Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az mi?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napokkal ezelőtt felhívott valaki, és megkérdezte, mi a véleményem arról, hogy Magyarország nevében Orbáncár megzsarolta az Európai Uniót. Mert bár az ország miniszterelnökeként vett részt a legutóbbi EU-csúcson, nem gondolom, hogy a csicskái és a családja érdekein kívül bármi mást is képviselhetne bárhol a nagyvilágban.

Arról van szó, hogy az uniós találkozóra őcársága előrukkolt egy olyan javaslattal, amelyet valószínűleg valaki más sugallt neki.  Nem megyek bele a részletekbe. Sok helyen megtalálható az eredeti ocsmányság – mely szerint a JOGÁLLAMISÁG szó kerüljön ki bizonyos EU dokumentumokból. Azokból és olyanokból, amelyek alapján el kellene számolni az uniós támogatásokkal, valamint a további,  a jövőben Magyarországnak kifizetett pénzekkel.

Itt és most csak egy mondattal szeretném értékelni azt a kijelentést, hogy „a magyarok pénzéről csak a magyarok dönthetnek”. A magyaroknak annyi pénzük van, amennyi az államkasszába való befizetés (adó, járulékok, stb.) után marad. És nem ezekről a fillérekről szól az Unió költségvetése, hanem arról a sok millió euróról, amit 16 éve fizet a német, a francia és a többi 27 ország adófizetője  a közös kasszába. Amit azért fizetnek, hogy fejlődhessen a gazdaság, javuljanak az életkörülmények, valósuljanak meg projektek más országokban is, például az én legatyásodott országomban is.

Ezekből a pénzekből mi, hol és mikor lett elherdálva teljesen más célokra, az ügyészségre tartozik. Nem a mostanira persze, de hát semmi sem tart örökké. Így sem cárság, sem főügyészség, sem sok egyéb lehetőség sem.

Jogállamiság – térjünk vissza az eredetekhez. Idézek (sokadszor, szinte ugyanazt):

A jogállamiság a legáltalánosabb értelemben a közhatalom jognak való  alávetettségét jelenti.

Kezdem a végével. Semmiben, semmilyen formában nem létezik alávetettség a ma Magyarországon kormányon lévő pártok vagy személyek esetében, semmilyen jog iránt. Aminek alá kellene vetniük magukat, azokat a jogszabályokat is eltüntetik egy éjszakai víziókkal megáldott keresztény vadász áldatlan tevékenysége révén. Időnként elég egy nap ahhoz, hogy valakinek az érdekeit szolgáló „törvénymódosítási javaslat”  csont nélkül átmenjen abban a Házban, amelyet én régebben tiszteletre méltónak gondoltam.

Az Európai Unió alapja a jogállamiság.

Megismétlem – AZ ALAPJA.

Nem a hülye gyerekek kedvéért ismétlem meg, hanem azért, hogy eljusson mindenhova és mindenkihez az a gondolat, hogy ezt akarná semmissé tenni a picsányi (bocs) Magyarország kicsi vezére, aki nagynak hiszi magát. Ez utóbbi az ő gondja, majd csak talál megfelelő orvost.

Azért nem kell ennek a mai kormányzó brancsnak a jogállamiság, mert abban szinte semmit nem lehet elkövetni mindabból, amit ők megtettek.

Az Alkotmányból tákolmányt csináltak. Francisco Franco spanyol diktátor nyomán Alaptörvényt kreáltak.

A törvényhozási mechanizmusból egy bohócparádét kreáltak, kezdve a benyújtott törvénymódosító javaslatokkal, folytatva az ellenvélemények egyszerű lesöprésével a curvanagy (csalással elért) felhatalmazással, és befejezve a JOGÁLLAMISÁGOT a fekáliába taposó mindennapi tevékenységgel.

És mindezzel a betegséggel meg akarják fertőzni közös európai családunkat. Ahogy elnézem, maszk nélkül teszik ezt, mert az utóbbi csak nekünk, a pórnépnek kötelező.

A maszk legyen a legkisebb gond ebben a helyzetben.

A jogállamiság bármilyen szintű csorbulása Európában: az lenne a legnagyobb.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.