az ezidáig keblükön melengetett perui nagykövetüket a facebookon szállogó hírek szerint, mert a feladatra eredetileg kiválasztott néhai győri polgármester inkább visszament a jachtra, hogy személyesen művelje azt, amit itt csak támogatni enged neki a gazdája. Ezt a hírt hallva viszont nem csak a Máriapócsi Szűz Mária kezdett könnyezni, hanem a Szent Antal szobor is sírva fakadt. Ezt aztán már én végképpen nem értem.

Kelemen bácsi kedves! Ne feledje, hogy én azt írom kendnek, amit itt-ott hallok/olvasok. A tatámék nincsenek a közelben, hogy cenzúrázzák, amit írtam, de muszáj vagyok már elküldeni, mert így is késésben vagyok a fűnyírás, permetezés, lecsófőzés és az stb. történelmi küldetéseim teljesítése miatt. Eddig mindben jó voltam. Szomorú lennék, ha pont a kend kedvét rontaná a hanyagságnak látszó mulasztásom.

Bütyökfalva, 2020. augusztus 3.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.