Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert mi már demokratikus módon eleve árnyékba vagyunk terelve

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: mosoda

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Kelemen bácsi most se tessék jönni! Kitették az Indexet! A jégre. Az országgal együtt! 360 fokos a jobbkanyar! Az országot uralók már a saját hátukon cipelik vissza magukat a sosemvolt régmúltba. Ami józan ésszel mérve képtelenség. Csak hát hol van itt józan ész? Itt van például az egyik zsidó tótumfaktum. Akinek elődeit véletlenül nem küldték a gázkamrába Horthy pribékjei az európai keresztény kultúra jegyében, most a 43 milliós közpénzből épült kecskeméti zsidó imaház márványtáblája előtt az ateista zsidókat szapulja, kőbe véseti és élteti a krematóriumok folyamatos működtetését biztosító „legnagyobb magyar államférfi” csodálója nevét, akinek a mocsoktalanítását egy SzDSz-es milliárdos özvegye Soros ösztöndíjasként Izraelben kiképzett szakértőként végzi.

Gondolja kend, hogy képes lenne fejben követni ezt a folyamatot? Nekem köztudottan jó a memóriám, mégse tudtam az előző mondat információ halmazába biggyeszteni se azt, hogy mi van konkrétan az imaház falán (nézze meg a neten), se azt, hogy a demokratikus átalakulás hevében miként lett a nemzeti vagyonból a liberális milliárdos, és ez a vagyon miképpen állapodott meg zsidótlanított nemzeti burzsoá keresztény értékként. Mert én gondolkodás nélkül írom, ami van. Ez a dolgom, és nem tehetek róla. Arról se, hogy akiknek gondolkodniuk kellene, azok meg nem teszik.

Miről? Hogyhogy miről? Hát a mosodáról! Hogyhogy melyikről? Ami mindenkinek szem előtt van. Nem is egy! Például? Hát a legrégebbiről, meg a mostani, nálunk ezerrel működő pénz- és agymosodákról!

A legrégebbi, folyamatos üzemű, és az utóbbi évszázadokban csúcsra járatott az az árja mosoda; Jézus, az angyalarcú, szőke, fehérbőrű zsidó, aki a sok bibliafordítástól kifehéredett európai keresztényként gyarmatosította és uralma alá kényszerítette a földgolyó népét. Tudományosan bizonyított; a korabeli közel-keleti (galileai) ember rassz jegye a barna bőr, sötét szem. Ciki. (Viszont történelmi léptékű kézi mosás, sőt mismásolás, amit szó nélkül benyalnak, és jókora zsoldért terjesztenek a „tudós férfiak”, tehát siker a köbön, őszinte Istenhit és hipo nélkül).

Ehhez képest a mi kis piti szemfényvesztőink produkciói szánalmasak. Akár az alkalmazott pénz- akár az agymosás technológiáját szemléljük (tatámékkal nem tudom ellenőriztetni az infó szakszerűségét és helytállóságát, de az én kis eszemnek bizony nagyon hitelesnek tűnik).

Röviden. A Zsiga bácsiék telefonja bekrepált. Az egyik tehenük, a Zsömle meg mindennapos várandós volt a naptár szerint. De a borjú nem akart jönni. A szerelő se a telefont babrálni. Így aztán „Valaki” lettem, mint rutinos hírvivő. Összekötő! Velem üzentek az állatorvosnak, mikor a borjú jönni akart! Csakhogy nem akart. Persze nem maradt az idők végezetéig odabenn. Előbb megkínozta a szegény Zsömlét rendesen. Pedig a kis fickó már a harmadik bocija lett, tehát nem kellett jógaoktató a Zsömlének a szülés közbeni helyes légzéstechnika elsajátíttatásához. Tíz hónapra jött a világra. Pontosabban dehogy jött, csillagokat láttak a bácsik, mire kihúzták. Viszont mi a doktor bácsival időben ott voltunk. Rendben is ment minden. Az anyukája tisztára nyalta, ahogy kell. Politikai akarat és diploma nélkül! A boci ma három napos, hatalmas a korához és a fajtájához képest. Még nincs neve…. hoppá!  Nem erről akartam írni! Bocsika. Hanem.

Elég sokat tébláboltam tétlenül rajtra készen, és óhatatlanul hallottam a felnőttek beszédét. Ami sose merült ki azzal a párbeszéddel, hogy „Na! Jön-e már? Nem!”. Hanem néha félórákat is képesek voltak beszélni az érdeklődők, meg a Zsiga bácsi. Mindenről. Persze az árnyékba húzódva. Duplán. Mert mi már demokratikus módon eleve árnyékba vagyunk terelve. Szóval ez ilyen borjúváró, mélymagyar, árnyék nemzeti konzultáció-féle volt.

Sok politikus édesanyja is említésre került, nem csak a rapszodikus időjárás, meg a kézivezérelt koronavírus, aki/ami csak a magyar kormánytól fogad el utasítást, mert a szabadságharcosok összetartanak, meg aki volt katona, az pandémia hullámlovaglásban is okés.

Na, lassan csak kinyögöm már mire mondták a mostani mosodákat. A várúr állama beszedi az adót, amiért az adófizetőknek nem ad semmit. De nem mindet dőzsöli el a cimboráival, hanem látványosan csurgat a pártnak ministráló papoknak az alattvaló feldolgozó szereldesor üzemeltetéshez. Bölcsőtől a sírig a papok kezére adta a bennszülötteket. A pártszolgálatos papok pedig szorgosan mossák az agyakat és az alattvalóktól zsákmányolt pénzt. Ennyi. Ez ugye nem bonyolult technológia?

Bütyökfalva, 2020. július 25.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.