Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És csak azokat bántalmazd, akik nem azt gondolják, amit te

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor szerintem az van, hogy most hajtják végre Árpi grandiózus tervét, miszerint az egész országot Isten kegyeibe ajánlják, hadd vigye. Valószínűleg, sőt biztos, hogy Orbán már eladta a lelkét az Ördögnek cserébe azért, hogy ne égjen el a Pokol tűzén. Tuti, hogy alkut kötött a Sátánnal, de Putyinnal mindenképpen.

Kezdem azt érezni, hogy tényleg valami kísérleti fázisban lévő kollektív néphülyítés zajlik, egyre több ijesztő jel utal arra, hogy terelik össze szépen a nyájat. Aki nem megy be a karámba, az majd megnézheti magát, mert jön a farkas, és jól megeszi. Bezzeg a többi birka majd megmenekül, mert az Orbán megvédi, és a farkast is jól elkergeti. És a jó birka még enni is kap majd, cserébe csak bégetnie kell, és lehetőleg egyszerre nagyon hálásnak is lennie.

Visszakanyarodva: egyre több jel utal arra, hogy a Szent István-féle kereszténykedés kettőpontnullás verzióját most installálják azokon, akik még nem fertőződtek meg eléggé. Akik meg igen, azok nyilván bizonyosak lehetnek abban, hogy eddig is az isteni úton haladtak a világosság felé, aminek a végén a Fidesz nevű szekta áll. Hogy miből gondolom ezt? Talán nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel, de aki figyeli a kormányinfókat, a különféle kormányzati törzsek vagy akár az egyes kipcsakok igehirdetéseit, annak feltűnhetett, hogy ugyan egyelőre még csak a retorika szintjén, de ott viszont nagyon átmentek egyfajta állandó, kollektív istentiszteleti üzemmódba az elvtársak. Már csak a díszlet hiányzik, egy szószék, a falról egy kereszt, a szenteltvíz és az ostya.

Például Gulyás atya tekintete meg szóhasználata jobban hasonlít egy végzős papnövendékéhez mint egy politikuséhoz, de gondolom, pont ez a cél. Múlt vasárnap, amikor bejelentette, hogy milyen típusú határkorlátozások lépnek életbe Magyarországon a járványügyi helyzettel összefüggésben, így kezdte a mondókáját: 

Mi sem igazolja jobban a helyzet súlyosságát, mint hogy istentiszteleti időpontban tartunk sajtótájékoztatót.

Nos, ennek alapján nyugodtan kijelenthetjük: „bizony elkezdődött”. Mondta ő a szájával, és majdnem keresztet is vetett, de egyrészt nem akarta túljátszani a szerepét – arra ott van Németh Sándor lelkész, majd az hülyíti az ATV nézőit -, másrészt mégiscsak református. Ettől függetlenül azon nem csodálkoznék, ha a nem túl távoli jövőben a Bazilikában I. Viktort keresztény királlyá koronázná a nép akaratából az anyaszentegyház, mint az elmúlt 100 év legnagyobb vezetőjét. Természetesen a Semjén Zsolt által a csillagos éjszakában benyújtott királycsináló törvényjavaslat alapján. Mesebeli lesz, az biztos.

Újra felragyog az ég, és örvendeznek majd az angyalok, és szól a sok fanfár. Mert ez már nem is király, hanem maga a mindenható. És el is érkeztünk oda, ahova ennek az országnak a szellemileg leamortizált kisebbik hányada vágyik. Az infantilizmus csúcsára, a néphülyítés legmagasabb fokára, a sötét középkor 21. századi reinkarnációjának magaslatára. És nyugodtan lehet majd szórni az igét és a kinyilatkozásokat: „Istennek legyen hála”, „Tietek lesz a mennyek országa”, miegymás. 

Mert a sok példabeszéd már meg van írva, de szívesen elmagyarázzák az irányításra és útmutatásra vágyóknak, hogy merre van az előre. És ne gondolj rosszra, mert könnyen a sorosista sátánimádók között találod magad. Ne gondolkodj sokat, mert az ártalmas lehet. Elég, ha azt teszed, meg csinálod, amit mi mondunk. És ha ennek ellenére is szar minden, akkor majd azt mondjuk, hogy „Isten útjai kifürkészhetetlenek, testvérem!” Te elégedj meg azzal, amid van, és légy nagyon alázatos, mert a gaz, hitetlen Nyugat – ahol csak a pénz meg a paráznaság dívik – beszippant majd, mint egy fekete lyuk, és akkor onnan nem lesz már visszaút.

Szóval figyelj nagyon, legyél körültekintő, szüljél sok gyereket az Úrnak, lelkendezz, mosolyogj, és csak azokat bántalmazd, akik nem azt gondolják, vagy teszik amit te. Vagyis Mi, mármint Ti, akik csak ezt és ennyit látnak, vagy akarnak látni ebből a felettünk gomolygó grafitszürke fellegből. Mert ha ezt a bábszínházat – ha valóban létezik az Úr ott fent a mennyek országában – látja, akkor nem tudom, miért nézi karba tett kézzel, amit az ő nevében művelnek idelent a Kárpát-medence szívcsakrájában. Szóval veszélyes hely lett ez az ország, szerintem A szolgálólány meséje kel életre a szemünk előtt, de legalábbis nagyon jó úton haladunk afelé.

Úgyhogy ennél találóbb igazsággal nem is tudnám zárni soraimat: „Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa.” (Máté 5:3-12)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.